Carola - Håll mitt hjärta!


Jag känner stressen..

Måttligt stressad. Fattar inte ens varför jag sätter mig ner och skriver ett blogginlägg, för det har jag inte ens tid med egentligen. Men jag tycker att jag har varit duktig nu den senaste halvtimmen, satt i hårfärgen och städar medans den ska sitta i. Smart va? Ja, det tycker i alla fall jag. Snart slutar Micke så han är snart här, då blire käk och sedan vänta på Marielle ! Kom just på att jag inte har en hårfön, gaaah!

Och förresten; ni som ens orkar prata skit om människor som mår dåligt kan; fuck off and die. För nu är det faktiskt så att det är många människor i Sverige som mår psykiskt dåligt. Så därför kan ni väl ta och visa sympati, om ni ens har det i kroppen. Ni vet säkert vem ni är!

Jag är nyklippt!

Hallelujah äntligen fredag! Veckorna går så himla fort man hinner ju knappt med, eller alltså, man hinner inte med alls. Idag är det party för min del som gäller, ska ju till Emmas inflyttningsfest ikväll. Har med mig Marielle som sällskap i alla fall. Så det känns superduper roligt, har inte festat med Johan och Emma på skitlänge, blir kul med alla samlade!

Förresten så har jag klippt mig idag också. Inte så himla mycket men, mycket för mig. Haha, jag vill bara gråta när jag ser mitt hår falla till golvet. Jaja, nu växer det i alla fall fortare när det är nyklippt. Ska färga håret lite senare, ska och handla på ica och dra en sväng genom stan, ett nytt nagellack behövs också!

Snart är det dags för prov i Psykologi A, mindre roligt kanske. Ska skriva ett prov som jag inte ens pluggat till, smart Evelina säger jag bara ! Nåja, får fråga om jag får göra om det till veckan, då är det lite mindre stressigt. Då har vi prov med Mona också, fyfan i helvete.

Nää ni folket, nu är det fan dags att ladda upp!
Bira bira bira, bärs bärs bärs!!!

Inflyttningsfest imorgon !

Så skönt att få pengarna redan idag, det är nog första gången jag har över 5000:- på mitt konto imorgon. För jag har alltid hunnit handla upp studiebidraget till mat andra månader, eftersom pengarna kommer så sent. Så det är verkligen skönt. Då kan jag lägga undan pengar nu med en gång och kolla hur mycket jag kan använda under veckan. Så gör jag alltid, kollar vilken summa som jag kan spendera under en vecka så att det räcker månaden ut. Det är rätt smart faktiskt och så har man oftast kvar pengar i slutet av månaden. På det sättet har jag blivit mer ekonomiskt. Och mitt shoppingbehov har blivit mindre också, jag handlar hellre god mat istället för kläder. Det trodde jag aldrig om mig själv! Men är jag riktigt sugen på någonting, en tröja jag sett eller nått, så kan jag lika gärna leva på nudlar i en månad!

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Emma, förhoppningsvis följer Marielle med om det går.
Kul, kul, kul! Har inte festat med dom på skitlänge. Har ju faktiskt inte druckit sedan början av december.
Men sedan blir det lungt igen !

Peace.

Pröva detta !

Vet ni vad jag har börjat med när jag är på praktiken på måndagar - tisdagar? Jo jag har börjat köpa en fruktsmoothie på Waynes. Skitgott kan jag lova. Det är med krossad is, äppeljuice och olika exotiska frukter. Dock tror jag dom har lite olika då och då. Men om ni är sugen på smoothie ta en fruktsmoothie på Waynes nästa gång! Jag lovar, ni ångrar er inte. (dock är det inte så billigt, men dock värt pengarna)



Åhh vad jag vill ha en ny lägenhet! Typ nära stan så att man har nära till skolan och allt. Annelund var typ värsta stället man kunde tänka sig. Men soc låter mig inte få en ny lägenhet. Fyfan, så fort jag får jobb så ska jag skratta dom i ansiktet, dom säger att dom är till för att hjälpa, men vilket jävla bullshit. Det enda dom gör är att klaga på allt. Sochelvete, önskar för allt i världen att jag slipper er snart.  Geek's. Ni är sånna som ser ner på fattiga människor, fyfan på er.

Ångest på hög nivå

Dålig dag! Försov mig såklart idag med. Men jag rår inte för det, min kropp orkar inte mer. Jag orkar inte skolan mer, men för fan, man måste. Ångest på hög nivå, ni skulle bara veta hur det känns. Fyfan.

Idag har jag fått pengar, så livet känns lite enklare i alla fall. Härligt att få pengarna i tid och inte så sent. Sedan ska jag ringa och boka klipptid för imorgon om dom har någon tid, förhoppningsvis! Och efter skolan ska jag på stan.

Peace.

Ikea idag!

Just hemkommen från Ikea, shit vilken dag! Men det gick verkligen fort, så himla skönt, när man är med mamma eller någon då tar det så himla mycket längre. Nej tacka vettja att fara med kompisar. Så himla mycket skönare! Ska snart dra mig in till stan och lämna tillbaks lite pengar åt Lotta. Sedan köpa cigg och bara lata sig. Vaknade trots allt klockan 6 imorse. Fyfan, aldrig mer!

Nu återstår bara att se om man ska ut fredag eller lördag. Jobbigt..

Seven Pounds

I fredags såg vi filmen Seven Pounds med Will Smith. Den var riktigt bra men lite krånglig att förstå ibland. Se den om ni inte har sett den, en riktigt bra historia och den berör. Tänk om det skulle finnas sånna människor. Jag kan i alla fall säga; han räddar verkligen liv!


Håruppsättningen klar.

Nu är allt bokat och klart inför balen. (nästan allt i alla fall) Håret ska göras klockan tolv på dagen det. En och en halv timme har jag på mig att bli fin. Nu återstår att se om Lotta kan fixa sminkningen. Men förhoppningsvis! Sedan är det bara bil och balklänning som ska fixas. Sedan är allt packat och klart ! Och förresten så måste jag ringa och boka tid snart på Xtreme Beauty för att få naglarna fixade dagen före. Akrylnaglar ska jag göra, det är massor snyggare än gelé!

Det var i alla fall skitbra att man kunde betala håruppsättningen redan i förväg. Då slipper man ju betala en massa samma vecka som studenten! Så mamma ska betala det nästa månad. Härligt!

Hoppas bara att jag kan ha balklänningen nu, annars är det panik. Och ja, finns det någon frivillig där ute som vill hänka? Haha.. 600 spänn för en kväll, då har du obetalat drickat också.. Dyrt ! Tur att mamma betalar allt. Utom naglarna förstås !

Uppdatering:
Naglarna görs den 8:e Juni, taggad !

Lite mer om mig själv

Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?Jag kan inte direkt påstå att jag är vuxen ännu. För det är jag verkligen inte, long way to go. Men jag är förvånad att jag tagit mig så långt som jag faktiskt gjort idag. Jag är självständig, tar tag i skolan, jag har bättre självförtroende än jag någonsin haft. Min självkänsla har kommit tillbaks och det känns som om jag känner mig själv. På ett sätt så känns det som att jag har vuxit som person, blivit starkare och så är det lite mer go i mig.

Mitt liv skulle bli lättare om?
Livet är alltid enklare om man har pengar. Jag skulle inte vilja ha FÖR mycket pengar men precis så där lagomt bra med pengar så att man klarar sig. Utan att behöva vända ut och in på varenda slant. Annars är jag väldigt nöjd med mitt liv idag.

Vilket var ditt första jobb?
Mitt första jobb? Hm.. Mitt första sommarjobb var i alla fall att jobba nere i Jävrebodarna på Fiskekampen. Där fick jag mata laxar med torrfoder och vända laxar som låg i lager. Jag fick fileéa massor .. Världens sämsta jobb jag någonsin haft och någonsin kommer ha. Jag vill aldrig mer lukta fisk 24/7.

(tänk om man kunde vara så smal som då!)
Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
Många säger att lycka kan köpas för pengar. Det är väl sant till en viss del, man blir glad om man kan köpa det man vill ha, men.. Jag blir aldrig lyckligare av att ha mycket grejer. Så jag vet faktiskt inte.. Kanske körkortet? Man har ju det hela livet. Så 10 000 :- ungefär är inte så mycket pengar om man tänker på hur länge man har det.

Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
En ännu svårare fråga. Herregud. En bra egenskap är väl att jag alltid säger vad jag tycker och tänker. Eller ja, det kanske inte är en egenskap som ni tycker är bra men det tycker verkligen jag! Tycker man något är fel ska man säga det och tycker man något är bra; så säger man det!

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
Hm. Det har jag faktiskt aldrig fått och får jag av någon anledning de så skulle jag inte våga öppna dörren eftersom jag har så stökigt hemma jämnt.. Så jag bjuder inte på nått!

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
Historia lektionerna som är klockan tio över åtta på torsdagmorgon. Och sedan så finns det inget mysigare (om man är två alltså) att ligga i sängen flera timmar en dag och bara mysa, glömma tid och telefon. Haha, det lät fel. Men jag menade bara mysa!

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
Just nu så är jag mest stolt över min pappa. Han har levt 35 år som narkoman och nu i Januari går han in i sitt andra år som nykter och drogfri. Jag kan säga också att jag är stolt över min mamma, som valde att sluta med droger den dagen hon fick veta att hon var gravid med mig. Idag har hon varit drogfri i 19-20 år ungefär..

Vaken !

Nu är jag vaken. Eller jag har varit vaken sedan klockan elva. Mamma ringer runt och frågar om datorn jag ska få. Sedan ska vi ringa och beställa tid för håruppsättning inför balen. Härligt !

Idag åker jag hem till Piteå. Mindre roligt kanske..

m o r m o r s f l i c k a @ b d b . s e


Bilddagbokens stora ärlighetstest 2009!


har du sovit i samma säng med samma kön:
ja.
har du hånglat med samma kön?
näe det tror jag inte.
har du rymt hemifrån?
nä.
har du rökt?
ja.
har du snusat?
ja.
har du legat på akuten?
ja.
har du svikit någon?
ja.
har du tänkt tanken att mörda någon?
nää.
Har du blivit överfallen någon gång?
ja.
har du varit i slagsmål?
ja.
vill du ha barn?
ja.
har du varit full?
ja.
festar du mycket?
nää.
vad är det pinsamaste du har gjort på fyllan?
jadu, jävligt bra fråga. skämt ut mig på något dumt sätt kanske.
spytt på fyllan?
ja.
är du nöjd med ditt liv?
ohja.
är du bortskämd?
ibland.
är du blyg?
sometimes.
gillar du någon för tillfället?
ohjä!
något du ångrar den senaste månaden?
nej tror inte det.


Den här bjuder jag på!


Jag har också varit fjortis.
För cirka tre år sedan.
Åååh vad jag vill ha tillbaks det där håret!

Studenten, bara 17 veckor kvar ungefär !

Shit vad jag längtar tills studenten! Sitter och lyssnar på Nationalteatern nu och det får mig att tänka på sommaren. Fyfan. Det är ändå inte länge kvar, bara 17 veckor kvar ungefär. Får hoppas att man klarar sluttampen i skolan nu. Förhoppningsvis, men jag har ingen motivation, ingen alls.. Jaja, som tur är har jag fulla betyg från 1:an och 2:an dock inte nu i trean, har lyckats få mitt första IG i Historia A som jag säkert sagt tidigare. Menmen, har man lärare som inte vill hjälpa elever som lär sig saktare än andra så kan man inte göra så mycket mer..

