Årskrönika 2008

Jamen det är nu dags för att göra en Blondinbella och skriva en årskrönika hade jag tänkt.
Så här före nyårsmiddagen..


Mycket har hänt under år 2008, det har varit ett roligt, smärtsamt och lyckligt år. Allting mellan himmel och jord har hänt kan man väl säga.. Det har kommit stunder i mitt liv där jag sett vilka människor som följer ärlighetens väg och vilka som inte gjort det.

För det första så flyttade jag hemifrån den 1a februari 2008, det var en svår period i mitt liv. Men samtidigt det bästa som har hänt mig under det här året. Att lämna mamma var nog det svåraste av allt, att se henne så ledsen och besviken det trodde jag aldrig att jag skulle få se på det sättet. Jag hade självklart velat att det hade varit en flytt under mindre omständigheter, men samtidigt så tror jag att mamma och jag kom varandra så mycket närmare än vad vi någonsin varit förut. Och att se henne leva ett liv med glädje och kärlek det betyder allt för mig, hon har verkligen tagit sig upp från botten, tagit hand om mig, uppfostrat mig till en självständig tjej och framförallt hittat kärleken i hennes liv.

Samtidigt som det var svårt att lämna mamma så flyttade jag ifrån min gamla mormor som betyder jävligt mycket för mig. Hon är en kvinna som jag alltid kommer att älska, oavsett vad, även om hon inte alltid gör mig glad .. Mormor och mamma är dom som alltid funnits för mig, på de enda eller andra sättet.. Utan mormor hade jag och mamma säkerligen inte varit där vi är idag. Hon visar sin kärlek på ett speciellt sätt till människor, och det är de jag tror gör henne speciell. Däremot hade jag kunna säga att hon ska tänka mer på sig själv och sitt välmående än andras.

Jag fyllde myndig år 2008. Det var inte så stort som jag trodde, jag känner mig inte särskilt myndig faktiskt.. Annat än att jag får köpa mina egna cigg..

År 2008 var året när en av mina stora drömmar också gick i uppfyllelse, eller rättare sagt två egentligen.. Pappa kom på mitt kalas för första gången på 18 år. Det är en obeskrivlig känsla den dagen han steg in med all min släkt samlade. Ja, jag kan inte önska mig något mer just nu.. Sedan så fick jag chansen att vara med i TV4 Nyhetsmorgon och berätta hur det är att ha en pappa som suttit i fängelse.. Det var stort för mig, även om ni andra kanske inte tyckte det, men för mig är det stort  att dela med mig av mina erfarenheter. Och ni som såg det, såg hur glad jag är för att min pappa är nykter, det kom ju tårar trots allt, och ni som inte tror att dom var äkta, skit ner er ! Haha.. Och tack för alla fina mejl ni som skickat, det gör mig bara ännu mer stark, att folk vill veta hur andra människor har det/ har haft det.. Det finns så många andra där ute som haft de som jag, eller rättare sagt har det, så till er vill jag säga, var stark och tro på era drömmar, lev för era drömmar ! Det gör jag och jag kommer långt med det.

Sedan glömmer jag aldrig den kvinnan som kom fram till mig och sa: ''Det är du som måste bestämma dig om du ska resa dig upp eller fortsätta leva i det förflutna. En dag bestämde jag mig bara att nu får det vara nog med att må dåligt. Nu gör jag mitt liv roligare och ser det mer positivt.'' Till den här kvinnan vill jag bara säga Tack ! hon har sagt så fina ord. 

Mer vet jag inte riktigt, men kort och gott; mitt mest framgångsrika år i skolan också, fick mitt första MVG!


GOTT NYTT JÄVLA ÅR PÅ ER !


 


Raketer är ju ett måste!

Ja jag kan då säga att jag har världens gulligaste pappa. Han skickade ett långt mejl på Facebook idag. Det värmde i hjärtat. Och sedan fick jag uppmaningen att ta det lungt på nyårskvällen, haha! Tur att jag ska det i alla fall, det blir bara en massa god mat och vara med Micke. Sånt uppskattas, man behöver ju faktiskt inte supa bara för att det är nyår. Sedan kanske Marielle & Adde bara ska vara hemma också, om inte annat kan man ju kanske titta förbi dom ett tag också. Vi får väl se vad som händer i alla fall ! Jag måste i alla fall handla nå raketer, det är ju typ ett måste.. Och förresten så är jag ju 18 så jag får handla hur mycket jag vill ! Yeeeah.

Är jag en könsförrädare?

''Du har nog rätt om panikångest MEN varför så negativ och hatisk mot Blondinbella? Hon tvingar ju inte nån att gå in på hennes sida så nåt måste det ju vara som lockar? För egen del tycker jag att du borde stötta henne eftersom hon tar plats och sticker ut. Nåt som unga tjejer förväntas göra idag.
Men nu är du snarare en könsförrädare.''
Kan någon förklara för mig varför jag är en ''könsförrädare'' för att jag inte gillar Blondinbella..?

Och med din kommentar om att hon sticker ut och att unga tjejer förväntas göra det idag: Är det så att unga tjejer ska sticka ut för att dom går på krogen 5-6 gånger per vecka, (mitt i veckan!) och sluta skolan för att istället kunna gå på premiärer och supa fram till klockan fem - sex på morgonen.. Jag hade hellre sett en ung tjej sticka ut för något bra, med ett bra ämne som berör allt och alla..

Nej hon tvingar ingen att gå in på hennes sida. Visst läser jag hennes blogg ibland, dock inte varje dag som jag gjorde förr när hon var lite mer ''nere på jorden'' .. Nu är det ju mer så att kändisskapet har stigit henne åt huvudet. Och vart man än kollar idag är hon ju för fan överallt, även om man nu inte bor i Huvudstaden! Hon är med på tv, i radio och på internet i alla möjliga tidningar. Och varje gång man läser eller ser henne så hör man verkligen hur blåst hon är i huvudet. Jag tycker bara synd om alla små tjejer som ser hur hon beter sig. Snart kommer alla ungdomar att tro att det är okey att supa 3-4 gånger och bli sjukskriven från skolan för en sk panikångest.. Och istället för att ta tag i sin panikångest så går hon ju på premiärer och super 24/7 ungefär. Ja herregud, vart fan är världen på väg?

