Ett förhållande...

Ett förhållande vad är det egentligen? Jag tror vissa har fått en konstig blick på vad det egentligen är. För mig är ett förhållande något speciellt, man delar någonting värdefullt och vackert med en annan människa. Man delar allting tillsammans, man gör saker tillsammans (!) framförallt och man socialiserar sig med folk. Om man inte ens kan göra någonting tillsammans  så vad gör man då egentligen? Åssit, jävlat åssit.

Men för alla är det verkligen inte så. För vissa innebär ett förhållande att man äter mat tillsammans, (är lite intima) ser någon enstaka film tillsammans varannan vecka och hör aldrig av sig om den ene är borta eller så. Resten av tiden tillbringar man vid datorn/tv:n, ja i alla fall på var sitt håll.. Jag har svårt att kunna förstå hur dessa människor ens tror att dom har ett förhållande med någon. För den dom har ett förhållande med är ju sig själv och datorn. Gud vad jag önskar att alla tekniska grejer försvann från denna jord, för det tar livet av mig snart. Det är ju inte konstigt att man blir sur, på dåligt humör och allmänt deprimerad om man aldrig gör någonting tillsammans.. Med andra går det ju visst bra att hitta på vad som helst, men inte med mig ! *host* Och juste, när jag väl blir arg kommer allting upp, och nu är jag arg därför blir mitt inlägg lite ''löst'' och osammanhängande. Men sånt är livet, sån är jag liksom, JAG ÄR JAG OCH JAG VILL HA ETT SOCIALT LIV MED LITE UMGÄNGE, förstår ni?

Är det någon som vill hyra ut en lägenhet imorgon kanske? Eftersom min lägenhet är full med två föräldrar och en katt och jag har fått nog av mitt sk ''förhållande'' så behöver jag hyra en säng.... PLEASE!
OBS; endast kvinnor sökes.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0