I alla fall så tänker jag bara på klänningen till balen just nu. Nästa helg ska jag nog och pröva en klänning i Älvsbyn (om det hinns med) får hoppas att den är fin och passar perfekt. För det är ju just vad det ska vara, perfekt! Har ju dock ingen att gå med ännu eftersom Marielle inte ska gå men det kanske dyker upp någon frivillig längre fram! Biljetten kostar väl dock typ 600 kronor ungefär per skalle. Så sjukt egentligen.. Men jag kommer ångra mig om jag inte går, det känner jag på mig.

HP3B SHALALALALALALA!

Men mirakel kan ju ske

Det har aldrig hänt,
och det känns som att det aldrig kommer att hända heller.
That's It.

Smink från Wet n Wild !

Jag är med i utlottningen av skön makeup inne på Härligheter enligt Erika .
Produkterna som kommer ifrån Wet n Wild är  ett härligt Mega Shimmer Dust, Mega xxlash mascara, Lash Revolution waterproof mascara, en läcker lipliner i färgen Coralic Beige och en fin Perfect Pair Eye Wand.


Var med och tävla du också! 

Vinn smink från Face Stockholm !


Tävla hos Vintage retro Mami

Lite om allt möjligt

Sådärja nu har man ätit och just gjort kladdkaka. Det ska ätas senare ikväll när mamma vaknar från sin eftermiddagsvila. Köttbullar och potatis blev det till middag, det var rätt länge sedan så jag blev riktigt nöjd.

I fredags umgicks jag med min storasyster. Det var riktigt trevligt. Jag har inte träffat henne på flera månader och umgåtts typ. Vi gick på stan och hon shoppade lite på rean, hon hittade massor. Men hon har så tur, hon är ju så liten så alla fina kläder finns ju i hennes storlekar. Hon är ju inte direkt liten, men smal mena jag såklart. Hon fyller ju 29 år på tisdag. Hon blir riktigt gammal ! Haha. I alla fall så hann vi prata en massa under alla timmar jag var där. Jag trivs i hennes sällskap, hon är så värdefull för mig. Och jag är så glad att ha henne i mitt liv, hon är en jävligt fin person. Hon sa väldigt fina ord till mig som värmde jättemycket, som fick mig att genast bli mycket gladare. Men hon är en sån person; som får en att må bra. Även om jag  inte säger det jämnt i verkligheten så; du är också en underbar person si'ss.

Imorgon kommer marielle och adde hem från Stockholm, ååååh vad jag längtar! Jag har inte vågat ringa, man vill ju inte störa liksom. Men imorn kommer hon hem så då kan jag äntligen ringa och prata strunt med henne ! Det är ju hemskt när man inte kan göra det, man dör ju nästan liksom.

I alla fall; tagga tills fredag gör man nu! Då är det inflyttningsfest hos Emma och krogen som gäller. Har inte varit ut sedan i november så man är ju rejält sugen på att träffa lite folk.. Blev dock inte lördag vilket var synd. Det är ju då alla våningar är öppet! Menmen, fredag blir lika bra jaa!

Min drömklänning


Det här är min drömklänning inför balen. Dock kostar den 3000 kronor. Hittade den på Tradera nyss och på hemsidan så hittade jag den inte. Skitsnygg i alla fall. Men kanske lite gör mycket till balen ? Haha..

Det är så här det ligger till

Hur kan man förstöra sitt eget liv genom att ta droger? Hur tänker man när man tar det? Jag har så himla många frågor vad det gäller det här och det har jag haft länge. Sedan jag var liten och började förstå vad vissa i min familj gick igenom. Jag har haft ett så stort förakt för alla som tar droger, dom tänker på sig själv och inte alla runt om. Nästa gång någon av er som läser (kanske) tar droger tänk på eran familj; eran mamma, pappa, flickvänner/pojkvänner, vänner och arbetskamratet. Det är inte du som tar drogen som drabbas värst, det är människorna i din omgivning. Allt det här lärde jag mig under min familjevecka hösten 2007. Det var det största jag någonsin gjort och det som fick mig att vakna och se; jag är inte ensam, jag delar det här med så många andra.

Jag fick också lära mig ett nytt ord och vad det innebär. ''Medberoende''. Jag hade aldrig hört talas om det förut, aldrig någonsin. En som är medberoende lever nära en person som går på droger. Man ser problemet, men man hjälper snarare personen att knarka mer än han gjort om man sagt ifrån. Jag fick lära mig att man ska ta avstånd. Det är för att man själv ska kunna må bättre (även om man kanske inte gör det) men det får en del missbrukare att inse vad dom håller på med. När man är medberoende gör man allt för att se personen må så bra som möjligt, man lånar ut pengar, låter hon/han sova hos dig osv. Man blir ungefär som en mamma. Det finns så mycket att lära sig om det här och det öppnade mina ögon. Jag fick lära mig att jag ska tänka på hur det drabbat mig och det hade verkligen drabbat mig hårt. Det var först då jag insåg det, när jag var 16 år gammal.


Det är fler än en person den senaste tiden som frågat varför jag är så emot droger. Dom menar liksom ''Men det drabbar ju inte dig, jag gör det ju inte när jag är med dig'' Men det drabbar mig ändå, även om ni inte ser det. Jag vill inte se kompisar som tar droger, jag klarar inte av det. Det har gjort mig så illa genom åren, drogerna, även fast jag inte tagit en endaste drog förutom alkohol själv. Jag skulle aldrig göra det heller. För jag har sett vad som händer, vem man glömmer och vad man slutar bry sig om. Man bryr sig till slut bara om en själv och skiter fullständigt i omgivningen. Man kan säga att en person som tar droger tror att han/hon är ''Störst bäst och vackrast''



Det gör ont att se hur människor förstör sina liv. När dom kan leva ett lyckligt och hälsosamnt liv.
 Dom kan få i stort sett vad dom vill, men dom sabbar det.

Hur kan man ens tänka tanken på att köpa droger istället för att betala hyran? Helt sjukt.

Det finns mycket som man kan säga om droger men det här säger jag bara; Så förbannat onödigt. Och så förbannat själviskt. Tänk på människorna i eran omgivning istället för att leva livet.. Tänk hur mycket du betalar för din egen död. För det är ju den enda utvägen om du fortsätter. DÖD, DÖD, DÖD. Visst klingar ordet i huvudet när man tänker efter? Ni kommer dö en vacker dag om ni inte slutar.

Det var allt för mig,
och nu vet ni.



Är det bara jag som inte orkar upp när det är skola?

Gud vad mycket läsare jag har haft på senaste tiden. Visste inte att det gick att få det på blogg.se .. Men det är alltid roligt ! Dock tråkigt att blogga utan kommentarer. Egentligen ger det ingenting att blogga egentligen för dom som läser ens blogg är oftast dom som snokar. Och om ingen hade blogg kanske man skulle ha mer att prata om i verkligheten? I think so.

Idag vaknade jag tidigt, som vanligt nuförtiden. Alltid när jag är ledig eller nått så vaknar jag mellan 8-10. Men inte när det är skola, nejnej. Då är kroppen inställd på att inte kliva upp tydligen av någon jävla anledning.. Och vill ni veta en sak? Sedan jag vaknade har mamma suttit bänkad framför tv:n för att se längdskidåkning och slalom. Men snacka om tråkigt. Och det håller på tills klockan fem ikväll. Så sjukt ! Jag förstår inte intresset med att sitta och se elitidrottare som sliter arslet av sig ungefär.. Nä SVT kan lika gärna lägga ner det där med skidåkning, så trååkigt !

Imorgon fyller min pappa 49 år ! Det får vi absolut inte glömma !

Nomy - Hold Your Head Up High



Jag får rysningar i hela kroppen av den där rösten.

Ikea resa på onsdag !

På onsdag ska jag på en Ikea resa med Emma och hennes kompisar. Jag sitter just nu och funderar på vad jag ska köpa.. Vet dock inte vad, jag har ju allt jag behöver och lite till, jag rymmer verkligen inget mer så jag vet inte vad jag ska hitta på. Dock så har jag alltid älskat lampor i alla möjliga former och skepnader. Såå det är de enda jag hittat hittils. Annars ska jag bara handla åt mamma och moster Lotta..


Som ni ser så hände det något väldigt konstigt när jag la in bilderna i Paint. Så dom är ju snyggare irl.
Dessa två lampor vill jag ha, dock kommer jag bara köpa en tror jag. Den lilla vita. För 79:- !
Bilderna är såklart från IKEA

Kolla nu kan man vinna naglar hos Xtreme Beauty !

Är du precis som jag sugen på att vinna dessa naglar?
Då ska ni gå in på Xtreme Beautynails Blogg och tävla!
Jag har tidigare skrivit om det här företaget i min blogg som verkligen gör skitsnygga naglar.
Dom finns i Shopping, Luleå.

Tävlingen avslutas Söndag den 1:a februari.
Då firar jag även att jag bott i min lägenhet ett år!

Glöm inte läsa deras blogg eller kolla in på deras hemsida Xtreme Beauty 

Varför är det så viktigt med finesser på en mus?

Jag har lust att bara dra långt bort, glömma allt som har med skolan och bekymmer att göra. Men tyvärr har jag varken pengar eller tid till det. Även om jag vet att en liten semester inte skulle skada. Få tillbaka motivationen och känslan att ''jag klarar det här''. Den här veckan har varit allt annat än bra, jag gråter för ingenting, alla hormoner är åt helvete, jag kan lika gärna sitta och se en barnfilm och bara börja gråta. Helvete, jag hatar och vara född som tjej! Fan vad enkelt det hade varit om man var kille, oyeah. Ska fan sluta med p-piller, för det blir bara åt helvete med allt. Det kan ju inte vara meningen att det ska vara så liksom. P-stav nästa!

Och sedan till en annan historia: Kristofer har skaffat sig en ny mus till datorn, därför har det tagit mig flera mer minuter att skriva det här inlägget än vad det brukar. Den är helt miffo, ja jag förstår inte riktigt finessen med detta. Varför kan man inte köpa en vanlig helt hederlig mus? En massa finesser hit och dit.. Ääh så jobbigt och lära om hjärnan med detta, jag som är van en vanlig mus, nu ska jag sitta och försöka fingra på kulan för att få pilen dit jag vill, men ååh! Tar flera år om man ska markera något med ''fetstil'' i texten, tre minuter tar det! Nänänä, aldrig något för mig. Jag har inget tålamod för sånt hära ! Ni får se en bild sedan. Nu måste jag kuta till Körslaget.

T.I - Dead And Gone Ft Justin Timberlake


Lördag

Då var det lördag då, kanske inte så värst roligt med tanke på att helgerna går så pass fort. Men idag ska jag i alla fall till mamma och vara där tills måndag. Har tagit ledigt från praktiken eftersom att jag känner för att plugga en hel dag istället, komma ikapp lite grann och så umgås med mamma. Praktiken är ju det som jag skött mest ordentligt i skolan så det känns som att jag kan ta den här ledigheten. Sedan så behöver jag den också, för att kunna slappna av lite . Och sedan känns det som att jag kan allt på praktiken, allt som vi ska kunna, så det är liksom ingen nöd som går på mig. Jag kan kassan, kan hjälpa kunder (om jag vill, haha!) jag kan lagret och packa upp varor osv. Det enda vi gör typ är att gå runt på måndagar för då händer det typ int nå.