Om ni visste hur mycket annat hon skulle kunna göra med sina pengar istället för att snacka om en massa pengar, sånt som dom flesta inte har. Tänk så mycket pengar hon kunde skänka till välgörenhet istället för att handla 30 klänningar i veckan och dricka champagne för tusentals kronor. Som hon skrev i sin blogg ''Usch, inte roligt med 18 åriga killar som just sparat ihop tusen kronor och tagit sig in på stureplan för första gången''  Men vafan spelar det för roll? Dom gör ju precis som du, bara det att dom inte har lika mycket pengar som du i fickan.. Men annars är du ju precis likadan dock är det ju bara ren sanning att du är född med silversked i mun och utan din pappa hade du nog inte tagit dig långt...

Känner bara att jag blir mer och mer förbannad på detta.
Tänk om hon sett den sida av livet som jag och en del av mina kompisar sett..


Pengar blir man aldrig lycklig av. Dock så kan pengar hjälpa tusentals barn världen över.
Men en sak är säker; jag hade inte varit lyckligare med några miljoner i fickan..
Jag hade nog blivit precis som Blondinbella, stropp som fan !

RMK feat. Bella - Det kommer dagar


Gabriella - When There Was Me & You



Så jävla bra !

Idag ska jag köpa raketer, ohyeah !

Nu är man vaken, ska snart betala hyran sedan ska jag väl börja packa min väska. Ska ju nämligen till Piteå idag. Är bjuden på nyårsfika på jobbet, Lotta hade nämligen med sig fika till Esprit idag. Så det blir att gå dit först ! :) Sedan ska jag köpa lösnaglar för det behövs verkligen, och så lite glitter att ha på ögonen tills imorgon..

Och igår så åkte Kristofers syster Elisabeth in till Sunderbyn och ligger kvar där idag.. Hon blir nog där några dagar. Hon har hjärtfel och för högt blodtryck tror jag det var.. Och hon är bara över 60 så det är ju lite trisst att det ska börja redan nu.. Menmen, vi får hoppas att hon får vara hemma på nyår i alla fall, det är nog inte så kul att ligga ensam på sjukhuset då.

Och förresten: ÄRE NÅN MER ÄN JAG SOM SKA KÖPA PANGPANG IDAG??? RAKEEETER !

JAG HAR FAKTISKT NAMNSDAG IDAG !

Oooops, jag kom ju just på att det var den 29:e december, det betyder att jag och kusin Josefin har namnsdag idag. Haha. Semandärja. Jag heter ju Nathalie och Josefin heter Natalia i mellannamn. Undrar varför våra föräldrar valde ungefär samma.. Hm, konstigt. I alla fall så var med min storasyster och pappa som valde mitt mellannamn som blev Nathalie.. Evelina valde mamma, som jag har fått efter min pappas mormor, hon hette Astrid Evelina.. Jag kommer ihåg henne fortfarande, även om jag inte träffat henne sedan -98 nångång när hon dog.. Jag och mamma besökte alltid henne på helgerna, och hon  bjöd på saft och våfflor. Men jag kan väl inte direkt påstå att det är kul med ett namn som Evelina, det är så gammalt.. Hade hellre hetat Nathalie i förnamn, men inte fick jag bestämma det inte!
Nog med de..

Nu har jag nött dator alldeles för länge.. Jag tycker inte ens det är roligt att sitta här längre, pratar ju aldrig med någon. Det vanliga är att logga in på apberget.se och lunar (för att snoka alltså för det mesta) sen så nöter jag bara en massa ointressanta bloggar. Och Marielles blogg nöter jag nog mest, men den är inte ointressant i alla fall ! Sedan så är jag inloggad på msn men det är aldrig någon som skriver typ.. Den enda jag pratat med idag är nog pappa. Som typ sa: Hej och hejdå! För att han skulle iväg på något möte..

Mamma hon håller bara på surra på om balen just nu. Hon tycker att jag ska ha en ''enkel'' klänning, för att jag är så smal! Hahahahahahah, men det är allt jag inte är. Jag ska ha en klänning med stort släp så att inte fettvalkarna syns, sen ska jag ha halterneck och det ska vara diamanter på den. Så för fan nej, ingen enkel klänning! - Jag menar, jag kommer aldrig i hela mitt liv att gifta mig, aldrig någonsin.. Det slutar ju bara med skilsmässa.. Och då är det lika bra att satsa på en supersnygg balklänning för det är ju den enda fina klänningen jag får ha på mig i hela mitt liv!

Piteå imorgon då, även fast jag inte är så taggad. Jag får bara ont i magen av att åka hem..
Jag börjar seriöst bli less.

Och mamma blev glad idag när jag sa att jag kanske flyttar hit när jag tar studenten,
hon sken av lycka! Men jag sa att jag inte bestämt mig ännu,
beror på om jag ska plugga vidare eller ej och vart det erbjuds ett jobb..

Näää om man skulle göra någon nytta,
hela familjen har då redan typ somnat..


En dag med Danny Saucedo och min äppelpaj!

Det här blev en väldigt underhållande och jobbig dag. Med en massa springande mest kan jag väl tycka. Jag har varit på stan från klockan tolv tills ungefär klockan fem i eftermiddag.. Kunde ju knappt gå någonstans eftersom alla småtjejer och fjortisar skrek till Danny Saucedo.. Hade jag vetat att han skulle uppträda hade jag nog aldrig tagit mig in till stan.. Hela shopping var ju belamrat med tjejer som skrek och trängdes bara för att se denna lilla ''Idol''... Och jävlar vilket liv det blev till ''Tokyo'' låten... Fick i alla fall en bild på hans skivsignering..


