Jag kan säga att jag är stolt över mig själv

Godkväll!

Vilken lång dag det här varit, jag är supertrött ska strax gå och lägga mig. Ändå har jag hunnit vila middag i lite mer än en timme.. Men den här dagen bestod enbart av lycka, mitt tredje MVG trillade in på betygen och ett efterlängtat VG i svenska. När Sara sa att jag skulle få det i betyg började jag gråta. Mitt betyg var en av dom svåraste i klassen sa hon också eftersom jag varit så bra men ändå några poäng ifrån vg på nationella. Vg i svenska är någonting jag verkligen velat ha och som jag trodde att jag hade sabbat med det nationella. Så jag blev överlycklig helt enkelt. Sedan har det trillat in ett G och resterande var VG. Så jag ska inte klaga på den här dagen. Nu gäller det bara att få godkänt i turism. Som jag längtar till studenten nu, så in i fan. Men en sak är säker; Det här trodde jag aldrig om mig själv. Jag kan säga att jag har fällt tårar för att jag är så stolt över mig själv just nu. Tänk, jag har klarat tre år på gymnasiet, utan några som helst problem!

Ps.
Jag hittade ett par skor idag på dinsko, allting klart för studenten snart då!



I mitt inre så finns en fred jag alltid drömt om,
att kunna åstadkomma detta det trodde jag aldrig.
Jag har klarat mig,
jag klarade det jag trodde var så sanslöst omöjligt.
Och jag har lärt känna fantastiska och värdefulla människor
under dessa tre åren på gymnasiet.
Jag kommer gå ut med huvudet högt och blicka framåt.
Med alla dessa betyg kanske jag kan bli det jag alltid drömt om.
Något STORT.


Det är nu det gäller..

Sitter just nu och väntar på att få veta mitt apu-betyg, känns jävligt oroligt just nu. Vill ha så bra betyg som möjligt, men tror inte att det går så himla bra.. Men vi får väl se, med tanke på mina resultat på proven så lär det kanske gå åt helvete. Nåja, får ju veta på ett tag i alla fall...


Träffade pappa igår förresten, fyfan vad vi garvade !

Man behöver bara betala böter för att knarka i Piteå

Denna artikel i Piteå Tidningen gjorde att jag bara höjde på ögonen. Ska dagens ungdomar få röka hasch, alltså använda knark och sedan bara betala 1500 kronor i böter? Säg mig snälla poliser, sociala myndigheter och åklagare, vart kommer man med detta? Den där tjejen det står om kommer garanterat fortsätta eftersom inga följder tillkommer. Har man tagit knark, ska man straffas för det också. Och det är inte för att man ska vara hård utan för att dom ska upptäcka att dom gjort fel. För det är inte okej att knarka och sen bara betala 1500 kronor i böter. Sedan är det hela bortglömd, tro mig det är inte okej, varken för tjejen eller för samhället. I slutändan kostar den här tjejen mer till samhället när poliser/åklagare/domare inte gör som dom ska. Behandling eller ett rimligt straff, inte böter! Det är ju töntigt..


Torsdag kväll

Tjabba, vad händer här då?

Så lite som möjligt kanske, känner mig helt död just för tillfället.. Är trött men egentligen inte. Dessutom så kan jag inte bestämma mig om jag ska åka till mamma eller inte i helgen. Hon ville ju de men det är ju fest som lockar i stället. Och det tackar man inte nej till om man inte festat ordentligt på typ två månader. Känns också som den enda helgen jag vill dricka innan studenten kommer igång på riktigt liksom. Kan inte dricka nästa helg i alla fall för då jobbar jag ju plus att det sista ska fixas innan studenten .. Så då blir det väl att vara hos mamma naturligtvis. Hoppas att Linda kommer och några fler på lördag i alla fall, då blir jag superlycklig, annars får jag väl sitta med ett gäng grabbar eller umgås med farmor på kvällen. Det där löser sig ju alltid i alla fall..

Nä nu ska jag hoppa i badet och sedan ska jag förhoppningsvis orka diska.
Inte roligt.. Förresten jag fick mitt andra MVG idag, i Psykologi B, så grattis till mig!


Gonatt!

Nu är det dags att sova, tidig morgon imorn !

Kom ihåg; FEST PÅ LÖRDAG !


Sovgott..

Nyformaterad !

Hejsan hoppsan. Det var minsann ett tag sedan men jag har ju faktiskt en dator som inte har mått så bra. Däremot så är den alldeles nyformaterad och känns verkligen som ny just nu. Härligt! Nu ska jag bara installera Office-paketet så att jag kan plugga lite. Häftigt !

Ses.

Esprit´s Affärsidé



Sitter just nu och försöker bli klar med min powerpoint presentation om min apu-plats. Jag tycker det är himla roligt. Speciellt när det inte är så svårt som turismen, det här gör man ju utan problem. Det är ju intressant! Hehe.. Bara man inte måste redovisa för då får jag ont i magen..