Nääämen, trevlig helg på er!


Musik från filmen Hustle & Flow

Se filmen, den är så jävla bra ! Enligt mig i alla fall..

Hustle & Flow - It's Hard Out Here for a Pimp


Trailer:

Hemma idag

Nu har jag valt namnnappar som jag har vunnit i en bloggtävling. Tänker ge dom till Josefin när hennes bebis kommer om en månad ungefär. Gud så roligt !

Är hemma från skolan idag eftersom jag har haft sådan huvudvärk i tre dagars tid nu och vilka tabletter jag än tar så funkar det inte. Visst, jag har egentligen itne tid att vara borta, men jag känner ingen ork just nu och då kan jag inte fokusera. Vissa tycker säkert att jag är helt pantad som är hemma men sanningen är den att jag orkar inte, jag har inte den orken som vissa andra har som ligger på topp hela tiden. Det är fan inte normalt att känna sig så här dålig på grund av skolan, det är inte meningen att det ska vara så. Jag har gjort vad jag kunnat, kämpat och gör alltid mitt bästa men det är inte meningen att man ska hålla på tills kroppen inte orkar mer. Därför tar jag en lugn dag idag, ska bara tänka på mig själv och vara så egoistisk som möjligt, glömma allt som har med skolan att göra och bara slappna av, då kanske den där förbannade huvudvärken viker sig. Men nu ska jag ringa vårdcentralen !

Hörs.

Jag förstår inte..

Sådärja då har man just kommit från stan. Lyckades tappa bort ett helt ciggpaket idag typ, jävligt illa ska jag säga er, eftersom jag är jävligt fattig just nu. Menmen, sånt händer, jävligt dålig tajming bara.

Och en del människor förstår jag mig inte på. Idag hälsade min moster på mig, men till vilken anledning hälsar hon på mig nu? Jag kan säga er att jag hälsade inte tillbaka. Om hon på fullaste allvar tror att jag kan glömma allt med ett skratt och en vinkning så tror hon helt åt helvete fel. Jag är inte en sån person som håller minen och låtsats som att ingenting någonsin har hänt. Jag fungerar inte så. Men det gör tydligen hon och hennes familj. Men en sak ska jag säga er, om någon nämner något dumt om min familj, mina nära och kära, och mig själv, hittar på lögner som är åt helvete fel, så är dom inte en del av mitt liv längre. Jag kan inte visa ett leende till personer som gör mig illa när jag inte ens har gjort något, jag kan inte stå till svars för vad någon annan säger och gör, det kan ingen. Bara så att ni vet det. Jag kommer aldrig glömma att min egen släkt spridde sådana här falska rykten om mig.

Om ni visste vad jag har fått kämpa mig upp för att ens orka med dagarna, fortsätta leva mitt liv. Om ni visste vad jag har gått igenom för att mina föräldrar har gjort fel val i sina liv. Men det är inte jag som ska ta den skiten och det ska min pappa och mamma inte göra idag heller. För båda mina föräldrar har så otroligt fina liv idag, jag har båda två vid min sida. Och jag vill inte höra från min släkt att jag sitter och umgås med alkoholister och sitter och ljuger i direktsändning i TV. Eller att jag har suttit med min pappa i en barack och druckit tillsammans med honom, för det skulle aldrig förekomma. Ett bevis på detta är ju att ni inte vet någonting om min pappa som person, vilket hjärta han har och hur mycket han bryr sig om sina barn. Han skulle aldrig någonsin uppmuntra varken mig eller mina syskon att ta en endaste drog eller använda alkohol. För tro mig, han om nån vet hur illa det  kan gå.

Varför jag sitter i tv och berättar en sådan sak som jag gjort, är för att dela med mig men samtidigt kunna läka mig själv och kunna gå vidare med mitt liv. Det som detta handlar om är; avundsjuka. Ni klarar inte av att se mitt och mina föräldrars liv bli bättre än vad ni har det idag. För det är ju bara öppna ögonen och se; Jag har friska föräldrar idag, en pappa som gör allt han kan och delar med sig av sitt goda hjärta, jag har en mamma som är glad och gör någonting hon verkligen tycker om.

Men aldrig mer kommer jag att prata med er eller ens hälsa om ni inte kan be mig om ursäkt. För ni ska veta hur ont det gjorde den dagen jag fick veta vad ni går och säger om mig och min familj. Men en sak ska ni veta och detta har min mamma lärt mig; svinhugg går igen.

Jobb för hela sommaren på Gröna Lund !



Jag har hittat ett jobb för hela sommaren.
Häftigt va?
Synd att man inte bor i Stockholm då.

Lär känna mig !

Teorin är att vi vänner ska lära känna varandra lite bättre.
Skriv detta i din blogg och byt ut mina svar mot dina och meddela dina vänner
inklusive mig med en kommentar i bloggen !



1. När gick du upp i dag: När marielle ringde och väckte mig.

2. Diamanter eller pärlor? ''Diamonds are a girls best friend''
  
3. Senaste filmen du såg på bio? Hm, det kom jag inte ens ihåg.

4. Favorit tv-program: Glamour, Pam; Girl On The Loose!, Victoria Silvstedt - My Perfect Life !

5. Vad åt du till frukost? Jag äter aldrig frukost. Även om jag borde.

6. Vad är ditt / dina andranamn: Nathalie (and i love it!)

7. Din favoritmat? Fläskfilé eller Tacos och mammas goda korvstroganoff

8. Vilken mat gillar du inte: Typ brunabönor, pölsa ja you name it !

9. Vilken är din favorit-CD? Det är nog den CD:n jag fick av pappa, min första typ. Med Backstreet Boys. Annars 'är ju CD skivor aldrig något man lyssnar på eftersom man har en dator.

10. Vilken bil kör du? Eeeh ja, mamma och Kristofers bil och körskolan, but long way to go.

11.  Vilken är din Favoritmacka? Det är den där som finns på Waynes.

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? Personer som tror att dom är något.

13. Vilka är dina favoritkläder? Mjukisbyxor och någon stor t-shirt, då känner jag mig som mig själv.

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?  Thailand eller Bulgarien.

15. Favoritklädmärke? Inget speciellt. Men jag gillar märket EDC från Esprit som finns på jobbet. Skithäftiga kläder! Och storlekarna är underbara, sitter alltid perfekt. Dock är priset ett minus.
  
16. Var vill du dra dig tillbaka? Någonstans där jag mår bra, men det är framförallt inte i Jävre. När jag blir gammal skulle jag tänka mig att Älvsbyn blir ett bra ställe att bo på. Det är så lungt där och alla är så trevliga.
   
17. Favorittid på dagen: Dagen är alltid ett helvete på skolan, så jag föredrar en lugn hemmakväll med personer jag tycker om. med en bra film och massor av gott godis ! Haha.

  18. Var är du född? Piteå Älvdals Sjukhus

19. Vilken är din favoritsport att se på?  Det skulle nog vara Hockey. Fan måste fara och se någon gång irl !

20. Coca Cola eller Pepsi: En vanlig hederlig Coca-Cola !!!

21. Fotboll eller ishockey: ishockey

22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Det beror på. Men mest kvällstrött och morgontrött. Så inget av det.

23. Pedikyr eller manikyr? Både och !
  
24. Några spännande nyheter att berätta för oss? Ja kanske det, lever inte ett så intressant liv, dock så är skolan åt helvete. JAG VILL TA STUDENTEN IDAG MEN DET ÄR TYP 18 VECKOR KVAR !

 25. Vad ville du bli när du var liten? Advokat, trodde det var status på något sätt. Men nu vill jag bli något mer, något större!
  
26. Bästa barndomsminnet? Oj, kom inte ihåg allt för mycket av när man var liten. Men det var nog alla fina dagar med mamma och mormor. Önskar att allt kunde bli som förr, men det verkar inte så.

27. Varit i Afrika? Nej, tror inte jag törs dit heller..

28. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nja inte en person kanske. Men hela Ubbe Och Lottas hus, från golv till tak, från fasad till insidan. Obs ! Sängen fylldes med brödsmulor och ärtor också.

29. Varit med om en bilolycka? Njae, inte direkt. Men det har varit nära.

30. Favoritdag i veckan? Lördag + Söndag. Annars är praktikdagarna gode kul.

31. Favoritblomma? Eeeeh, fråga mamma !

32.Favorit-snabbmatsrestaurant? BigBoy

33 Äger du en cykel? Nä, den blev stulen.

34. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?  Esprit. Fast jag har inget kreditkort och kommer aldrig skaffa ett heller.

35. Läggdags? Jaa, kanske vid tio - elva ikväll.


36. Senaste personen du delade en middag med? Michael

37. Vad sysslar du med just nu? Ja vad fan tror du?

38. Favoritfärg? Lila, Turkos

39.  Hur många tatueringar ? Ingen än så länge !


Obama Be Thy Name


Pentryt den trettioförsta januari !

Idag har jag fixat så att jag är ledig nästa onsdag. Ska ju nämligen på Ikea med Emma och gänget! Ska bli skitroligt, bara få komma bort lite och kanske köpa något fint och gott, förhoppningsvis. Helgen efter det så har Emma inflyttningsfest eftersom hon just flyttat till Klubbgärdet, så då blir det äntligen party. Har ju trots allt inte festat sedan den 7:e december och det är ju jättelängesen. I alla fall, jag längtar !


Då har ju Pentryt lite mer att erbjuda också, jaaa! För då har dom öppet alla tre våningar.
Bilden är tagen från Omy

Praktiken är över för veckan !

Då var man tillbaks till skolan igen. Ja herregud, jag råkade snooza lite väl länge imorse, så jag var ungefär tio minuter sen som vanligt.. Menmen, sånt händer, ALLTID om du frågar mig ! Idag har jag lång dag typ till fyra eller något.. Känns jävligt tungt hade hellre vart på praktiken alla dagar i veckan. Det är så himla kul.

I måndags på praktiken hade vi skitmycket folk, eller just på morgonen var det ju stendött! Sedan så sa Lotta typ vid elva halv tolv att hon skulle gå till banken och göra några ärenden osv, så jag var ensam ett tag (vilket inte gör något)  Jag har ju alltid hennes telefonnummer brevid om det nu skulle köra ihop sig totalt och då är hon ju där på en minut typ. I alla fall så kom allt folk när Lotta gick av någon konstig anledning! Helt sjukt. Förstår inte hur jag klarade av det. Men det känns som att jag får ta mycket ansvar och att dom litar på mig när jag får vara ensam ibland. Det är också då som det går så mycket bättre har jag märkt. Då pratar jag verkligen med kunderna! Det gör jag typ aldrig om Lotta eller Kicki är där. Men det känns så konstigt att någon ska betygsätta det jag gör och då känns det inte så motiverande att hjälpa en kund, bara för att man ska bli uttittad. Nej jag vill göra det på mitt sätt och det gör jag bäst själv ! Slutade tidigare i alla fall eftersom det blev dött efter klockan tre typ. Men då hade vi redan klarat dagen, fatta alltså vilken bra start på veckan! Och i måndags fick jag min fina t-shirt och ett presentkort! Det är realy nice.