Dock dålig kamera kvalité på telefonen.
Men ser ni hur j*vla mycket folk det var?
Ingen bra idé att gå och shoppa när det är uppträdande i Shopping!
Kom ihåg det..

Jag hittade i alla fall ett par jeans, just innan jag skulle åka hem med Kristofer. Det blev ett par Wrangler, helt olika än vad jag hade velat ha, men dom funkade! Dock har jag inte hittat några skor ännu, så det får väl bli någon annan gång.. Jag behöver i alla fall ett par nya, helst sneakers.. Men helst ett par finare skor också som man kan jobba i.. Imorgon ska jag köpa en massa smink i alla fall tror jag, det behövs. Plus lösnaglar, för mina egna ramlar ju lös hela tiden..

Ikväll har vi ätit hos Kristofers mamma allihopa.. Det var jättegott, fläskfilé och potatisklyftor. Mums! Sedan så har jag bakat en äppelpaj till efterrätt som serverades med vaniljvisp! Det var riktigt jävla gott, dock är den slut nu.. Tog ungefär en kvart så var hela uppäten, men tack och lov för att någon gillar det jag bakar ! :)


Ser mer ut som stekt korv,  men jag lovar att det är äppelpaj!


Blondinbella blir tamefan aldrig en drottning, Go Kissie!

Jag börjar bli jävligt less på hela den här Blondinbella hysterin.. Asså vafan är det för speciellt med en tjej som hon?
Jävlat åssit! Hon tror att hon är så mycket mer än alla andra bara för att hon är född med en silversked i mun.. Seriöst för, vem tror hon att hon är egentligen? 

Och Blondinbellas Tvdagbok hur jävla patetisk var inte den då? Jag menar, varför göra ett tv program en gång varje dag - måndag - fredag som knappt är tre minuter. HAHAHAHAHA. Jag såg två avsnitt sen kan jag lova att jag aldrig mer ser det. Nejnej,  

Hon vill också vara en förebild för småtjejer och dylikt, men hur bra förebild tror hon att hon är när hon super minst tre gånger varje vecka. Sedan ska hon börja snacka om att hon lever med panikångest, men vet du tjejen? Du vet nog verkligen inte vad panikångest innebär.. Det första: Så hjälper inte en bloggpaus i en vecka för att bota panikångest. Och varför du lilla Isabella Löwengrip talar om panikångest är snarare ångest för hur ditt liv kommer sluta. Jag tror att människor redan börjat inse falskheten och att du egentligen bara gör allt du kan för att få pengar.. För pengar är ju det enda du har, vad skulle du bli utan alla pengar Blondinbella? Ingenting. Vi som är fattiga har inte så mycket utrymme hos dig, eller hur? Eller hur var det? Jag får då den känslan, så alla ni som är fattig, ni är inte lika mycket värd som alla andra!


Nej vettni, jag är glad att Marielle fick mig att läsa http://www.Kissies.se blogg istället. För egentligen är hon så jävla mycket coolare. För hur mogen var Blondinbella den dagen hon drog tillbaks inbjudningskortet till hennes födelsedagsfest, från Kissie? Nej vettni, Kissie underhåller så mycket mer. Och videobloggning, det är en sak att gilla!

RMK - Bloggarnas blonda drottning !

Har ni hört den nya låten med RMK som heter ''Bloggarnas blonda drottning'' ?
Om inte så gör det !

Följ länken
http://www.myspace.com/rikardmedk

Och du Blondinbella förresten, känner du dig lite träffad ?!

41 frågor - 1 personlighet




Nja inte vet jag riktigt om jag skulle bilja bli varken designer, hemmafru eller framförallt trädgårdsmästare. Nej tack !

Vart firar man trettondagsafton i år?

Funderar hur man ska fira trettondagsafton den 5:e Januari då!
Undrar om man kanske ska gå ut på Grace i Luleå,
om man får med sig någon vill säga, haha.
Men har aldrig varit där, kan ju vara kul att prova något nytt!
Annars blir det väl antagligen Pentan,
om man ens är sugen :D haha..


Deeeedu!

Senast

Du var full: Kom it ihåg
Du rökte: Nyss
Du snusade: Säkert ett halvår sedan
Du färgade håret: Förra tisdagen
Du grät: Nyligt, men kom inte ihåg när..
Du tränade: Jaaa idag? Gick ju en jävla lång promenad
Du solade solarium: För länge sedan, måste nog ringa syster någon kväll till veckan !
Du köpte nya kläder: I fredags
Du åkte buss: Igår
Du åkte taxi: Kom inte riktigt ihåg, typ när jag och Marielle var på pentan kanske..
Du åkte tåg: Aldrig gjort
Du smsade någon: Har inte smsat någon idag..
Du ringde någon: Senaste samtalet var igår till farmor
Du camade med någon: Flera jävla år sedan typ.

HAR DU NÅNSIN

Hoppat studsmatta: Jorå
Tagit kort på dig själv: Jämnt, egopics du vet.
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: Skulle inte förvåna mig, men isf jävla dumt och onödigt!
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Nejnej.
Badat mitt i natten: Ohjaa..
Spytt för att du var för full: Nej inte för att ja varit för full, men när jag varit FÖR bakis
Trillat när du åkt skidor: Ohja!
Gråtit till en bok: Nja vet int.
Fått IG: Jo...
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: Det trodde jag alla hade? 
Har du haft sex utomhus: Nej
Har du haft sex med någon du haft känslor för: Ja
Har du haft sex med någon du inte haft känslor för? Ja

FAVORIT

Mat: Fläskfilé och potatisgratäng :]
Färg: Lila, svart ...
Lukt: Paris Hilton & Xtina-A + killparfym of course!
Årstid: Sommar + våren
Glass: Ben & Jerry's
Alkoholdryck: Cider, Bacardi m.m 
Cigarett: Level
Snus: Catch - Licorie
Film: Wanted - fett bra! + A walk to remember - gråter lika mycket varje gång!
Plats/ställe: Inget specifikt..