BTW; Någon som vet när turism arbetena senast ska vara inlämnat? 

Oskars Dop




Så var man slav igen.

Behöver jag säga mer än att visa rubriken? Nej tror inte det. Som sagt så var Lotta ledig idag och vad händer då ? Såklart ingenting roligt. Eller ja, jag var ju med Kicki för det mesta, det är ju alltid kul.. Men inte just det där andra...

Lägger upp bilder från dopet strax!


Så här vacker är jag idag ;)

Nu sitter jag här med min tekopp i handen och lyssnar på Alexander Rybak, ni vet han som vann Eurovision Song Contest. Jag blev egentligen förbannad när han vann men låten svänger ju. Men det är nog för att jag gillar att dansa, i mitt tidigare liv så dansade jag ju Line Dance, eller rättare sagt när jag var femton kanske. Det är ju typ den där musiken så det svänger här inne nu också dansar jag mellan varven.

Typiskt att det började regna, jag som hade lite hopp om sol.. Jag kör i alla fall en ''Blondinbella'' idag. Jag har rak bena!
Så här vacker är jag i alla fall idag. De du :)




Regn !

Vad tråkigt att det har regnat i natt! Men samtidigt så blir luften så himla fräsch och härlig. Håller ni inte med? enligt YR - Norge. så kommer det att spricka upp och bli runt 16 grader. Dock molnligt men ändå sol. Det är väl inte så tråkigt? Däremot hade man ju kunnat önska att det var strålande sol och väldigt varmt, jag som hade tänkt ha kjol idag, men icket. Hade ju kunnat vara bättre väder för Anna och dom som ska på bröllop idag. Men hoppas vädret vänder snart! Ska alldeles strax äta frukost. Sedan ska jag med syrran på stan och förhoppningsvis hjälpa henne hitta några kläder hon kan ha på bröllopet idag. KUL!

Det som inte fick hända, hände.

Idag har jag gråtit väldigt mycket. Imorse efter att jag skulle starta om min dator så gick den inte att starta igen. Jag blev förstörd eftersom jag har alla skolarbeten på denna datorn och ingen annanstans.. Typiskt. I alla fall så lyckades Micke fixa det *pust* Tänk ett turism arbete på väldigt många sidor bara försvinna och betygen som sätts senast nästa fredag. FYFAN VAD JAG HADE GRINAT ÄNNU MER OM DET INTE GICK ATT FIXA!


Fredag !

Godmorgon!

Gud vad skönt och vara vaken tidigt speciellt i det här fina vädret! Att bo i Norrland den här årstiden är ju faktiskt inte så farligt. Idag ska jag dra mig till stan och hämta ut min sista hundring och sedan ska jag hem och hämta några kläder i lägenheten, ska ju nämligen på dop imorgon ! Härligt. Men först klockan tio imorgon så ska jag på stan med min syster och hjälpa henne hitta en klänning, för dom ska på bröllop imorgon. Fusk !

Nä nu ska jag börja med turism arbetet så det blir klart någon gång. Vi hörs !

Eller hur?



Seriöst vi kör en STUDENTFEST nästa helg (lördag) och firar att betygen är satta. Är ni på? KLART NI ÄR!

Nyhet.



Svart/Guldig Klänning med volanger - 349 kr.
En tajt fodralklänning i grått - 349 kr.
Svart lång paljett topp - 398 kr.
Örhängen - 59.50 kr.

Åh HM har uppdaterat sin webbshop. Klicka in under Nyheter så får ni se dessa godingar. Synd att jag redan har hunnit beställa, nu hade jag hellre velat ha allt det här. Men tyvärr så har ekonomin inte råd med det.  Men förhoppningsvis så finns klänningarna kanske i butik också, så man kanske kan köpa en i butik istället. Kanske någonting man skulle kunna ha tills studentkvällen eller vad tycker ni?

Bilder: HM.COM

The Osbournes



Såg ett väldigt bra program igår på E! kanalen. Det handlade om Ozzy Osbournes och hans familj. Jag blev så otroligt glad av att se en ny sida av allihopa. Det innehöll intervjuver med alla i familjen och hur dom har det idag. Alla såg så glada ut! Jag har inte missat ett enda avsnitt sen serien började. Nu är den tyvärr slut dock men den var så himla bra tyckte jag. Man fick verkligen se allt, kanske bara av den dåliga sidan men jag tycker dom är en hippcool familj. Även om dom har sina problem så är dom en kärleksfull familj och jag diggar dom verkligen. Och Jack som var så himla ful med sitt krullhår förr var ju smal, slimmad och förfan snygg nu. Ja herrejösses, det är en familj och några av dom få kändisar jag verkligen skulle vilja se i verkligheten.