Igår var det mindre folk men då fick vi istället massor med varor över 200 stycken, fyra kartonger! Massa fina vårkläder har kommit och jag vill ha allt !!! Vi fick jättefina vita tunikor i alla fall så om jag inte kan ha det jag beställt från Ellos så blir det den. Och sedan har jag hittat en massa på rean, två par jeans, en kofta och några tröjor och en sjal. Det blir nog allt det för presentkortet. I alla fall så tog varorna typ hela dagen igår. Klockren vecka!

Praktik !

Såå trött jag är, jamen snacka om det! Idag har jag praktik och sedan möte på soc klockan 11. Får väl hoppas att det går bra och att  jag får behålla min kontaktperson, men det är inte alls säkert eftersom jag är 18 år nu. Sedan ska jag även fråga om dom kan hjälpa mig med en ny lägenhet eftersom hon på ekonomiavdelningen var så sur.. Hoppas kan man ju alltid !

Nä dags att göra sig klar att fara.
Praktiken var askul igår, superduper rolig, sålde mycket :D
Hoppas det blir lika kul idag !

Håller nog på att bli sjuk !

Har nyss vaknat, känner mig ungefär väldigt död idag. Eller jag känner mig mer som när man är bakis, men det är jag ju garanterat inte. Har ju då inte druckit på över två månader snart. Jag håller väl på att bli sjuk då.. Samuel kände sig också sjuk igår så man får väl influensan eller något. Det är då det minsta man behöver nu, har inte tid att vara sjuk nu!

Har sovit otroligt dåligt inatt, drömt mardrömmar om allting möjligt. Ont överallt på flera ställen i kroppen har jag också men man kanske inte ska känna efter så mycket. I guess..

Snart åker vi härifrån till mammas jobb, Kristofer ska nämligen åka slalom idag. Jag orkar då verkligen inte ställa mig på ett par skidor just nu. Men vi får se vad som händer, kanske kanske ! Sen är det dags att åka hem till Piteå. Även om det nu inte känns så lockande.

Heavens on fire - Kiss <3

Tävla !



Var med i den här tävlingen!
Du kan ju för fan vinna en Ipod, bruden är ju generös!
Klicka på länken !
MissExclusive.blogg.se

Du kan väl vara en Gris själv Katrin Zytomierska !

Jag har fan aldrig varit så förbannad som jag är just nu, men gudförbannat! Jag har börjat följa med i det sk ''Blondinbella'' påhoppet. Alltså herregud, att två vuxna människor kan göra detta mot en 18 åring tjej som för en gångs skull skriver någonting bra, om viktproblem. Tänk vilka människor Isabella når ut till, unga tjejer, det är ju just det här hon ska skriva om! För det är hon som når ut till unga tjejer. Hon kan ju få dom att vakna upp för alla vill ju vara som henne.

Så om ni vill veta vad detta handlar om så ska ni läsa denna blogg http://www.finest.se/katrinSchulman (även om jag nu inte vill tipsa om den så att hon får mer läsare) Läs inlägget ''Blondinbella din gris'' Den här kvinnan är över 30 år, skriver svordomar i stort sett hela inlägget. Jag blev så gud förbannad, jag kunde inte hålla mig ifrån att skriva en kommentar, den blev  i alla fall så här:

''Alltså hur i helvete kan en vuxen människa som du sitta och säga det du gör? Ta och väx upp! Ska du skapa skandal eller vadfan handlar det om, du är Sveriges mest blåsta 30-40 åring, om inte den omognaste också. Och jag trodde jag hatade Blondinbella, men sedan hon skrev det där inlägget om dig och carolina så är hon tamefan en tjej med hjärnceller jämnfört med dig.

Ta och väx upp och förhoppningsvis får du aldrig en flicka som du ska printa in i skallen att ''alla vill och ska vara smala'' på ett ungefär. Jag har aldrig velat vara smal, jag trivs med mig själv! Och långt ifrån alla VILL vara smal, folk trivs med sig själv bortsett från du då förståss. Så ett tips: väx upp istället för att skriva korkade inlägg om hur blåst och vilken gris Blondinbella är. För det visar bara vilken person du är och hur rätt hon hade. Du kanske tjänade läsare på detta bråk, men den här bloggen läser jag då aldrig mer! Blondinbella visar att hon är mer mogen än du. hAHAHAHAHHA ! Och vad var det du var? 40?! BLONDINBELLA .se <3 ''


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Dessa saker vill jag ha om jag får en ny dator !



Det är den här datorn som jag kanske ska få av mamma den här månaden. Visst har jag bara världens gulligaste morsa? Som verkligen vet hur mycket jag behöver en liten bärbar dator =) Den finns i vit också men jag vill nog hellre ha den i svart faktiskt. Alla har ju vita liksom!
Detta ska jag i alla fall införskaffa om jag får den.


Helst av allt vill jag ha dom där Skullcandy lurarna. Dock kostar dom 600 kronor ungefär så jag har garanterat inte råd. Men jag får väl köpa en billigare variant och sedan när jag blir rik någon dag så får jag köpa dom dära! Väskan måste jag i alla fall bara ha, även om den nu kostar 500 spänn. Jag får spara pengar helt enkelt! Bilderna är tagna från NetOnNet däremot ska mamma inte köpa datorn dära!

Nej tack till Svartsjuka

Är det någonting jag verkligen inte tycker om så är det svartsjuka. Jag förstår inte varför man ska gå runt och vara svartsjuk på en annan person. Det innebär ju att man inte kan lita på personen man umgås med. Men för att vara svartsjuk så måste man ju ha en jävligt bra anledning eller hur? Annars är det ju bara fjolleri, orka ödsla tid på något som man skapat själv i sina tankar.

Visst får man väl vara svartsjuk, det har väl jag också varit. Men det får ju liksom inte gå för långt. Jag har i alla fall sett det från den sidan att; Om jag ser på hur jag själv beter mig, är jag verkligen en sådan person som håller på med flera personer samtidigt?'' NEJ! Om jag då tänker på detta, jag gör inte så, så varför ska jag då gå och tro att människan jag är med ska göra så mot mig? Så resonerar jag i dagens läge, som jag ser mig själv hoppas jag också att andra ska vara. Och den som är svartsjuk tror jag är precis så att dom är kapabla till att vara med flera samtidigt, därför är dom svartsjuk. En svartsjuk person är ofta den som är otrogen eller mindre trovärdig själv. Dom vänder sina sjuka beteénden på andra.

Jag syftar kanske mer på en sjuklig svartsjuka, som ofta har förmågan att gå för långt. För visst är vi väl alla lite svartsjuka ibland? Eller jag tror dom flesta är det i alla fall, det är väl ganska normalt. Om man tycker om en person så vill man ju inte att dom ska vara med någon annan, för det finns inget som gör så ont som det gör.

Sedan ska  man nog inte förvänta sig att man ska få bete sig hursomhelst i ett förhållande. Jag menar, man måste lyssna på varandra. Man ska absolut inte få bestämma över någon. Du kan tex inte förbjuda någon att träffa någon annan även om du känner att det inte är okej, men man kan ju acceptera varandra och kanske komma överens till något som båda tycker är okej liksom.

SVARTSJUKA, NEJ TACK!


Och förresten, en som är otrogen och hellre vill knulla runt än att ha ett seriöst förhållande,
vadfan är det för patetisk människa att satsa på egentligen? HAHAHAHAHA, jag är så smaaart!
Den människan vill man ju antagligen inte dela livet med,
och jag tror; det är fler killar än tjejer som är så. Justeja justeja!


Affärsresa till London



Yes! Det här har jag nu hållt på med sedan jag kom hem från pappa. EN AFFÄRSRESA FÖR TIO STYCKEN AFFÄRSMÄN TILL LONDON. Jag är verkligen stolt över mig själv, har gjort över tolv stycken sidor i Power Point. Även om det nu är ingenting, eftersom jag bara fixat Hotell och Flygresa. Nu ska det sprit och tobaksrättigheter med osv. Musikaler ska det också ordnas. Men jag känner att jag är på god väg att bli klar med detta nu. Det återstår bara att se om detta nu funkar på skolans datorer.. Eftersom mamma har en helt annan version av Power Point än vad skolan har, mamma har ju det alldeles nya office paketet till Windows Vista.

Menmen, jag är stolt över mig själv faktiskt. Att jag äntligen tog tag i skiten. Och tro det eller ej, men det är faktiskt rätt intressant att göra det här. Ångrar mig att jag inte började tidigare för då hade jag kunnat ha med så mycket mer i arbetet. Sköönt att ha någonting lite halvt bortgjort i alla fall. Men om jag sitter uppe länge i natt klarar jag nog allt!

Ska träffa pappa idag!

Idag var jag vaken jättetidigt! Jamen snacka om det, vi åkte från Luleå klockan sju imorse till Manjärv. Snacka om att det verkligen var jobbigt men jag klarade ju det. Mamma fick väcka mig i alla fall och det tog ett tag. . Livet känns lite enklare idag faktiskt.. Mer positivt liksom.

Idag ska jag och hälsa på pappa! Det var skitlänge sedan jag träffade han nu, typ i julas var det sist och det var ju ett bra tag sedan. Han har legat sjuk också men nu var han äntligen på bättringsvägen så han skulle tydligen städa ut alla basilusker ur lägenheten innan jag kom ! Jag längtar. Så ungefär vid klockan tolv åker jag till honom, kuul.

Och i slutet av månaden får jag nog en bärbar dator av mamma. Hon är så less på att jag hela tiden använder hennes dator. För på helgerna får hon ju knappt röra sin egen. Haha! Jag blev så glad när hon sa det imorse, mycket glad! Det gör ju dagen mycket roligare att börja med något positivt.

Nu ska jag göra lite på mitt Turism arbete, vi hörs!

Funderingar och tankar !

DU ÄR DEN ENDE SOM KAN STYRA DINA TANKAR OCH DÄRMED STYRA DITT LIV !

Jag har funderat mycket idag, för mycket känns det som. Men ibland har jag sånna där dagar. När jag tänker för mycket blir jag irriterad och nedstämd. Jag tappar liksom tråden och lusten till att fortsätta dagen. Det är alltså tråkiga tankar jag har. Vad är meningen med skolan? Det är min stora tanke just nu. Ska man känna sig som en utbränd ointelligent student fyra månader innan studenten? All min energi försvinner när jag tänker på skolan, körkortet, studenten, balen osv. Jag tappar liksom det där positiva och allting har med det där jävla IG:t jag fick i historian. Den dagen jag fick veta mitt betyg i historia tappade jag motivationen. Jag klarade ju för fan av gymnastiken, hur fan kunde jag då kugga på historia a? Läraren var problemet! Och jag lär mig inte av att ha prov hela tiden, jag måste ha variation i mitt lärande. Fördjupningsuppgifter eller vadfan som helst får mig att förstå men INTE prov!

Och när jag tänker på det här negativt, blir allt lika mycket negativt. Hela livet ungefär. Jag frågar mig själv; Vadfan håller jag på med egentligen? Och så säger jag till mig själv, skärp dig! Jag gör ingenting nyttigt på veckorna, jag håller ju fan på med en massa svammel bara. Så känns det i alla fall, så länge man inte vet vart man har vissa personer..


Och sedan tänker jag på; att jag aldrig kan bli någon annan än den jag är.
Så varför fortsätter jag? Varför? Många frågor som jag inte ens kan svara på.
Helvete, jag tänker för mycket!