JUST NU

Humör: Depressed, mätt & belåten
Klädsel: En farfars tröja, jeans
Smink: Inget
Frisyr: Knut
Sysselsättning: Dataskrivande
Plats: I soffan


Precis som ett ''Hallelujah Moment''

Sådärja nu är man just hemkommen från City, Luleå centrum rättare sagt. Vi tog oss en promenad dit hela familjen.. Jag tyckte dock att det var fett jobbigt så helst av allt så skulle jag bara vilja gå och lägga mig i min mjuka stora 1.40s säng.. Menmen, klockan är ju bara barnet och jag har inte ens ätit middag ännu. Inte ens frukost.. Jag har ingen matlust nuförtiden, men tur att jag är hos mamma, för hon tvingar mig alltid att äta en massa skit.. 

I alla fall så hittade jag ingenting idag på stan, hade ju hoppats på att hitta byxorna i rätt storlek här på Vila, men icket. Inte storlek 27 finns någon jävla stans.. Fin svenska där du! Skulle ha köpt dom efter att jag fyllde år när jag prövade dom och allt, men då blev jag ju för snål, som alltid! Och så hittade jag ju faktiskt ett par Puma skor (sneakers) och dom var jättesnygga och på rea, men då blev jag också snål. Fan, fan, fan! Menmen, måste ut på stan imorgon också, då är ju i alla fall Shopping öppet som tur är.

Ikväll blir det bara att chilla, säkert är det någonting som händer här i huset, men jag ska inte vara med. Jag ska ligga framför tv:n och tjocka mig med min choklad, ciggen i ena handen och såklart cola glaset brevid mig.. Inte ett finger ska jag lyfta, för nu är jag verkligen depressed... VARFÖR FINNS INTE DOM DÄR JEANSEN I MIN STORLEK???!

Och ska jag tala om en grej?
ÄNTLIGEN FÅR KATTEN P-PILLER !
Det är ungefär som ett Kishti Tomita ''Hallelujah moment'' för mig..
För hur himla kul tror ni det är med en kåt katt som aldrig kan stå still,
flashar röven för allt och alla och är allmänt horig. Nä vettni tack snälla P-piller! Ni är guldvärda.



Såhär ser min katt ut nu i alla fall..
Hon vill nog hugga in i julgranen !













Singstar!

Ikväll har varit en rolig kväll! Vi har sjungt Singstar hela kvällen typ..
Hela huset. Jonna & Henning har ju kommit upp, alltså Samuels kusiner.
Jag vet inte riktigt vart dom bor nu men Jonna tror jag bor i Uppsala där hon pluggar.
Skittrevliga är dom i alla fall.. Däremot så har inte Henning kunnat vara med,
för han har brutit något ben idag, varit på akuten osv..
Så han somnade hos Issa rätt tidigt.
Blev som en överraskning att komma hit! Jag visste ju inte att dom var här.

Imorgon blir det nog att shoppa,
ska se om jag hittar byxorna jag vill ha hör i Luleå,
dom fanns nämligen inte på Vila i Piteå!
Såå förhoppningsvis hittar jag något intressant och snyggt..
Och ett par nya skor (eller två!) skulle också behövas..

Här är en grymt bra låt: Lyssna på texten, lägger in texten :D

Gotta go my own way - High School Musical


Gabriella
I gotta say what's on my mind
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged

It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..

I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another colour turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Troy
What about us?
What about everything we've been through?

Gabriella
What about trust?

Troy
you know I never wanted to hurt you

Gabriella
and what about me?

Troy
What am I supposed to do?

Gabriella
I gotta leave but I'll miss you

Troy
I'll miss you

Gabriella
so
I've got to move on and be who I am

Troy
Why do you have to go?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy:
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now

Troy
I want you to stay

Gabriella
I wanna go my own way
I've got to move on and be who I am

Troy
What about us?

Gabriella
I just don't belong here
I hope you understand

Troy
I'm trying to understand

Gabriella
We might find our place in this
world someday
but at least for now
I gotta go my own way
I gotta go my own way
I gotta go my own way

Jobb

Så besviken och ledsen har jag nog aldrig varit i hela mitt liv..
Jag trodde det skulle funka och hoppades på det,
men tydligen inte...
Varför just jag?

Dags att jobba och sedan åka till mamma!
Hon är nog trots allt den enda som förstår mig..
Hos henne kan jag i alla fall slappna av,
det kan jag inte här..

Rasmus har brutit foten !

Idag har hela familjen varit i Piteå.. Vaknade sent så det blev en lite stressig dag.
Det var meningen att vi skulle fira lilla julafton med Lotta och pojkarna men när vi åkte från mormor så ringde vi till Lotta och då svarade Pontus och sa att han var ensam.. Eftersom Lotta hade åkt på akuten med Rasmus!!! Men i alla fall så åkte vi till Lotta, eftersom vi först trodde de hela var ett litet skämt.. Men det var det faktiskt inte, ingen Lotta eller Rasmus hemma, nejnej, dom var på akuten! Rasmus hade ramlat från taket (fråga mig inte ens vad han gjorde där uppe) Och ett ben hade gått av i foten.. Så Lotta ringde och sa att dom skulle nog få bli där länge, eftersom en läkare skulle åka upp till Piteå från Sunderbyn.. Då bestämde vi oss för att åka till Sunes och käka och sedan åka tillbaks till Luleå!
Alla tankar till Rasmus som har gipsad fot och hoppar på kryckor!


Här är Rasmus. (Bilden är från förra Påsken när vi var i Kåbdalis och åkte skidor)


Äntligen är julen över!

Äntligen kan man slappna av efter julstressen. Nu längtar jag bara tills mellandagsrean imorgon!
Jag har fått en ny superbra plattång, Buzz spel till playstation, Abba singstar, pengar, presentkort från Esprit (från cheferna) supersnygg nyckelring av Lotta och en massa mer, orkar inte nämna allting..
Nu är det bara att ladda upp för imorgon, ska ju nämligen jobba tre timmar,
kanske inte så mycket, men lite pengar blir det ju såklart.