Lyssna på den här låten. Den är fantastiskt bra tycker jag.
Hör ni att Kelly verkligen fått lite av Ozzy's röst?
Change's Ozzy Osbourne & Kelly Osbourne



Massor med Love till Osbourne's familjen !!

Mera klart..

Åh vad jag älskar att vara duktig. Men åh vad jag hatar att ha engelska windows vista versionen av word och de. Men jag och Marielle fick ju skratta lite i alla fall ! Hehe...

♥ Apu-dagboken
♥ Apu arbete

♥ Internet uppgift, Rättskunskap
♥ Psykologi B - Eget arbete
♥ Turism
♥ Prov i bokföring
♥ Marknadsundersökning - restuppgift
♥ Bankuppgift

!

Nu är det bara att räkna ner!
HP3B Shalalala!

Linda Rosing Gravid



Ja ni har väl säkert hört det, men alltså vart är världen på väg. Hon har nyss hittat den ''rätta'' och är så jävla förälskad. På typ två månader blev hon störtkär. Men alltså hur kan det gå så fort? Och orkar hon verkligen ta hand om ett till barn? Det har ju inte gått så bra att ta hand om hennes två andra barn. Dom har liksom nyss fått tillbaka sin mamma och nu är det ett kärleksbarn på väg. Hur mycket uppmärksamhet kommer hennes nuvarande barn att få? ALLTSÅ HUR STORA SKA INTE HENNES (redan för stora) TUTTAR BLI?

Känner att jag blir irriterad. Folk som inte ska ha barn får dom. Folk som verkligen ska ha och kan ta hand om ett barn får dom inte. Seriöst Linda, tänk efter...


EN lista !

JUST NU:
äter du: Ingenting, har redan ätit frukost.
dricker du: Jag dricker faktiskt trocadero.
ska du: Egentligen ska jag diska, men inte riktigt än.
lyssnar du på: Min dators mystiska ljud.
väntar du på: Att vädret ska bli vackrare.
tittar du på: På dataskärmen.
har på du på dig:  Ljusa jeans, ett svart linne + underkläder förståss.

DIN FRAMTID:
barn: Absolut, men inte så många.
giftermål: Om det känns rätt.
karriär:  nagelterapeut, socionom, anhörig terapeut eller merschendiser.

VAD DU FÖREDRAR:
kramar eller kyssar: Kramar
kortare eller längre: Va?
snygg mage eller snygga armar: Utseendet är inte så viktigt, bara ett +.
busig eller lydig: Busig !

HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: Nej.
tappat bort glasögon/linser: Ja.
brutit ett ben: Njae tror inte de?
rymt hemifrån: Nej.
röntgats: Ja.
krossat någons hjärta: Nej.
nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja.
gråtit när någon dött: Ja.


TROR DU PÅ:
kärlek vid första ögonkastet: Ja.
gud: Nej.
mirakel: Kanske.
aliens: Troligtvis.
magi: Ibland. Men det får inte gå till överdrift.
ett himmelrike: Nej.
tomten: Javisst!
änglar: Jo.
transformers: Vet int.


BLANDAT:
önskar du att du bodde någon annanstans? Ohja. Piteå kan äckla en ibland,
tycker andra att du är attraktiv? Det kan ju inte jag veta.
dricker du? Ja, trocadero sa jag ju.
använder du droger? Nej.
vilket schampo använder du? Jadu.
vilken parfym använder du? Paris Hilton någonting.
vad är du rädd för? Att dom jag älskar drabbas av någonting hemskt.
gillar du att tvätta?  Nej men det funkar väl.


Äntligen !

Åh vet ni en sak? Nu kan jag äntligen stryka fyra arbeten på min to do lista. Nu har jag bara tre (!) saker kvar på hela gymnasiet. Jag ska sätta mig ner imorgon med tursimen och göra klart Långresan och Sofias Resor, inte så mycket kvar på det men det är ändå rätt mycket jobb med en broschyr, vill ju få den så fin som möjligt!

♥ Apu-dagboken
♥ Apu arbete

♥ Internet uppgift, Rättskunskap
♥ Psykologi B - Eget arbete
♥ Turism
♥ Prov i bokföring
♥ Marknadsundersökning - restuppgift

Nu börjar jag längta!

Studentfest nästa helg? Det ska då jag ha, fira att allt äntligen är gjort :)
Tv nu, vi ses !

Gäsp..

Nu sitter jag här och gäspar för mig själv med alla skolarbeten brevid mig. . . Verkar som det aldrig tar slut, men tack och lov gör det de. Är mest stressad över turismen men jag hinner inte alls göra klart den i veckan. Monas grejer går ju såklart först. Men dom ska jag väl troligtvis lämna in på onsdag. Och plugga till det provet har jag då inte gjort heller, menmen, det finns inte så mycket tid till allt..

Nu ska jag i alla fall hoppa i en snabbdusch sen ska jag sova.
Godnatt på er :)

Snart min !