That's just an Inconvenient Truth

Misshandel

Igår fick jag veta något som verkligen gör mig väldigt förbannad. Det handlar om en väldigt otroligt sjuk grej som jag tror många är med om. Jag vill och kan absolut inte berätta något om den händelsen i bloggen eftersom det är en person som jag bara har kontakt med via mitt jobb.

Det som det handlar om kan jag ta upp (men inte nämna namn eller något) bara för att det är en väldigt viktig grej som gör mig så fruktansvärt irriterad och förbannad. En kille som en tjej varit tillsammans med (det är slut nu) förföljer henne och hon har fått besöksförbud på honom. Han gör allt för att komma åt henne och han har sagt att ''Han ger sig inte förens han har kniven i ryggen på henne'' Det är så inni helvetes jävla sjukt hur vissa människor är.. Tyvärr är ju den här killen väldigt psykiskt sjuk och vet knappt vad han gör. Men hur fan kan man behandla en kvinna så. Är det något jag verkligen är emot så är det fysisk och psykisk misshandel mot kvinnor. Jag har många i min närhet som blivit utsatta för det, många nära personer. Och jag kan aldrig tänka mig att någon kan göra sånt mot en annan människa, men det förekommer hur ofta som helst överallt !

Vissa gör det när dom går på droger och det kan jag väl i och för sig förstå, droger gör en till en helt annan människa. Men jag förstår inte dom som slår sina nära och kära, barn som kvinnor, i nyktert tillstånd. Det finns så otroligt jävla grymma människor på den här planeten vi bor på och det gör mig så förbannad och man kan ju inte göra något heller åt det, man är ju helt hjälplös om man lever i det.


Män och killar som gör sånna här saker mot sina kvinnor (och barn)
är fan inte värd ett liv här på jorden, enligt mig.



 


Självkänsla & Självförtroende

Börja varje dag med att säga till dig själv;

Jag är nöjd med mig själv,
jag är bra precis som jag är
och så länge jag gör mitt bästa här i livet kommer jag att komma långt!



Gör det, för det gör jag! Allting känns så mycket lättare då.
Om inte annat kanske du är påväg till ett bättre självförtroende
.


Det finns inget värre än ett dåligt självförtroende, fråga mig, jag vet! Och jag vet att det är många som inte har det. Det är ju det som är så synd. Många unga tjejer (och killar såklart) har jävligt dåligt självförtroende och ingen självkänsla alls. Det hade inte jag heller, men jag var heller inte medveten om vad det var. Jag visste inte hur det var att älska sig själv. Men när mamma började fråga om hon skulle beställa mig några böcker om självkänsla, med Mia Törnblom så nickade jag bara som ; jaja gör du det. Sedan när jag väl började läsa så brast jag i gråt först,  jag hade liksom aldrig fattat tanken att jag skulle vara nöjd med mig själv. Jag tyckte ju inte om mig själv det minsta. Så i stort sett var det mamma som fick upp mina ögon att jag skulle ta tag i mig själv och börja kämpa mig upp. För jag har genomgått otroligt svåra saker i mitt liv, även om inte alla tror det.

Min självkänsla och mitt självförtroende kom i takt med att jag fick min första bästa kompis, Marielle. Jag såg att någon äntligen kunde vara min kompis, såg mig som den jag verkligen är. Hon fick mig att må bra helt enkelt. På ett sätt som jag aldrig kännt förr.

Men det som verkligen har gjort mig stark och som har hjälpt mig väldigt mycket är Familjeveckan i Vidsel när pappa påbörjade sin behandling. Jag är så otroligt jävla glad att jag gick igenom det, även om det var de svåraste i mitt liv. Jag fick inte bara en bättre relation till pappa, jag lärde känna min storasyster också! Vi såg sidor hos varandra som ingen av oss visste tror jag, jag tror vi såg hur mycket vi delade, samma känslor osv. Jag är så otroligt glad att ha henne i mitt liv, kunna ringa henne när jag vill och prata om alltifrån killar till tröga föräldrar! Det är väl trots allt det syskon är till för? Jag kommer alltid vara stolt över alla i min familj, för alla är så starka och fantastiska.

Vikten, där hade du rätt Blondinbella!

Tro det eller ej men jag kommer faktiskt att säga något positivt om
Blondinbella just nu! Det inlägget hon skrev igår om viktproblem och hur vissa tjejer verkligen svälter sig själv var bara så jävla bra skrivet. Hade fan inte kunnat skriva det bättre själv. Där ser man att Isabella har lite hjärnceller ändå, för jag menar, en otroligt viktig fråga ! Och att hon nämner Carolina Gynning är också fett bra, för tänk hur Carolina såg ut förra året (eller för två år sedan, kommer inte riktigt ihåg) hon medverkade i alla fall i Förkväll i Tv4. Hon såg frisk och sund ut, lite hull på kroppen jämnfört med hur hon ser ut idag. Hon är bara skinn och ben och det skulle verkligen inte förvåna mig om hon går på droger igen. För ser ni hennes ben överallt på kroppen?? Det är ju fan inte ens snyggt. Nej, bra Isabella, du har verkligen fattar det dära.


Skinn och ben. Nästan inga kinder. Fyfan så ful!


Kolla vad snygg hon var för bara något år sedan!
Så fin och allt med fina kinder, inte alls lika smal. Supersnyggt!

Kroppen har aldrig varit ett problem för mig, jag är nöjd med mig själv. Jag hade nog inte varit bekväm med att vara smal som en sticka eller smal överhuvudtaget. Det är inte jag liksom. Däremot borde jag kanske träna mer och vara mer hälsosam, äta mindre godis och dricka mindre dricka, men det är en helt annan sak. Jag trivs i alla fall med mig själv som sagt, även om jag har en eller två bilringar på magen. Sedan får andra ta det som dom vill men jag är som jag är kan typ inte någon hantera det så äre väl bara och dra !

Katten är en fjolla

Vad är det som är felet idag? Jo jag är så jävla förbannat less på skolan så det är inte sant. Har ingen motivation till att gå upp på morgonen så jag låter ringklockan ringa eller så slår jag bara av den och somnar om. Min kropp orkar inte mer och vad jag än gör nuförtiden så är det bara fel, i alla fall idag. Ingenting går som jag vill.. Den enda som verkar förstå mig är ju psykologiläraren, men det kanske inte är så konstigt..

I alla fall så är jag då hos mamma nu. Vi är i Luleå idag men åker till Manjärv imorgon eftersom det är så pass kallt. Vill ju inte vara där och frysa i onödan. Här är det full rulle i alla fall, katten är galen på grund av att Samuel har med sig sin hund. Katten morrar precis som en hund när hon ser honom. Ojoj, inte trodde jag att jag hade valt en fjolla till katt, men tydligen, hon är ju skiträdd..


Jag sa ju: Jag är helsvensk!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?
Nej inte som jag ser det!
2. Är du lycklig?: Ofcourse!
3. Är du uttråkad?: Ofta.
4. Är du ledsen?: Inte för tillfället.
5. Är du italienare?: Nej, helsvensk rättare sagt.
6. Är du cool?: Alltid.
7. Är du från irland?: JAG SA JU ATT JAG VAR EN HELSVENSK!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej förhelvete, dom har inte ens gift sig än!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
Ohja!
2. Har du någon gång blivit sårad?: För många gånger.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jorå.
4. Har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Joo.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Det kan jag ju inte veta, om han är hemlig alltså..
7. Är du kär? Kan inte bli kär i någon förens jag vet att jag kan lita på den personen. Till 100 procent!
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Kanske men helst inte. Då ska det vara en jävligt speciell person jag gifter mig med.

NIO SAKER: TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?:
b d b
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar?: Katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-cola
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Romantiskt hemmakväll
7. Pengar eller lycka?: Lycka
8. Dag eller natt?: Natt
9. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
Nej.
2. Brutit ett ben?: Nä.
3. Gjort nåt du ångrar?: För mycket.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej men åååååh vad jag vill det!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja.
6. Ätit en hel tårta?: Nej jag har inte så stor magsäck.
7. Gjort bort dig offentligt?: Såklart!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej för helvete.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. Velat försvinna?: Nja, inte riktigt helt.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde:
Marielle
2. Telefonsamtalet du fick: Mamma
3. Personen du var med: Marielle
4. Roligaste grejen som hänt: Marielles snack om att hon dyrkar Elvis
5. Personen du smsade: Pappa
7. Du skrev till på myspace: Har inget sånt.
8. Du kommenterade: Vetifan..
9. Du tillbringade natten med:
Kudden och sängen
10. Du kramade: Vet ej.

Åååh!

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD OCH IRRITERAD PÅ VISSA MÄNNISKOR !

Information & Layout B

Ja jag lyckades ju försova mig imorse, men det är väl ingen nyhet precis. Hade bara väntat på det, har ju trots allt inte försovit mig en enda gång förens idag.. I alla fall så får vi hoppas att jag är piggare imorgon på morgonen.. Annars ligger jag ännu mer risigt till, yes!

Händer i helgen då? Ja det vet jag inte riktigt än, tror att jag ska åka till mamma men är inte säkert. Hon har inte bestämt sig om dom ska vara i Älvsbyn eller i Luleå i helgen. Jag vill helst inte vara i Älvsbyn eftersom det är så förbannat kallt där jämnt. Om det är tjugo minus här är det fan 30 minus där, snacka om kallt..

Har just nu Information & Layout B, men kan inte säga att jag gör så mycket nytta, ''jag gör det sedan'' som jag brukar säga. För någon gång måste jag ju göra allt, men det tar jag på ett lov eller något..  Sedan har jag bara en lektion till idag med Lena och det är Småföretagande B, skönt!

Kolla hur plastikoperationer förstör!




Kolla hur hon ser ut idag och hur hon såg ut för ett par år sedan. Priscilla Presley. Usch usch usch.
Skulle aldrig lägga mig under kniven om jag redan var snygg !

HELVETE !

JAG HAR FÖRSOVIT MIG !

Skolan !

"Amor Vincit Omnia" Kärleken övervinner allt.

Nu är man på skolan igen, vilket som vanligt inte alls är så roligt. Kan dock inte påstå att jag jobbar särskilt bra idag, jag surfar mest runt på  internet. Men jag känner mig så jävla less på allt, så jag får väl göra det sedan istället. Tänk om vi hade kunnat få slippa resten av dagen! Men inte det inte.. Här ska man jobba arslet av sig !

I alla fall så är ju lektionen snart slut och inte har man gjort någon nytta än inte.. Har i alla fall fått veta mitt provresultat från Rättskunskapen, jag var bara någon poäng över Godkänt. Vafaaan, jag är sämst! Nej nu måste jag verkligen börja plugga.. Kan inte hålla på att komma efter nått mer.. Så ikväll ska jag göra ALLT klart som jag ligger bak i, lika bra att börja någon gång..

Skriver mer senare!

VISST ÄR JAG OCH KATTEN SNYGGAST?!


Jag bjuder på en bild!

Nu är jag äntligen klar! Sminkad, nyduschad och påklädd. Självklart har jag hunnit kamma igenom håret också (är inte så vanligt att jag gör det) Nu ska jag bara vänta på att få äta en massa gott, tårta, fika men framförallt maten. Dock är palten tydligen inte klar förens halv fem eller något, men jag trodde ju det skulle gå fortare. Jag har i alla fall gjort en ''Blondinbella'' med mammas webcam.