Idag har Samuel kommit till Luleå så nu sitter vi och ser på Pirates filmen..
Jag känner mig ganska fet och trött efter all julmat,
men som tur är firar man jul bara en gång per år.
Tacka fan för det!

Nu ska jag kolla runt på internet på kläder som jag vill ha
och förhoppningsvis kommer att handla imorgon..
Fick ju trots allt 3000 kr sammanlagt att handla kläder för.

Tack och hej !

Trevlig dag!

Det var jättetrevligt att träffa pappa och lillebror idag.
Nu ska jag alldeles strax gå och äta,
sedan gå ner och hjälpa Kristofers mamma att städa..

Ikväll ska jag färga håret :D Jippie!



synd att man ska behöva bli påmind att vissa har varit med halva släkten..
äckligt egentligen..

Idag får jag träffa pappa !

Idag är man vaken tidigt igen, men kanske mer i normal tid än igår..
Snart är det dags att göra sig iordning för Piteåresan, har hela två påsar med julklappar som ska med!
Känns väl ändå lite jobbigt och åka fram och tillbaka hela tiden, men jag lovar att det är värt det.
Nu sitter jag här med en kaffekopp och läser Nyheterna på aftonbladet och Piteå tidningen..

Imorgon är det julafton när  man får öppna en massa paket, jippie!
Jag längtar något otroligt jag hoppas att den här dagen går fort i alla fall..
Det blir att vara i Luleå imorgon i alla fall,
mamma vill inte umgås med någon som kommer bygga upp en falsk fasad,
som låtsas att ingenting har hänt. Och jag förstår henne, det vill jag faktiskt inte heller..
Dom kan säga så mycket bakom ryggen men inte i verkliga livet.
För varför sitta en julafton och sitta och tänka att man inte kan få säga vad man vill,
utan att bli kritiserad för allt man säger. Så är det ju alltid.
Och vi vet ju precis vem som skapar alla bråk i släkten, eller hur?
Fattar inte hur man kan vara så pantad i huvudet..
Usch!

Nej dags att sminka sig så att man inte ser ut som en likblek mask då!

Skriver mer senare =)


Da'n före doppare da'n!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig.
Mina ögon dör av trötthet snart.
Har sovit jättedåligt senaste dagarna,
jag är bara allmänt orolig över vissa personer..
Önskar att man bara kunde släppa alla tankar nån jävla gång!

Godnatt på er
och förresten,
idag är det da'n före doppare d'an!

Block 44 - Straffad



Ashärlig låt.
Har inte lyssnat på den på skitlänge..
Texten är bara såå bra!

Julklappar !!!

Vet ni en sak? Idag var vi ju till Ingela och Jörgen.
Och vet ni hur många julklappar jag fick?
Hela 3 stycken ! Och allihop 3 paket har en koppling, det var den lilla gåtan jag fick..
Snacka om att jag är jävligt nyfiken, men det är bara att vänta tills julafton..
I alla fall så hade vi jättetrevligt. Vi var väl framme i Luleå kring tio.
Sedan har jag bara suttit och slagit in en massa julklappar.
Jag hoppas verkligen alla blir nöjda, även om det inte är något märkvärdigt!
Och köket börjar bli klart nu, köksluckorna är uppe (dom flesta i alla fall)

Dock så blir det en tråkig jul, hittar inte min digitalkamera,
den är helt borta. Har inte sett till den sen Marielles födelsedagsfest..
Menmen, dom vi säger i Norrland ''he som it är stule, he kom tebaks''
Tror att jag har den på Esprit, i en påse med alla skolgrejer..
Kanske hinner dit och se om den finns där imorn,
annars får jag helt enkelt använda min kassa kamera telefon..


Och så fick jag ju se en glimt av snyggaste killen i Piteå idag,
så jag ska nog överleva tills på fredag nu! *saknar*

Och förresten så har jag 4 paket nu,
ett har jag fått av pappa,
så imorgon ligger i alla fall 4 klappar under granen.
Både mjuka och hårda! Lyllos mig..

Hektisk dag!

Herregud vilken dag! Känner mig gode sliten.
Först och främst så vaknade jag klockan fem ungefär,
eftersom jag och mamma var tvungen skjutsa Kristofer till jobbet
för att få tillgång till bilen under dagen..
Jobbigt i alla fall..
Sedan så åkte vi mot Piteå,
jag åkte hem till lägenheten och sov ungefär två timmar,
innan jag for ut och handlade dom sista julklapparna..

Pappa är faktiskt den som får mest julklappar,
hela 4 stycken ! Haha, menmen, det är han verkligen värd!
Och sedan så är det ingenting märkvärdigt heller.
John får en Starwars gubbe och Transformers gubbar,
jag hoppas verkligen att han blir nöjd,
annars vet jag verkligen inte vad jag gör!
Tog timmar innan kom på vad jag skulle ge honom.
Men sedan åkte jag och mamma förbi Jysk och frågade Anna vad man kunde köpa.
Enkelt blev det då i alla fall..

Imorgon åker jag till Piteå över dagen,
även om jag är jävligt less på att flänga hit och dit hela tiden..
Men lillebror Robin kommer ju
och det är inte så ofta man får tillfälle att träffa honom,
så jag tar tillfället i akt!
Det tråkiga är i alla fall att storasyster jobbar,
hinner inte träffa henne något alls..
Var jättelänge sedan vi umgicks nu,
jävligt trist...

Har hunnit förbi Josefin idag också!
Dom hade superfin lägenhet,
en tre och en halva.
Och dom har två toaletter,
rena drömmen ju!
I alla fall så fick hon en bukett blommor och en Geisha ask.
Såå, grattis igen på 20 års dagen Josefin!
Dock så får hon ju inte gå på bolaget,
haha. Meeeeen, hon har ju mig :]
Hon väntar ju barn, som kommer den 3 mars för i övrigt!


Tankar..