Denna snygga klänningen klickade jag just hem från HM.
Jag tycker den var jättesöt och kommer garanterat att användas flitigt i sommar om den sitter bra!

Bild: HM

Bästa låten i Eurovision


United Kingdom - Jade.

Varmt !

Hejsan hoppsan.

Gud vilken fint väder det är idag, här är det cirka 22 grader i skuggan, lovely! Dock så har jag ändå varit mest inne och bakat mina kladdiga choklad kakor. Dom är skitgoda och Micke fyller ju år imorgon så det behövs ju lite fika! Däremot är det lite svårt att få dom att stelna eftersom det är så himla varmt här för tillfället..

Senare åker vi mot Piteå och ska handla lite och mamma ska såklart till min lägenhet. Jag hoppas på att det blir solning med pappa och syster ikväll för jag behöver verkligen få lite mer bunfärg ! Och nu är det bara 12 hela skoldagar kvar, imorgon skulle jag också få börja halv tolv vilket jag bara blir glad över, hehe. Det tackar man ju inte nej till precis !

Förresten visst är det på onsdag vi har prov i rättskunskap ? Tacksam för svar ! :)

Nä nu ska jag diska och plocka bort lite innan vi ska börja grilla !
Förresten den döda renen ligger kvar här ute, jävla äckligt..

Ett förhållande...

Ett förhållande vad är det egentligen? Jag tror vissa har fått en konstig blick på vad det egentligen är. För mig är ett förhållande något speciellt, man delar någonting värdefullt och vackert med en annan människa. Man delar allting tillsammans, man gör saker tillsammans (!) framförallt och man socialiserar sig med folk. Om man inte ens kan göra någonting tillsammans  så vad gör man då egentligen? Åssit, jävlat åssit.

Men för alla är det verkligen inte så. För vissa innebär ett förhållande att man äter mat tillsammans, (är lite intima) ser någon enstaka film tillsammans varannan vecka och hör aldrig av sig om den ene är borta eller så. Resten av tiden tillbringar man vid datorn/tv:n, ja i alla fall på var sitt håll.. Jag har svårt att kunna förstå hur dessa människor ens tror att dom har ett förhållande med någon. För den dom har ett förhållande med är ju sig själv och datorn. Gud vad jag önskar att alla tekniska grejer försvann från denna jord, för det tar livet av mig snart. Det är ju inte konstigt att man blir sur, på dåligt humör och allmänt deprimerad om man aldrig gör någonting tillsammans.. Med andra går det ju visst bra att hitta på vad som helst, men inte med mig ! *host* Och juste, när jag väl blir arg kommer allting upp, och nu är jag arg därför blir mitt inlägg lite ''löst'' och osammanhängande. Men sånt är livet, sån är jag liksom, JAG ÄR JAG OCH JAG VILL HA ETT SOCIALT LIV MED LITE UMGÄNGE, förstår ni?

Är det någon som vill hyra ut en lägenhet imorgon kanske? Eftersom min lägenhet är full med två föräldrar och en katt och jag har fått nog av mitt sk ''förhållande'' så behöver jag hyra en säng.... PLEASE!
OBS; endast kvinnor sökes.
 

Jag är stor nu !

Det märks att man blivit stor när...



Röstkorten kommer i brevlådan.

Ja nu ska man alltså rösta, för första gången någonsin. Spännande? Nej inte så jätte vet nog inte ens vad det är man riktigt ska rösta om, något om EU i alla fall. Om jag ska erkänna är jag inte så intresserad eller så, är ni det och vad ska ni rösta ? :?

Plugg

Just nu är det Buddhism  som står på mitt schema. Det är en intressant religion tycker jag, men jag har än då svårt att lära mig.. Kanske är det för att jag har varit osmart och pluggat för lite. Nåja, får hoppas på ett Godkänt i alla fall, för betygen är inte alls viktiga för mig just nu så länge jag inte ligger på IG eller något.. Nä nu ska jag fortsätta..

Godnatt.

Utbränd

HAHAHAHA MONA HAR GÅTT IN I VÄGGEN = UTBRÄND!

Men om hon är det, vafan tror hon att vi är ??

Sämsta läraren på jorden.

Klockan är mycket !

Inre fred och att älska är det bästa av Guds gåvor. Antar att inte alla fick de bara..

Praktik, sen plugg!

Har ingen ork till att skriva här egentligen just nu, men det var ju ett tag sedan. Idag är det praktik och igår skickade dom in mina betyg så imorgon ska jag även lämna in APU-dagboken. Känns välbehövligt, eftersom man har en till sak att stryka från to-do listan. Ikväll blir det att plugga lite religion eftersom att vi har prov på torsdag och religion är inte min starka sida nuförtiden. Det var bättre förr minsann !  Sedan ska jag väl skriva lite mer på psykologi arbetet också. Det lär ju som behövas. Det är i alla fall vad jag ska göra idag, vad ska ni göra ? :)

Bilder från igår



Såhär snygg var jag igår!