Såhär ser jag ut idag :)




Det finns en flicka,
med många drömmar.
Den flickan, de är jag.
Jag har stora drömmar,
som jag en dag ska uppfylla.
Hur vet jag inte riktigt,
jag bara vet att jag kommer göra det
.
Vad du än gör, sluta aldrig tro på dina drömmar!

Snart är det alla hjärtans dag!

Snart är det alla hjärtans dag! Den 14:e februari, så det är ju ändå ett bra tag kvar, men tiden går så himla fort nuförtiden. Hela julen rann ju bara iväg.. Antar för att det är att man har sparat att göra en massa saker, då går ju allt fort!

I ALLA FALL - GLAD ALLA HJÄRTANS DAG I FÖRSKOTT




Nu är snart palten klar och jag är jättehungrig. Har typ inte ätit någonting idag förutom lite fika nu på morgonen.. Har just duschat så snart ska jag väl börja sminka mig och fixa håret. Kan ju inte se ut hursomhelst när det ska komma hit folk. Har varit osminkad i stort sett en hel vecka nu, känner mig jävligt blek och asful. Men jag ids inte, det där med sminkning har liksom aldrig varit min grej.. Jag tycker om att vara alá naturell! Men imorgon så börjar ju praktiken och då måste man ju fixa sig till 1000 så att man ser lite respektabel ut. Nu ska jag sluta svamla och göra något nyttigt!

tjingtjing!

Nytt fängelse i Haparanda för 750 miljoner kronor

Har ni hört att dom ska bygga ett nytt fängelse i Haparanda? Ni skulle ju bara gissa hur mycket det kostar att bygga, ungefär 750 miljoner kronor. Det är ju verkligen mycket pengar vi snackar om, men det ska i alla fall rymmas cirka 104 fångar och ungefär 100 personer kommer att få ett heltidsjobb. Så man kanske ska gå på polishögskolan eller nått när man går ut skolan, så har man kanske jobb sedan? Haha, det tål ju att tänkas på. Skulle aldrig se mig själv kunna bli polis, för det första har jag ingen bra hälsa, vilket gör att jag inte springer särskilt fort, sedan skulle jag bara skita ner mig om jag skulle vara tvungen jaga tjuvar och drogpåverkade personer.. -  Läs PiteåTidningen om ni vill veta mer



KOM IHÅG; ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!

Från tandställning till tårta

Vad bra att ni påminnde mig om den blå/lila klänningen, den kostar ju nämligen 399:- Haha..




Nu har vi fullt upp med bakning här i lägenheten, Kristofer bakar marängtårta, såå himla gott. Jag har ätit en massa smet, vilket gjort att jag nu har skitont i magen. Men är man sugen så är man, då får man lida sen.. Snart ska vi börja med palten, vi ska bjuda alla som kommer på kalaset på den berömda Pitepalten.


För i övrigt har jag fått jävligt god mat i helgen. I fredags åt vi Kristofers goda tortellini (eller hur det då stavas) och igår fick jag mammas supergoda korvstroganoff men den smakade inte som vanligt. Men den var såklart ändå god. Har ätit en massa onyttigt i helgen också, en massa godis och chips, bara en massa skit! Måste snart börja tänka på figuren, om några månader ser jag väl ut som en fet kossa eller nått..

Och inatt glömde jag sova med mina förbannade gummiband i käften. Jag har liksom inte vant mig ännu.. Och sedan så kan jag inte småäta med de där gummit i munnen, vilket jag stör mig på. Men det kanske är en bra ''gå ner i vikt'' grej att använda dom dära. Jag hatar tandställningen, men ni skulle se hur jag såg ut för några månader sedan bara, det har redan blivit en stor skillnad. Och jag har alltid drömt om att få fina tänder, för detta är någonting jag blev mobbad för när jag var mindre. Så den dagen jag har fina tänder så ska jag fan mobba dom som mobbade mig, för då har jag tamefan snyggast tänder av alla !

Ojojojoj, så svamligt inlägg. Nåja, nu ska jag gossa med kisse.
För i övrigt, varför luktar min katt alltid parfym??!

Dom här klänningarna måste jag bara ha!

Dom här två klänningarna vill jag ha i min garderob i sommar. Jag tycker dom var skitsnygga, vad tycker ni? Och dyra var dom faktiskt inte heller, den svarta kostar 249:- och den blå/lila kostar 299:- inte farligt!



Båda klänningarna kommer från Haléns

Idag bjuder jag på massor med bilder!

STORFORSEN 2008
- med pappa och storasyster

ERKÄNN, BÄSTA BILDEN 2008! HELLMOPPERS VIDSEL!






MANJÄRV 2008 (ÄLVSBYN)

Trött Kisse !



¨
KRISTOFERS HÄFTIGA MOTORCYKEL! GÅR FORT SOM FAN KAN JAG LOVA!

ÄR DET NÅGOT MIN MAMMA GILLAR SÅ ÄR DET BLOMMOR!

Körslaget nästa!

Jaa ikväll gäller det igen, Körslaget börjar klockan åtta på tv4. Jag längtar! Är det något program jag gillar så är det faktiskt det, jag tycker musik där folk sjunger tillsammans är så fint. Speciellt på det sättet dom gör i Körslaget. Min personliga favorit är ju Team Wells och hans kör. Han kan ju verkligen det där med musik (eller ja det kan ju alla) men Wells vet precis vilka låtar han ska ta som blir så där stora och maffiga, sedan så vet han verkligen hur man får en kör att showa också, men han har nog rätt mycket gratis erfarenhet om man tänker på att han leder Rapshody In Rock. Det är ju trots allt det han jobbar med.


Körledare
Team Hanna
Team Nanne
Team Magnus
Team Erik
Team Wells (heeeja!)

Filmtips!

Vet ni vad det är för film på tv ikväll?! Det är den sanna historien om Tina Turners liv. ''Whats Love Got To Do With It'' heter den och jag har alltid tyckt om den filmen. Den går klockan 22.30 på Kanal 5 om jag nu inte minns helt fel. Men jag lovar den är bra och jag gråter sanslöst varje gång och som ni säkert förstår är det bra musik i den också. Se den, jag lovar att ni inte kommer att ångra er. Den berör verkligen.



















Ni måste se The Hills !


Idag händer det inte mycket, blir att ta det så lungt som möjligt. Snart ska vi åka och handla allt som vi ska ha när vi ska baka. Jag ska göra morotskaka och kladdkaka till Kristofers kalas och han själv ska göra marängtårta. Gud så gott det ska bli, jag längtar redan! Däremot så har vi ju inte kalas förens imorgon, så vi får ju inte äta fikat redan idag, illa!


Har ni missat serien The Hills? Om ni har gjort det så ger jag verkligen det som tips att se den serien. Jag tycker den är jättebra, fast dock lite uttjatad ibland, mycket bråk osv, det kan man göra att man tröttnar på den. Men i alla fall Klicka på den här länken och se serien! det som är så bra är ju att dom flesta avsnitten (vet ej om det är alla) finns att se över internet. Jag hatar och kolla på tv när det är en massa reklam och allt, men det är det ju inte här, perfekt!


Från Blondinbella till Laila Bagge !

Man har ju haft en antal bloggar dom senaste åren, tanken med det förstår jag inte ens. Men för mig är det roligt att skriva, eftersom det är ett intresse för mig. Jag har alltid haft lätt för att uttrycka mig i skrift, bättre än jag faktiskt kan i verkliga livet, om man ser till den muntliga delen.. Jag skriver hellre än pratar om man säger så.. I alla fall så förstår jag inte varför alla tävlar om bloggande, vem som är bäst eller inte, för antagligen kommer ingen att bli lika kända som dom som är stora just nu, typ Blondinbella och Kissie. För det är över nu, liksom ute på något sätt. Folk tröttnar på detta, eller det tror jag då. Tröttnar inte ni på allt bloggande? Läste en rolig krönika i Piteå Tidningen igår som handlade om just bloggande och hon har ju så helt otroligt rätt den tjejen som skrev den !   Blondinbella är uttjatad och folk börjar tröttna, det kanske inte dröjer länge innan folk är less alla andra också.. Vilken bloggkollision det blev överallt säger jag bara.. Men, alla kan inte bli kända! Dock tycker jag att vanliga personliga bloggar är bäst, sånna som typ folk inte ens vet om. För det känns mer äkta på något sätt, mer ärligt!

I alla fall så sög ju Blondinbella i Let's Dance igårkväll, vilket var tur. Hon som trodde att hon skulle ta hem hela skiten. Men det kommer hon ju inte att göra förhoppningsvis. Och tur var det väl att det var flera stycken i år som var superbra, på topp redan första tävlingsdagen! Och Laila, fyfan vad snygg hon är, så vill jag också se ut när jag blir gammal. Men visst var det många som inte dansade så bra, men hallå, vad kan man vänta sig första veckan. Haha..


Bilden är tagen från Stureplan.se
Så vill jag också se ut när jag är gammal!

Hey, låt Blondinbella åka ut ikväll..

Jag har ångest och då menar jag stor ångest.. Jag fattar inte hur jag kunnat vara så jävla dum och komma så långt bak i alla ämnen. Jag har i stort sett inte gjort någonting.. Det kommer aldrig mer att hända! Kan inte fortsätta som jag gjort för då kommer jag inte att få några slutbetyg. Men det var antagligen MENINGEN att jag skulle vara skoltrött så här sista året. Jag vet att jag kommer att ångra mig som fan om några år, att jag inte pluggade mer osv, men det är för sent att tänka på det nu. Får i alla fall fullständiga betyg, var hos Syv idag och pratade med henne. -250 poäng får man ha om man ska kunna söka in på högskola!

Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad innan Let's Dance börjar. Måste ju se ikväll och rösta som fan på någon av deltagarna så att Blondinbella åker ut redan ikväll! Fööör, jag lovar, vinner hon då kommer jag spy. Så snälla låt inte den där uppblåsta lilla rikemansflickan vinna, rösta på tex Hasse Aro eller Kitty !

Tillbaka till verkligheten


Ja då var man äntligen på den mögeldrabbade skolan då. Eller ja, äntligen och äntligen det kan man väl egentligen inte säga.. Men men. Nu har jag i alla fall lämnat in en uppgift som jag väntat med alldeles för länge. Dock blev det inga animeringar eftersom det inte går att få till, därför har det också dröjt!

Idag händer väl inte så mycket mer. Skola till fyra ungefär tror jag, därefter kanske man ska och handla något på ICA eller på stan. Skulle behöva köpa nya lösnaglar som man gör själv. Eftersom jag inte hann göra riktiga lösnaglar när jag var i Luleå sist.. Men ska göra det före studenten istället.. Då kanske någon snäll person kan bjuda mig på det :]

Nej om man ska börja med turismarbetet som ska vara inlämnat typ idag..
Hejdå!

Lite om 2008

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Säkert. Eller jo, det gjorde jag ju faktiskt :O Jag fick åka polisbil.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för i år?
Jag hade några förra året, sluta röka etc. Det har jag i år också!
Någon gång ska jag väl lyckas,

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Finland, plus en annan del av Sverige.

6. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Kanske mer ärlighet från vissa människor.. Mindre bråk, mera kärlek!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid minnas, och varför?
5 Oktober, min födelsedag och varför vet ni ju!

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag fick mitt första MVG kanske.. Och att jag vågar visa mina känslor lite bättre än förr.

9. Största misstaget?
Ett förhållande på 1 år och tre månader. (som lika gärna hade kunnat va)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har faktiskt varit ovanligt mycket sjuk, varför vet jag inte..