Skrivet klockan tre inatt :

Mina tankar följer mig, in till nattens sista timmar.
Hur jag än bär mig åt lyckas jag inte till att somna.
Det gör ont, men jag kan inte riktigt sätta kläm på
var någonstans i kroppen som de gör ont.
Det är nog i mitt inre organ, hjärtat.
Jag vill så gärna kunna slappna av och släppa alla tankar men de är omöjligt.
De har redan etsats sig fast i hjärnan..
Dessa tankar gör mig ledsen och helst av allt
skulle jag bara vilja gråta en skvätt,
men jag kan inte.

Någonstans inne i mig,
är det någonting som säger mig att jag gråtit färdigt över lögner och påhitt..

Någonting säger mig att det får vara nog nu,
min ilska till dessa personer växer sig starkare än besvikelsen.
Ni är inte längre värd mer av min eller min familjs tid.
Men säg mig,
när ska mina föräldrar någon gång bli omtalad för något bra dom gjort?
Tänk er vilka framgångar både mamma och pappa uppnått genom dom senaste åren ..
Jag tror ingen riktigt förstår hur starka och fina personer dom är,
enligt dom flesta så har dom gjort misstag som dom ska straffas resten av sitt liv för..
Hur synd är det inte att vissa personer inser att dom har lärt sig av sina tidigare misstag
och försöker göra sitt liv så mycket bättre än vad det har varit.

Det är julafton snart när man ska vara tillsammans som en familj,
 men just nu känns det ganska tomt,
ingenting är som förut.

God jul igen !


Omtapetsering i Luleå !

Det här är jag för två år sedan på julafton.
Då hade jag just fått min nya stationära dator
och en splitterny webbcamera.

Jag var överlycklig.
Jag hade inte ens önskat mig det!
Eller ja, lite kanske..



Jag vill att julen ska kännas som då. Precis som förr..
När alla var samlade, oavsett vad..
Då barnen stod i centrum som dom alltid gjort,
utan alkohol och bråk.
Så har det alltid varit,
utom dom sista tre åren kanske..
Alltid har det varit någon som var osams.

Och jag minns förra julen hur rolig den faktiskt var,
då Ubbe var med oss, Lottas fd man.
Även fast alla tyckte det var lite konstigt,
så tror jag alla gillade samvaron.
Alla hade saknat Ubbe,
han har ju alltid varit våran lekfarbror.
Lotta och han var som min andra familj.
Jag minns hur ledsen jag blev när dom skilde sig,
sedan den dagen har jag slutat tro på äktenskap,
om inte Ubbe och Lotta var menade för varandra,
vem är det då? Ingen.. Dom hade allt,
som tog slut på några enstaka veckor...



Jag saknar mitt gamla rum med mina fina tapeter.
Och inte minst så saknar jag min piercing...
Sätter nog i den igen snart,
ska bara köpa ett smycke snart.
Det har ju trots allt inte växt igen på ett år..

Just nu så tapetserar Kristofer om i köket.
Snart är det klart!
Det ska bara sättas upp nymålade skåpluckor,
och sedan ska det läggas ett nytt golv.
Skitfint blir det !

Dålig kamerakvalité jag vet!
Men bilden är tagen med min kassa mobiltelefon..


Visst är vi duktiga på dansa?

Kolla in den här länken :
http://.elfyourself.jibjab.com/view/kjBKtERmhSIdBy5w

:D


Lista !

 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säkert.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, jag röker ju fortfarande! Och mindre godis det har jag inte ätit..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men i mars nästa år !
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte et.
5.Vilka länder besökte du?
Sverige bara, Stockholm, twice!
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer kärlek, mindre bråk.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5 Oktober
8. Vad var din största framgång 2008?
Att öppna upp mig för en ny person.
9. Största misstaget?
Luleå Kalaset 08, aldrig mer!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk, ja!
11. Bästa köpet?
Ett par skor som jag redan hunnit nöta ut.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Det vill jag inte ens nämna men KLÄDER!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Många..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit en gladare person, med mindre ilska i mig. Allting känns mer positivt.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Dansat och gått mer på krogen !
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte..
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen. Men oklart än med vilka..
19. Blev du kär i år?
Jag vet inte riktigt, kanske jag håller på bli det ?
20. Favoritprogram på TV?
Jag kollar typ på E! med kändisar och allt!
21. Bästa boken du läste i år?
Smuts.
22. Största musikaliska upptäckten?
Vette fan.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ja, pappas närvaro!
25. Något du önskade dig men inte fick?
Jag brukar inte önska mig så mycket.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Bjöd familj och släkt på tårta. Sedan festade jag natten lång med kompisar!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkert.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Haha, precis så slött som möjligt..
29. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, familjen och en speciell person !
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen faktiskt.
31. Vem saknade du?
Josefin & Farmor.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Många, men Micke bland annat :D  

Söndag!

Shit, jag vaknade halv ett idag ! Jag fattar inte hur det är möjligt egentligen..
I alla fall så har jag fått min skönhetssömn och är utvilad.
Tack för det, ska ju åka bil ändå till Luleå idag!

Mamma och Kristofer håller på att göra om i köket så det blir väl att pyssla på där.
Kristofer kanske ska tapetsera väggen idag, får väl se om man ska hjälpa mamma att måla nån vägg,
eller så är hon klar.. Jag vet ju inte riktigt ! Jag har ju inte varit där på ett tag.
Någonting jag längtar efter är ändå ett varmt och skönt bad,
sååå skönt!

Har en stor klump i magen inför jul. Varför ska det vara så här i familjen nu?
Jag tänker på det hela tiden och framförallt på mormor,
jag fattar inte hur hon kan ha gjort som hon gjort,
sedan påstå att vi gör henne ledsen om vi inte kommer på julafton.
Men hur ledsen tror ni hon gjort mamma, när det alltid ska komma fram hur mycket Bitte hjälpt henne.
Man kan ju inte dra upp saker som är nästan 20 år gammla. Nej för helvete!
Och sedan ringer hon till mig och skäller ut mig för något jag inte gjort,
hur tror hon att det känns? Det gjorde faktiskt ont, det gör det fortfarande. Trodde inte de om henne..