Och så här snygg var Kicki, Lotta & Maria.



I den här badade vi, fett skönt!
Dålig bild men jag hann inte ta när vi badade. Eftersom vi åt en massa gott samtidigt som vi badade !

Smart Evelina!

Gissa vad jag just gjorde? Jo jag snubblade över Mickes spelstol i vardagsrummet och tån knakade som bara fan.. Och det gjorde ont, skrek typ fem minuter. Nu dunkar det som fan i den där lilltån och det gör helvetes ont. Skulle inte förvåna mig om jag lyckats bryta den där jävla lilla tån. Ibland blir jag bara så arg på mig själv. VARFÖR MIN TÅ NU???!

Ont, smärta, lidande. TÅFAN!
Men jag glömmer det med den goda middagen.... Förhoppningsvis, men det dunkar... Som tusan...

Någon som har en lilltå att låna ut?

Klart !


Nu är inbjudningen till Studenlunchen också klar.
Ska skriva ut det i Luleå nästa helg.
Eller i alla fall till farmor & mormor.
Dom har ju liksom ingen mejl !

Nervös & Nyfiken

Hejsan hoppsan!

Nu ska jag strax göra mat tills Micke kommer hem från jobbet. Han hade tydligen fixat utemöbler idag, spännande! Jag ska väl också äta lite grann men jag blir ju som sagt bjuden på mat idag också.. Men dom skulle inte komma och hämta mig förens kvart i sju och jag hinner ju hungra ihjäl innan dess om jag inte får i mig något..

Det enda jag fått veta i alla fall
Ta med badkläder, hämtning kommer 18.45.
Jaha? Jag är lite nervös, vart ska vi bada ens? I Marias nya dyra hus? :)
Kameran följer i alla fall med !

Nä nu ska jag börja med käk, sedan hoppa i duschen och göra min iordning för kvällens avskedsmiddag.
Vi hörs !

Bad ikväll !

Nu ska jag dra mig in till stan, måste köpa en ny bikini eftersom jag tydligen skulle ha med det ikväll! Och jag har ju ingen, men lika bra och köpa en nu så har man en resten av sommaren ! Nu vet jag i alla fall lite vad vi ska göra :] Kul, kul, kul !

Det var ett tag sedan..

Hur många gånger har du varit kär? En gång.


Favoritgodis: Lakrits eller choklad, kan inte välja mellan dom.,


Coolaste stad du har besökt: Har nog inte besökt så många ''coola städer'' men isf Stockholm


Action eller Skräck? Skräck.


Ville du bli när du var liten: Advokat eller kändis.


När fick du din första kyss: Kommer inte ens ihåg?


Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Duktig.


Vad är du beroende av? Kaffe.


Dagens roligaste händelse: Det blir nog avskedsmiddagen ikväll !


Dagens tråkigaste händelse: Att jag storbölade till High School Musical, inte ens sorgligt så varför ens?


Dagens humör: Bra faktiskt.


Vilka tv-program följer du? Det enda jag följer nu är Nip/Tuck annars kollar jag sällan på TV.


Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan säga rakt ut om jag tycker någonting är fel. För det ska man göra.


Vad gillar du minst? Att jag är så jävla känslig..


Vad är det roligaste du vet? Att klara någonting man  trodde var omöjligt.


Har du något motto? Behandla din nästa som du själv vill bli behandlad.


Hemlig hobby? Ingen specifik.


Något vi inte vet om dig? Jag har varit flint!


Vad ångrar du? Inget jag kan komma på nu.


Vad önskar du? Att jag får ett  jobb så snart som möjligt, en ny lägenhet, en underbar student m.m


Vad klarar du inte dig utan? Duschen och badkaret (minst en gång varje dag!)

Vad gör du helst en vardag? Träffar vänner,  pluggar och tar det allmänt lungt,


Vad gör du helst en lördagskväll? Helst sitter jag framför tv:n och myser till en bra film med mycket dricka och godis.


Vad har du mest av i din garderob? Jeans.


Drömjobb? Att jobba som anhörig terapeut/socionom eller merschendiser (hur det då stavas?)


Skönt med helg

Gud vad jag är trött, men äntligen är jag vaken i tid! Ska sätta mig ner och jobba lite på långresan i Turismen. Jag har valt Stora Australien Resan ! Sedan ska jag dra mig in till stan så kanske man får sig en skymt av E.M.D.. Man vet ju aldrig.
Men först ska jag äta frukost, vi hörs !

Projekt.

Nu sitter jag här med mitt té i handen och håller på med lite idéer. Jag har ett projekt på gång. Eller vad man då ska kalla det. I alla fall så är det snart sängen som gäller. Förhoppningsvis får ni svart reda på mitt lilla projekt, men tills dess så är det superduperhemligt :)

Goodnight.