11. Bästa köpet?
Mitt första egna ciggpaket, som jag köpte helt själv alltså !

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Typ ciggaretter?

15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo säkert en massa saker. Däremot så är det som gör mig mest glad,
 att pappa finns i mitt liv just nu.

16. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2008?
Lasse Stefanz - En runda i baren!

17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag är nog mycket gladare som person.

18. Vad önskar du att du gjort mer?
Hm jag vet inte.

(den bjuder jag pÅ!)

19. Vad önskar du att du gjort mindre?
Litat på fel folk.

20. Hur tillbringade du nyår?
Med Micke ;D

23. Hur många one night stands År 2008?
Inget.

24. Favoritprogram på TV 2008?
The Hills, Andra Avenyn, Gossip Girl, Desperate Housewifes

25. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
JA!

26. Bästa boken du läste i år?
Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf

27. Största musikaliska upptäckten?
Vet inte.

28. Något du önskade dig och fick?
Jo faktiskt, en ny telefon av mamma och en ny digitalkamera.

29. Något du önskade dig men inte fick?
Flera miljoner.

30. Årets bästa film?
Wanted tror jag den hette den jag gillat mest!

31. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Åååh det var massor ! Hade först kalas för hela tjocka släkten. Fick äckligt massa presenter!
Och sedan så festade jag med mina närmaste vänner (hade dock önskat att vissa inte hade varit med)
Men min kväll blev superduper bra!

32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, att hela släkten inte hade bråkat så djävulst.
Och om vissa fittor inte var ingifta i våran förbannade släkt hade jag blivit överlycklig!

33. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Haha! Slapp, mjukisbyxor delux ungefär.

34. Vad fick dig att må bra?
Alla människor i min närhet som gör livet värt att leva.
Att pappa är fortfarande är nykter (!!!!!!!)

35. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen tror jag. Jag är ju redan med Piteås kändis xD

36. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Jag vet inte. Har nog inte varit så insatt i år just.
Jag är bara insatt så fort det är val.
Men hey, med Mona Shalin i spetsen kommer vi förlora nästa val ...
USCH!

37. Vem saknade du?
Josefine & Farmor (som jag saknar fortfarande)

38. En värdefull läxa du lärt dig i år?
Att jag är värdefull precis som jag är .. Och att man inte kommer någonstans
med att gräva ner sig över saker och ting.


''Backa och cancern värt en ny utredning''

Backa och cancern värt en ny utredning - Ja det är väl ganska självklart att det är värt en utredning eller hur? Jag förstår fortfarande inte varför eleverna själva knappt fått veta något av det här. Ett aggressivt svarmögel har påträffats i huset Oden, där vi för det mesta har våra lektioner.. Men har vi fått veta något konkret? Nej, vi har knappt fått någon information alls, bara lite fakta av våran mentor.. ''Möglet kan ge nedsatt immunförsvar, ögon- och hudbesvär, irriterade slemhinnor, trötthet och huvudvärk. Besvär elever och lärare känt av i tio års tid, liksom att astmatiker blir sämre och måste öka på medicineringen när de återvänder till skolan efter helger och längre ledigheter.''

Nu när jag läser hur möglet kan påverka människor, så kanske man får svar på vissa saker. Jag har gått till läkare på grund av min huvudvärk som ständigt kommer tillbaka, ingen alvedon eller ipren hjälper, men huvudvärken är som värst när jag är på skolan.. Nu vet jag inte om det är det här det beror på, men läkarna har ju inte kommit fram till något annat. Tröttheten kanske jag rår för själv, men tänk allla andra elever då som kanske drabbas av detta? TA FÖR FAN TAG I SAKEN NU! Snart är det väl någon som dör av ett astmaanfall eller något..

Läsvärda bloggar ! Från Mischa till Fadde Darwich.

Kissies blogg är ju verkligen superbra! En blondin med lite attityd. Det gillar i alla fall jag. Hon är en sån där tjej som kan skapa galna rubriker, just för att hon vågar säga precis vad hon tycker och tänker! Plus att hon delar med sig av en massa bilder och videobloggar minst en gång i veckan. Go girl! Jag tror hon kommer gå långt.

Fadde Darwich Blogg är lite flummig. Men ibland skriver han verkligen saker som berör en. Eftersom jag just börjat läsa den så har jag inte hunnit få så stor inblick i den ännu.. Men i alla fall, förutom det flummiga, så kan han verkligen skriva en del inlägg som man verkligen blir intresserad av, eller i alla fall jag. Det är flera som skrivit om honom nu, pga av hans header i bloggen. Att den symboliserar fel saker.. Med krig, ett barn och en palestina sjal kan allt bli lite fel. Och jag håller med andra bloggare att det kanske inte var ett så jättebra budskap med den där headern han nu använder. Men just nu så spelar det inte mig någon roll.. Det är ju innehållet som är det viktiga. Om ni inte gillar bloggen så kan ni gärna läsa artikeln på Sourze.se det handlar om Stureplan:Brats, sprithoror och köpta journalister .

Charlotte Perrellis Blogg gillar jag också. Kanske för att hon en gång förr i tiden var en stor idol för mig.. Sedan hon vann Eurovision Song Contest med låten ''Tusen och en natt'' har jag alltid gillat hennes låtar. Dock så är hennes bästa låtar nästan julmusik. Det är roligt att följa med henne i hennes liv, alltifrån turneringar till barnliv. Och just nu är hon i Thailand på semester !
 
Natacha Peyres Blogg är rolig att läsa. Man får följa med hennes liv nu när hon just flyttat till L.A med sin pojkvän Dhani (som tidigare var med i A-teens) Jag tror man ändrar uppfattning när man läser den här bloggen. Många där ute tror säkert att hon är världens bimbo.

Mischa Bartons Blogg Jobbigt att den är på engelska (jag som är sämst på engelska!) men kul att någon lite ''större'' stjärna också bloggar. Roligt att hon videobloggar också!

Linda Rosings Blogg först tyckte jag att hon var helt pantad. Men det är nog tack vare alla löpsedlar. När man läser en blogg, får man plötsligt se sanningen. Visst, hon kanske inte gör rätt hela tiden, men vilken människa på jorden gör det? Det är bra att hon äntligen får ha sina barn, som hon knappt sett förr.. Det är inte förens nu hon börjar få rätsida på sitt liv. Och jag tycker hon gör det bra. Även om jag inte gillar allt hon gör, så läser jag ändå hennes blogg. Underhållande.

Bobby's Blogg kul blogg av Sveriges mest kända frisör ! Han är cool och framförallt så har han väl en snygg pojkvän? Haha nej men roligt att läsa!

Det som är så roligt med alla bloggar är att det känns som om man känner personerna på riktigt!
Man får ju i stort sett veta allt om dom här personerna, bortsett från allt det privata som dom håller utanför bloggen naturligtvis.

Orkar inte lägga till nån mer just nu, kanske någon annan dag :D


Studenkläder beställda!

Nu har jag och mamma just beställt mina studentkläder. Ja jag vet att jag är ute i väldigt god tid, men vad gör det? Jag visste redan vad jag ville ha på mig. Ingenting för flashigt eller så, bara en enkel utstyrsel. Har bara beställt det jag ska ha på mig på studentdagen. Sedan ska jag beställa en klänning som jag ska ha på mig på kvällen, antagligen från Stylebystars ska vänta tills dom får in lite nytt och se om jag hittar något som jag verkligen vill ha. Jag har redan lagt undan en liten summa pengar så det blir till klänningen! Får dock kosta max 500 kronor.. Så nu är det bara skorna som ska beställas! Och en sak vet jag i alla fall, att dom ska va höga som attan! Och vad jag har beställt idag det får bli en hemlis tills den dagen jag prövat allt och det passar !

Gud vad jag längtar, även om det är ett halvår dit så hoppas jag att tiden går jävligt fort.. Tänk vad roligt det kommer bli, förhoppningsvis, om våran tråkiga klass kommer att hitta på något under studenveckan ens. Men från den dagen jag får hem min studentmössa, då börjar uppladdningen! Eller hur Marielle ? ;) Även om det typ är i April någon gång så.. Någon som vet vilken datum vi tar studenten ens? Inte jag i alla fall.. Eeh, kanske 12 juni va?


Skriver mer om en stund, då tipsar jag om läsvärda bloggar !

Säg hej till Agnes!


Det här är min framtida flicka Agnes.
Gör ditt eget barn på http://www.makemebabies.com/

Alltså, strejk eller inte?

Nu är man i Luleå igen, blev ju inte riktigt vad jag hade hoppats på. Hade jag vetat att mamma låg sjuk i sängen och spydde med en hemskt huvudvärk och hosta, ont i nacken osv hade jag stannat i Piteå.. Menmen, man kan ju inte rå för att man blir sjuk helt utan förvarning..  Tur att jag ska hem imorgon i alla fall, för jag vill inte bli sjuk. Inte nu när skolan börjar om och allt för den här terminen måste jag fan ge gärnet!

Om det nu blir skola på torsdag vill säga, vissa ska strejka andra inte. Så hur fan ska man göra då? Man vill ju liksom inte få skolk eller ogiltig frånvaro på grund av att bara någon enstaka strejkar. Ska man strejka ska man ju göra det på riktigt, såklart. Menmen, hade varit skönt med en eller två dagar till att slappna av och ta det lungt, lite mer jullov skadar ju inte! Även om det nu bara är 9 veckor kvar tills vi har sportlov. . . Häääärligt ! Höjdpunkten med vårterminen är ju att vi har flera lov, både sportlov och påsklov, då går ju allt så mycket fortare och man hinner ta igen de man missat..

Nu ska jag ringa till Marielle !

Jag är den jag är, kan aldrig bli någon jag inte är.

Tänk så svårt det är när man blir sårad. Speciellt av en kille. Det gör så ont. Egentligen lovade jag mig själv, efter mitt förra förhållande med Ricky, att det går inte att lita på en manlig person. Det går inte. För dom kan aldrig vara ärliga. Ärlighet som är det enklaste av allt i världen!

Killar går bakom ryggen, skriver saker på internet till andra tjejer och tror att vi tjejer aldrig får veta det. Kallar tjejer för hora när dom i största verket själv är en aning mer horaktig själv. Killar får knulla runt, men inte tjejer. Fan. Jag blir äcklad. Det är verkligen inte okej heller om en kille gör så, inte tjejer heller för den delen. Men jag kan aldrig förstå mig på sådant för jag är ingen sån person. Jag vet bara inte om jag verkligen kan lita på en kille fullt ut längre, oavsett vem det är. För alltid är det något dom smusslar undan.. Och ja, allting kommer fram till slut det vet vi ju.. Därför har jag alltid valt att vara ärlig, även om ärlighet gör ont ibland också så lönar ärligheten sig alltid i längden.

Och jag är den jag är, kan aldrig bli någonting jag inte är.

Jag kan aldrig vara en bit av någon annan, även om du verkligen vill det.
Varför man ens skulle säga eller tänka en sådan sak förstår jag verkligen inte..
Det skulle göra ont om någon sa så till mig, eller inte sa något men ändå tänkte det.
Varje människa på den här jorden är unik och kan inte jämnföras med någon annan..
Skulle någon överhuvudtaget säga så till mig eller  tänka så,
skulle jag inte vilja ha något med den personen att göra.
Det innebär ju att han/hon lever i det förflutna..