Årets Lista 2008:

Värsta: Den där kvällen i Luleå, var nog det värsta på hela året. Plus, flytten från mamma..

Bästa: När pappa för första gången på 18 år kom på min födelsedag!
Det värmde verkligen i hjärtat, allt jag önskat mig som en liten flicka; slog in!

Mest Överraskande: Mitt första MVG, det gjorde mig så glad. Jag hade äntligen fått de jag strävat efter.
Men först så trodde jag de verkligen inte, men snacka glad jag blev när betygen kom i brevlådan!

Bästa låtar/Musik (oavsett utgivningsår): Katy Perry - I kissed a girl, Katy Perry - Hot N Cold,
Brad Paisley - Whiskey Lullaby, Lasse Stefanz - På egna vägar, Lasse Stefanz - En runda i baren,
Nomy - Cocain, Pink - Sober, Pink - So what !, Fergie - Big Girls Don't cry, Hardcore Superstar - Liberation. 

Årets sporthändelser: Hmm, jag är ju inte så inne på det här med sport. Men Zlatan fick väl
guldbollen eller vad det då var? Det var ju duktigt.

Årets Ålderstecken: Studenten nästa, det räcker väl? Det innebär ju att man är gammal.
Plus att man har fyllt 18, snart går det bara utförs.

Årets Vänner: Dom som stannade kvar <3

Gratis varuprover för dig och din katt!

Jag har just beställt hem lite varuprover på torrfoder till katten ! Finns ju massor av sidor som ger ut varuprover gratis. Det enda som är att man får deras nyhetsbrev.. Men hur farligt är det? Inte alls farligt, jag har ju en skräpmejl för allt sånt så det är ju klockers :) Hoppas hon tycker om något av det i alla fall, för våran katt äter ju bara torrfoder. Hon äter inte vanlig mat, vilket jag inte fattar varför.. Men men.. Hon är väl skapad så I guess.

Såå det får väl bli hennes julklapp från mig, haha. Gratis är gott!

Kolla in dessa sidor om du letar efter torrfoder till din katt!
http://www.gratis.se/ - kolla under varuprover!
http://www.gratisguiden.se - där hittade jag mest av kattfodret!
 http://www.gratishuset.se - kolla under gratis varuprover!


OBS!
http://www.ldb.se/face.asp - följ den här länken om du vill ha varuprover från ldb!

Menmen, dags att sova då kanske!
Imorgon åker vi ju till Luleå, mamma får jullov imorgon tills den femte januari.

Funderar om man kanske ska gå på After Xmas, många som jag känner ska dit.
Jag jobbar ju dock nu på fredagen som kommer, men man behöver ju inte dricka för att ha kul!


Kläder som ska inhandlas!

Sitter och kollar på kläder.. Hittar jättemycket som jag vill ha.. Egentligen ska jag inte köpa något alls eftersom min garderob är överfull redan och jag använder inte ens hälften av kläderna, menmen, känns som om man behöver något nytt.. En ny jacka måste jag bara ha, så det är någonting jag SKA köpa.

I alla fall så hittade jag detta på H&M, ska kolla om det kommer på mellandagsrea något av de, annars beställer jag det för julklappspengarna.. För jag vill verkligen ha detta, plus att jag ska beställa några sneakers från internet. Och skor till studenten fast det är långt dit, som tur är ! Hittade en massa underkläder också, som jag ska inhandla :] Det är alltid roligt att shoppa!



En jacka och ett par jeans, bilderna är från http://www.hm.com

Ett av mina nyårslöften blir i alla fall att köpa mindre kläder. Jag köper alltid så mycket onödigt. Bättre att köpa något till lägenheten eller nått, om man ändå ska köpa något. För kläder har jag nog mycket av som sagt! Såå mindre shopping år 2009!


Bjuder på en gammal bild; typ jag för två år sedan !


PUSS !

Mycket att göra till veckan

Till veckan ska man minsann hinna med mycket!

Måndag ska jag:
Köpa mammas julklappar
Köpa något fint till nyår
Köpa Johns julklapp
Köpa julklapp till storasyster Anna & Linus
Fira lilla julafton med Ingela, Jörgen, Ella, Johanna, mamma & Kristofer
Åka till Josefin och gratta henne på hennes 20 års dag !

Tisdag ska jag:
Fira lilla julafton med storasyster Anna, Pappa, Viktor, John & Robin !
Hjälpa Kristofers mamma att städa

Onsdag:
Förhoppningsvis öppna julklappar ! (OM MAN FÅR NÅGRA, JAG KANSKE INTE VARIT NOG SNÄLL!)
Firas i Luleå (?)
Äta en massa god mat
Spela spel och sjunga massor med Singstar!

Sedan får vi se när jag åker till Piteå!
Antingen torsdag eller fredag..


Lasse Stefanz - På egna vägar

Det här är en jävligt bra låt.. Jag tänker alltid på pappa när jag hör den.
De är ju faktiskt han som lärt mig lyssna på Lasse Stefanz.
Och texten till den här låten är ju bara så klockren!
Dock är min favoritlåt med Lasse Stefanz - En runda i baren !

Här är den: Lasse Stefanz - På egna vägar



Ibland funderar jag på
Vad som fått mig att hamna här
Kan det vara nyfikenhet?
En lust att veta va` livet är

Detta liv som jag levt
Är det enda jag sparat på
Visst finns det osäkerhet
Och många frågor att svara på

Men i tron blir jag starkare
För varje dag som går

Jag går på egna vägar
Jag gör det jag vill
Med vinden i ryggen
Står man aldrig still
Gör det jag alltid trott på
Och tar mig fram steg för steg
Vad som än händer och sker
Går jag min egen väg

Visst har det nog hänt
Att det viskats bakom min rygg
Man har målat i svart
Men ändå står jag här stark och trygg


Och min tro växer starkare
För varje dag som går

Jag går på egna vägar...