Torsdag

Gud vilken grymt härlig dag. Har varit helt okej varmt, ska inte klaga, det kunde  ju faktiskt vara kallare.. Har varit på stan med Marielle och nu är biljetten till Studentfesten kirrad! En mindre sak att oroa sig över. Gudskelov så behöver man inte oroa sig över det. Det är klart och betalt till nästa månad, yey! Har även ätit middag hos mamma, kändes rätt konstigt att äta middag hemma hos mig själv och sen åka hit. Menmen, känner mig gode hemma här just nu, för jag gillar ju Micke väldigt mycket :)

Nu ska jag bara köpa detta innan studenten:
♥ Ett par skor
♥ En liten svart handväska
♥ En kofta om det blir kallt
♥ Leggings i spets
♥ Smycken
♥ En studentpresent till min bästa vän :)
(underkläder som håller in magen, såklart!)
Och så får man ju inte glömma alkoholen, inte för att jag ska dricka mycket men vem ska kirra det? Det är en annan femma. Och så behöver man säkert något mer, men det var vad jag kunde komma på just nu.

Och förresten så har jag helt glömt bort att plugga idag, råkade fastna vid datorn tyvärr.. Nåja, jag har mig själv att skylla. Jag orkar bara inte bry mig om Mona längre.

Stan idag

Nu har jag information & layout. Har just kommit från Marielles farmor och farfar, dom är typ cool. I alla fall coolare än min mormor och morfar, jag har ju ingen farfar, men jag får ju träffa Marielles farfar ibland, det är ju typ bra.

Efter skolan ska jag på stan och köpa studentbiljetterna. Ska även prova några skor som man kanske kan hitta till studenten. Men som sagt så är det lite svårt för mig eftersom jag har så himla små fötter.. Menmen, håll tummarna! Och förresten så ska jag och köpa ett nytt nagelack till mamma också eftersom hon ska på firmafest på lördag, ska typ köpa ett knallrosa så att hon blir hot! Eller så inte..


Nu ska jag fortsätta, det behövs verkligen!

Tack och hej.

Lycka

Nu har jag just lagt på telefonluren med mamma, hon är i Luleå ikväll eftersom hon ska till tandläkaren och kolla på sina löständer imorgon *fniss* Snart har jag som sagt två tandlösa föräldrar. Eller tandlös och tandlös, dom har ju låtsas tänder i alla fall. HAHA. Det är ganska gulligt. Och vet ni? Imorgon blir jag bjuden på middag hos mamma (i min lägenhet) får även träffa katten och Kristoffer. Måste även pussa på min studentmössa, haha.. Och sen så får jag mina nya Jeans från HM av mamma, lycka! Mina andra gick ju sönder precis i grenen, snyggt alltså.. Not.

Jag längtar som fan till studenten men mest längtar jag till studenlunchen som vi ska ha med familjen. Det är så sällan alla träffas tillsammans, mamma, pappa och syster mfl. Men nu blir det äntligen, om Anna får vara ledig alltså.. Men det kommer bli första gången pappa är på min skolavslutning så det kan inte bli mer perfekt. Alla mina drömmar jag har haft sedan jag var liten har gått i uppfyllelse, jag har bara en kvar. Och det är studentdagen. Sedan har alla mina drömmar slagit in. Så om den dagen kommer att min pappa börjar dricka igen eller nåt så har jag fått det jag önskat mig. Det kommer absolut kännas lättare än förr. Han har varit med på min födelsedag och studenten då, det är det minsta jag önskat mig. Och idag när jag träffade honom så ser man hur det lyser om han, jag skulle inte byta ut honom mot något i världen. Absolut ingenting för han är en sådan fantastisk människa och jag är stolt att han är min pappa.

Jag önskar att Erling levde (mammas kompis som dog för inte så länge sedan) för han sa till mig när jag var liten; ''- När din pappa varit nykter i två år då ska han få en väldigt stor tårta av mig.'' Det kanske inte betyder så mycket, men för mig gjorde det de när jag var i den åldern. Och jag tänkte; ''hoppas att det blir så, så att pappa får sin tårta.'' Och snart är vi där, men nu har Erling tyvärr gått bort..


 
Min pappa och mamma är två av mina största förebilder här i livet. Deras erfarenheter kan få mig att inte göra samma misstag som dom, jag kan istället lära mig så otroligt mycket av dom. Mamma har varit drogfri i 20 år i år, vilket hon ska ha en stor eloge för, för det är ingen som tänker på att ge henne det, inte ens hennes föräldrar och syskon. Men jag tänker på hur fantastiskt stark hon varit och vilket fint liv hon har idag, alla andra drar bara upp det vid fel sammanhang. Som att hon vore samma person som för 20 år sedan. Men det är hon verkligen inte. Idag är hon en kvinna med ett bra jobb som hon verkligen trivs med (som jag hatar sometimes....) hon har en underbar fästman i hennes liv som det tog ett tag att hitta och lite mer kött på benen. Hon har haft en lång väg att gå men hon klarade det.