Jag klarar inte av människor som inleder ett förhållande innan dom kommit över sitt förra. Det är bara dåligt, jag menar, man kan aldrig fortsätta skapa känslor för en annan människa när man fortfarande älskar någon annan. Aldrig i hela mitt liv skulle jag låta mig själv börja älska en annan människa när mitt hjärta fortfarande vill vara hos en annan.. Då sårar man bara människan man är med.


Jag vet det mesta, eller du, jag vet nog allt...

Jag vill bli nagelteknolog !

Funderar starkt på att ringa och beställa tid för att göra naglar när jag är i Luleå. Förhoppningsvis har dom öppet imorgon. Dom gör skitsnygga naglar! Här är deras hemsida: http://www.xtremebeauty.se/

Dom har utbildningar också för dom som vill lära sig att skulpturera naglar, så där ska jag nog göra min utbildning eftersom det är just det jag vill bli. Men först så kommer jag nog bara ha det vid sidan om, ett extraknäck typ vid sidan av ett annat jobb.. Sedan får man väl se om man startar eget eller inte, eller börjar i någon salong. Men naglar är något jag alltid gillat.. Det värsta är ju bara att jag är nagelbitare så enda utvägen för mig att ha fina naglar är att göra dom hos en nagelteknolog. Eller göra egna lösnaglar, men det är dock inte lika snyggt!

Här nere ser ni bilder på några naglar som dom gjort: Snygga va?


http://www.xtremebeauty.se/


År 2010 blir det 100 års jubileum!

Sådärja då var det söndag trots allt, jävligt trist känns det.. Men det är ju rätt vanligt, eftersom söndagar alltid är så jävla dåliga.. Vaknade tidigt idag, känner mig seg och jävligt trött men man får väl hoppas att det går över.. Nu sitter jag och smuttar på mitt té. Gott så här på morgon!

Idag åker jag till mamma, vet inte riktigt vilken tid än.. Dock så kom jag på att jag nog måste hem redan imorgon, först och främst så är det ju trettondagsafton  men sedan så är det även så att John har kalas på tisdag. Så då måste man ju dit med :) Han fyller ju 5 år ! Herregud vad tiden går fort, snart börjar han skolan och allt, ojoj..

Sedan är det Anna, Pappa och Kristofer som fyller år den här månaden också. Så det blir mycket kalas. Jag tror Kristofer fyller år den 18:e och Anna och pappa den 27-28, då fyller dom 29 respektive 49 ! Snacka om storkalas det blir år 2010 i alla fall, då fyller pappa 50 Anna fyller 30 och jag fyller 20! Det innebär ju 100 års jubileum, hur kunde pappa träffa så rätt ? Haha..

Jag ska bli kille i mitt nästa liv!

Nu har jag suttit och sett några avsnitt av Andra Avenyn. Den serien är faktiskt bra, den enda bra som går tycker jag.. Alla andra serier blir så dåliga efter ett tag, men det tycker jag inte den här blir.. Så ett tips, se det!

Idag har jag och Josefine varit på stan. Gud vilken mage hon har! Så gullig. Det blir nog troligtvis en pojke, men jag hoppas ändå att det blir en liten tjej, alla har ju pojkar både Anna och Alexandra. Någon gång är det väl nån som ska få en flicka i släkten förhoppningsvis. Och får Jossan en flicka, då kan ni ge er fan på att det blir att handla mycket Hello Kitty kläder! Haha, har ju ingen annan att köpa så gulliga kläder till.. Men såklart roligt om det blir en pojke också. Vilket som spelar ju egentligen ingen roll. Exakt en månad idag tills hon föder, om det nu inte kommer tidigare eller senare. Jag längtar då i alla fall ! Så roligt med barn.

Jag skulle också kunna skaffa barn närsomhelst, dock så vill jag ha ett jobb först så att man har råd. Jag vill ha en stabil ekonomisk grund innan jag skaffar barn, för jag vill aldrig leva på socialbidrag eller någonting med en unge. Jag vet själv hur det är att ha det så, så mitt framtida barn hoppas jag får det lite bättre än vad jag hade det (även om nu inte pengar är allt) ... Kärleken till barnet är ju det viktigaste men visst hade det varit roligt att kunna ha pengar till  barnet, spara pengar tills dom blir äldre osv.. Och sedan så (det viktigaste kanske) måste man ju ha någon att skaffa barn med också. Någon som är stabil och likasinnad som jag alltså !

Det bästa med att skaffa barn måste ju i alla fall vara att man slipper äta P-piller och skit för det är verkligen inte roligt.. Det finns inget värre än dom där jävla pillrena. Jag blir på så jävla dåligt humör så fort jag tar dom, helt utan anledning kan jag börja gråta eller bli förbannad över ingenting. Kanske bra läge att byta, men jag orkar inte det heller. Det är ju bara jobbigt.. Tänk så skönt det hade varit om man var född som kille istället, inga bekymmer liksom förutom de där skägget vissa får. Haha xD men vad gör det? Jag lovar att i nästa liv ska jag bli kille. För dom behöver ju inte ens föda barn, dom behöver ju bara vara med och tillverka dom..

Nåja, det blev ett svamligt inlägg..
Nu ska jag se några avsnitt till innan Micke kommer hem !
Heipa.

Vi strejkar i Piteå!

''På torsdag börjar skolan. Ett SMS som cirkulerar bland eleverna uppmanar till en strejk den dagen mot möglet. Men det är inget som elevråden ställer sig bakom.'' Skriver Piteå Tidningen den 3 Januari http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4341085

Javisst gärna en dag längre lov.. Men inte bara för det,  man vill ju faktiskt ha svar på vad som egentligen händer med möglet på skolan. Om man skadas av det, för vi har ju bara lektioner på det stället som är drabbat typ. När man sen inte får någon information ja då börjar man ju undra, har inte vi elever rätt att få veta? Och det finns experter som säger att detta borde undersökas mer men det skakar ni bara på huvudet åt. Nej vettni vad, jag strejkar!

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!

Shit vad pigg jag är idag, det är nog ett mirakel, jag är ju jämnt så trött.. Men man börjar väl bli rätt utvilad och lat just nu när man varit ledig i två veckor. En halv vecka kvar nu bara sedan är det dags för vårterminen.. Usch, hjälp! Känns som om det kommer bli en jobbig termin med mycket prov och inlämningar.. Ååh jag får ångest bara jag tänker på det!

Idag händer det nog inte så mycket, ska dra till stan och ta en fika med Josefine och självklart blir det väl att kolla på en massa snygga kläder också.. Tänk er om åtta veckor får Josefine en liten bebis, tänk vad fort nio månader har gått! Jag tror det blir en liten flicka med lockigt hår, det tror alla utan Josefine själv, åååååh vad roligt med en bebis i släkten :D
Nu är det bara jag som har oskaffat barn ;)
Men det är ju ett tag dit..

I alla fall så tror jag att jag ska åka till mamma imorgon, se hur det är med Elisabeth och umågs med mamma innan hon börjar jobba på tisdag! Känns som en bra idé, då blir hon nog glad att jag kommer. Även om det är hur jobbigt som helst att åka buss jämnt..

Klar !

Nu är jag klar för att gå till Marielle, ska snart ringa henne och höra så att hon inte somnat om.
Jag bjuder på lite bilder, och förresten, varför gör man så fula miner med munnen jämnt när man ska ta kort?
Eller det kanske bara är jag som gör det? Hahha.
Kolla in mina snygga naglar jag gjorde igår !



Bara för att jag är snyggast i världen ! :) haha..

Och förresten nu när jag inte har någon kamera så kommer bilderna jag tar in hit:
http://wigbug544.blogspot.com/
Min mobilblogg, dit alla bilder kommer direkt jag tar dom !
Fett nice va? 

Nyårslöften

Nyårslöften för 2009:
* Sluta röka (jo faktiskt snart!)
* Få ett VG till minst.
* Plugga mer
* Umgås mer med vänner
* Festa mindre
* Åka utomlands
* Skaffa ett jobb
* BYTA LÄGENHET
* Ta studenten

Ja vi får hoppas att dessa nyårslöften blir verklighet. Studenten är väl självklart, men ändå,  man vet ju aldrig! Självklart ska jag försöka spara pengar och åka utomlands, helst efter Studenten.. Har ju aldrig varit till något annat land än Finland och Norge, så lite mer sol och bad kan jag väl få uppleva någongång? Helst Turkiet i alla fall !

Nä nu ska jag hoppa i duschen, sedan ska jag nog hälsa på Marielle.
Sen får vi se vad som händer !

Kolla vilka fula vagnar!

Har ni precis som jag sett den här otroligt konstiga barnvagnen? Jag har sett den på flera ställen, men mest i Luleå, där använder typ alla den! Jag tycker den ser så konstig ut, tacka vettja dom stora barnvagnarna, som ser fina ut! Nej det här är nog den mest fula moderna grejen.. Usch..


Bild från http://www.e24.se/lifestyle/prylar/artikel_945747.e24

Vaknade just!

Nu är jag vaken! Råkade sova rätt länge idag, menmen sånt händer ju. Nu är det väl bara att vänta på att Marielle ska vakna för jag tror vi ska fara till stan en sväng. Får väl hoppas i alla fall ! Har ingen lust att sitta inne en dag till, vill ut och träffa folk!

Snart börjar skolan igen och jag har en massa ångest.. Usch! Kan vi inte få va ledig i några månader istället?!

Tänk vad åren går fort !

Så var det äntligen år 2009, tänk vad åren går fort egentligen. Nu är det ju bara ungefär 1 och ett fjärdedelsår eller nått tills man fyller 20, jag hade inte tänkt bli så gammal så fort.. Då går ju allt bara utförs.. Jag skulle gärna stanna vid 18, det är ju typ de bästa.

I år tar man ju studenten om cirka 6 månader, inte riktigt men nästan i alla fall. Vi har ju en massa lov nu på vårterminen.. Det brukar vara rätt skönt, för då hinner man alltid plugga ikapp det man missat.. Jag har en jvla ångest för att börja skolan, känns som om jag ligger bak i många ämnen skit mycket.. Har inte alls haft någon ork till skolan det här året, men jag gör i alla fall alltid mitt bästa även om jag nu borde plugga mer till prov osv.  Känns som om den här terminen kommer bli fett jobbig.. Allting ska lämnas in osv, nationella prov i Svenska B, Usch egentligen !

Undrar vad man gör efter studenten, om det kommer att finnas något jobb eller inte.. Tänk vad konstigt det kommer bli att inte gå skola, för när man går skola har man ju ett strikt schema som följs. Det har man ju inte om man går hemma.. På skolan så träffar man kompisar osv, men sedan träffar vi nog inte varandra så mycket mer.. Det kommer bli så konstigt att inte gå upp klockan 8 varje morgon, äta lunch på skolan och ha lektioner tills man är hemma klockan 16-17 någon gång.. Jag hoppas jag får jobb så snart som möjligt.. 

I april ska jag i alla fall försöka att åka till Stockholm, var ju där den tiden förra året med Josefine. Vi hade så trevligt och blommorna blommade. Våren hade redan kommit dit, så i år ska jag verkligen till Stockholm just i April, så att man får känna på våren innan alla andra ! Tänk alla tjejer gick i kortkort och alla killar i shorts, i APRIL !

Nä nu ska jag surfa vidare!
heipa.

 

RSS 2.0