Det blev mycket ditt och datt, godnatt :)


Fett taggad !

Kolla vilken bild jag hittade på Emelie's blogg.
Jag känner verkligen att jag är fett taggad nu!




Btw; solningen var klockren ! Förhoppningsvis kan jag hålla brännan till studenten !

Sola !

Äntligen ska jag få sola!

Ska träffa pappa och syster alldeles snart, så himla kul!

Hörs!

Skola

Någon har nött min blogg så in i helvete! Menmen, kan ju bara gissa vem, hehe..

Idag ska jag köpa studentbiljetten, är ni på ? :)

Längtar !

Självklart får man uttrycka sina känslor i bilder och ja jag är (var) irriterad. Vad jag är irriterad för behöver jag ju dock inte nämna. Hade jag varit förbannad däremot hade jag skrivit ut namn och klass. . Sedan så kommer jag bli förbannad om det blir så att folk sitter och bortförklarar sig eller att det är så att dom inte vill ta saken i verkligheten.. Däremot så har man rätt att bli irriterad, det kan jag ju själv inte liksom rå för :) Man håller det man har sagt, annars hör man av sig, punkt slut. Sedan har allting redan hänt, it's over, så vafan ska man börja diskutera för? Helt jävla onödigt. Menmen, jag svarar på motargument helt klart, jag sitter inte och håller tyst, är inte sådan som person. Men tar inte så mycket mer via msn idag, bättre att diskutera i verkligheten då missförstår man inte varandra heller :)

I alla fall så längtar jag fett mycket till på lördag. Dom har viskat bakom min rygg typ hela dagen idag, något pirrigt. Och sedan så sa Lotta att det blir fanta för mig annars blir mamma arg, hahahaha ! Nåja, jag längtar i alla fall till den goda maten även om jag nu inte vet vad det blir.

Peace.

Irri..


Avskedsmiddag !

Sådärja då var ännu en måndag avklarad, praktiken fick jag sluta klockan fyra redan eftersom jag är så jävla duktig. Jag är klockren på sälja nu när jag fått upp mitt självförtroende känns det som ! I alla fall så har jag inte sålt några dyra grejer idag däremot.. Bara ''baströjor'' så det var ju mindre roligt. Men dagen blev rolig i alla fall för vet ni? Jag blev bjuden på ''avskedsmiddag'' av Esprit tjejerna på lördag. Lotta, Kicki och Maria ska bjuda mig på middag, hur nice är inte det? Ändå har jag typ ogjort 6-7 hela dagar på praktiken. Men fyfan vad kul det känns!

Dessutom så ska jag jobba den 4:e och 8:e Juni mellan 11 och tre. Jag går skola då men det skiter jag fullständigt i eftersom att det handlar om pengar. Och just nu måste jag ta de få jobb-timmarna jag får eftersom man måste visa att man verkligen vill. För vem vill annars anställa en? Och precis, det ser ju bra ut på papper när man ska söka jobb, om man jobbat tidigare..

Nu ska jag duscha och vänta på att si'ss hör av sig !

Måndag = ny vecka

Ja nu börjar vi alltså närma oss studenten med ännu en vecka och mamma ringde just och sa att lokalen var bokad! Där ska jag ha studentlunch med mina nära och kära, mamma, pappa Ingela & Jörgen och några fler :) Jag längtar som tusan! Men man har mycket och göra innan dess!

Idag är det i alla fall praktik som står på schemat idag. Önskar att jag kunde vara hemma, men icket. Nu är det bara ta sig i kragen för praktiken slutar vi den 2:a Juni, vilket innebär att det är knappt en månad dit. Härligt va? Undra om man kan få veta sitt betyg snart kanske !

Ha en bra dag, vi hörs!


Jag skiner som solen !

Okej, för alla som inte vet det är ju Facebook rätt roligt ibland eller hur? Jag menar man kan ju göra olika quiz och sånt, det är ju de enda som är kul annars pratar man ju inte men någon där typ.. I alla fall så gjorde jag nyss en quiz som handlade om ''Hur blev du som du blev?'' Svaret blev ju dock konstigt, för det mesta brukar det ju stämma in, men vafan. Det här var ju inte ens realistiskt.. Jag menar, vid en scen i Hultsfred? Ett ställe där jag aldrig någonsin varit. . . Enligt mamma så blev jag ju dock född på Piteå Älvdals Sjukhus Sal ?? .... Men inte vet jag, tydligen så var vi ju i Hultsfred.. Och vad jag vet så är min pappa ingen rocklegend... Än i alla fall !



Ska man lägga ner?

Ja vad ska jag säga? Förlåt? Men det är liksom ingen tid över för att ''blogga'' man ids ju som inte ens längre. Funderar om man ska stänga ner den helt för varför ska man uppdatera en blogg? Speciellt när det kommer vara superfint väder framöver. Jag menar vi har ju sommaren framför oss, vem ids blogga då liksom? Inte jag i alla fall, eller ja, troligtvis om det skulle regna eller något eller om det är något speciellt jag vill få ur min hjärna, men det händer liksom sällan nuförtiden. Och varför ska jag uppdatera när alla som läser redan är personer som jag träffar flera gånger i veckan?
HAHA JAG ÄR SÅ PATETISK !


Stattan (statiol) med Marielle snart, trevligt !

Bilder från igår

Dukningen !





Den utsökta maten !



Marielle ville absolut inte vara med på bild :)


Lyckad Grillfest!

Jag hade riktigt trevligt igårkväll men jag får lida idag med min fruktansvärda huvudvärk. Men det var det värt, även om det blev en tidig kväll så hade jag väldigt trevligt i det goda sällskapet. Och vilken fantastiskt god mat! Det där måste vi göra om snart igen! Kul var det att Micke också var med :)

I alla fall.. Nu sitter jag med Turismen och försöker göra bort långresan, då kan jag göra Sofias Fyra Resor på lektionerna. Och så gör jag detta hemma, då blir jag ju klar snabbare, smart va? Ja jag börjar då verkligen känna stressen nu, det är fan inte långt kvar nu alltså ! Snart behöver man inte plugga mer, det kommer nog kännas lite konstigt..

Bilder från gårddagen blev ju inte särskilt många eftersom alla var så tråkiga och inte ville va med på kort. Men dom få bilder jag har kommer upp senare!

Lev & Må!


Drick inte mer än ni borde !



Det här är ett ''visdoms ord'' jag har fått höra av min pappa en gång. Så till alla er som dricker ikväll och nu under valborgshelgen, ta det lungt! Det här är en av dom tiderna på året där flest människor dör av alkohol, flickor blir våldtagna, folk blir överfallna och många dör av många olika anledningar .. Ni ska också komma ihåg; drick inte mer än vad ni ska. Har ni dessutom inte åldern inne så drick inte, det ska man inte göra. Visst, jag har varit där en gång också. Men för det mesta är det ren nyfikenhet och jag hade kunnat vara utan mina erfarenheter. Jag hade inte behövt börja dricka. Och ena sidan så har jag så mycket erfarenheter efter min mamma och pappa och deras misstag i livet, att jag aldrig någonsin skulle hamna där själv. Man ska aldrig säga aldrig men jag vill inte utsätta mina nära och kära för det jag själv varit med om. Ingen ska egentligen behöva ha sådana problem. Jag skulle snarare bli glad om alkohol förbjöds och blev olagligt. Men någonting säger mig att det troligtvis aldrig kommer att bli så, för det är just det som dom flesta i Sverige tjänar pengar på. SPRIT & DROGER. Systembolaget hur mycket tjänar inte dom tror ni?

Mina guldmedaljer går till dom människor som kan låta flaskan vara och ha roligt i alla fall. Jag själv dricker alkohol, vilket egentligen är ganska dumt, men jag anser mig själv ha en kontoll över hur mycket jag kan/inte kan dricka. Däremot önskar jag att jag själv hade kunnat vara en av dom som aldrig dricker och aldrig kommer att dricka. Sådana människor ska ha en stor eloge. För det är verkligen inte många som klarar det.

Ta det lungt ikväll!

Det ska jag i alla fall göra :]

Snyggast i Piteå !

Jag tänkte att nu när jag är klar, har fixat mig för ikväll och gjort allt i ordning så kan jag visa er lite bilder på min supersnygga studenmössa. Eftersom jag ändå ska ladda kameran inför kvällens bravader!


Här kommer bilden på min studentmössa, visst är den massor snygg? :)


Och sen så får man ju inte glömma champange glaset.



Så här snygg är jag idag, men ni vet ju att jag är snyggast i Piteå redan ;)


Lev & Må ! Hörs imorgon.

Grillfest



Ja snart är det dags, eller ja snart och snart, men i alla fall vid klockan fem. Jag har i alla fall just duschat vilket var väldigt skönt, ska väl snart börja göra mig iordning, men inte riktigt än i alla fall ! Som sagt så ska jag till Marielle och Adde, kanske Micke också men han har inte riktigt bestämt sig ännu. Det kommer bli lite folk och god mat med lite vin. Det kommer bli kul tror jag, var trots allt typ två månader sedan jag hittade på något !

Imorgon kommer bilder, tar såklart med mig kameran !

Godmorgon!

Vet ni hur kopiöst mycket jag sovit i natt? Jag somnade klockan nio igår eftersom jag hade en sådan fruktansvärd huvudvärk. Jag vaknade då och då men till slut somnade jag för natten. Och jag vaknade klockan elva idag.. Nåja, nu har jag sovit ut i alla fall !

Ikväll blir det att grilla hos Marielle, jag längtar !


RSS 2.0