Jag orkar inte mer, ni gör mig illa!

Jag som trodde den här helgen skulle bli riktigt rolig. Mitt humör har varit på topp, tills idag.
När jag och Kristofer hade åkt ungefär tre åk i backen gick vi in och drack kaffe hos mamma i restaurangen..
Då ringde mormor... Herregud! Kan det här sluta någon gång?
''Ni kommer till Lotta på Julafton'' och jag sa att vi antagligen att vi nog inte gör det.
Eftersom mamma är jävligt besviken och att det kommer folk dit som vi inte vill träffa..
Sedan bara : ''Gör inte mormor ledsen'' så hörde jag att hon var på väg att börja gråta.
Då brast det för mig; Men mormor du har gjort mig ledsen också. Det var det enda jag sa, sen la jag på luren.
Man ska inte göra henne ledsen men hon kan vräka ur sig allting möjligt utan att behöva be om ursäkt.
Jag blev så jävla sårad att det inte är sant, det handlar inte om henne, om att göra henne ledsen osv.
Ska vi fira jul med människor som påstår att vi ljuger ihop saker om släkten? Haha nej!
Efter alla utskällningar som mamma fått, tror ni att vi seriöst vill fira jul med er då?

Hur länge ska mamma straffas för sitt tidigare missbruk?! Herregud!
Och Bitte har fan inte hjälpt henne mer än vad mamma hjälpt henne.
Ja nu nämner jag namn för jag orkar fan inte hålla käften längre!
Bitte får någon gång i sitt liv ta konsekvenser för det hon har gjort,
så mycket skit hon snackat om min mamma och hennes liv..
Och för att inte prata om allt ni sagt om min pappa !
Så mycket skit ni kan prata om honom och ändå visa god fasad när ni träffar honom,
men om han visste vad ni suttit och sagt om honom och mamma.

När ska jag och mamma få njuta av vårat nya liv som vi har fått?
Ska hennes missbruk som hon varit kvitt i över 19 år snart,
alltid följa henne? Ni får för helvete ge er!
Ni tål inte att se att mamma har ett bättre liv än er nu,
eran lilla familj sprack och nu ska ni svartmåla andra på grund av svartsjuka.
Men en sak ska ni veta;
Vi har ett bra liv idag och om ni ska bete er som ni gör så ingår ni tyvärr inte i vårat liv.
Vi klarar oss utan er, istället för att hitta på en massa skitsnack och lögner kan man väl prata öga mot öga?


Jag pratar inte med er förens ni bett om ursäkt till mig personligen för era lögner om mig och min pappa.
Och jag tänker fan inte fira min julafton med en bunt mytomaner.
Nej vet ni vad, jag kanske ska fira julafton med mina A-lags kompisar istället?!
Eller varför inte sitta med min pappa och supa i barackerna som vi tydligen gjort?

Jag vill fira jul med Lotta för hon är den som inte alls lagt sig i eller framförallt insett,
att mamma hanterar sina känslor och sitt mående genom att skriva.
Mamma bearbetar saker så, precis som jag!
Och Lotta skulle aldrig ge mig skulden för någonting som jag inte gjort,
men det gjorde ju mormor, eller hur?

Jävla jul, just nu hatar jag allt som har med julen att göra.
Vars fan är kärleken?

God Jul !


Jag ska åka slalom idag !

Nu har jag vaknat för ungefär en halvtimme, 40 minuter sedan.
Jag och Kristofer har just ätit ''brunch'' och ska snart bege oss till Kanis och åka skidor.
Det är rätt kallt här, minus 13 grader faktiskt.. Så det är ju mindre kul.
Hoppas man kan stå på skidorna i år,
det var ju trots allt i April jag åkte skidor sist..

Mamma åkte och jobbade klockan åtta imorse typ. Stackars henne..
Nåja, hon jobbar ju i skidbacken så vi får ju träffa henne i alla fall..
Och idag ska mamma göra världens godaste mat,
Stek och Potatisklyftor, muuums!

Nej nu ska jag klä mig och  kolla så jag kan ha pjäxorna!

Heipa.

Snart är det dags att mysa med kudden och teoriboken!

Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng. Imorgon ska jag och Kristofer och åka skidor.
Samuel kunde inte komma hit i helgen eller något före jul eftersom han måste hjälpa
sin mamma att flytta, så det var lite synd.. (!) Såå han får sina julklappar på nyår..

Idag när vi kom till Manjärv så var det typ 8 grader här bara, snacka om kallt!
Så jag drog på mig mjukisbyxor, tre par tjocksockar, en tjocktröja, vinterjackan och mina uggs..
Alltså, så kallt vill jag aldrig ha i mitt hus om jag skulle flytta någon gång, fyfan alltså..

Har varit och köpt en del julklappar idag.
En Bratzdocka åt Ella
En tröja och ett par jeans åt Viktor
En tröja och en biobiljett åt Johanna

Sedan köpte jag även en klänning (eller tunika) på Gina Tricot åt mig själv,
som jag fick av mamma, den ska jag ha på julafton och på alla ''lilla julaftonar'' vi ska på..
Blir nog att fira Julafton i Luleå i alla fall :( Trist, men vafan gör man i denna situation?
På måndag ska vi i alla fall till Ingela & Jörgen på lilla julafton,
ni vet min stödfamilj som jag hade förr!
på tisdag blir det att vara hos storasyster. Det blir lilla julafton med lillebror Robin, pappa och annas familj!
Det blir mycket körande fram och tillbaka från Luleå,
men det är ju treeeevligt, not!

Fredag och Lördag jobbar jag ju som sagt.. Skönt att inte kunna vända på dygnet helt i alla fall.

Händer på Nyårsafton då, fest eller lungt vad säger ni? :)

Nejnej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen,
läsa lite körkortsteori och sen mysa med kudden!

Nattinatti.

Det här blev mitt år 2008 !



Mycket har hänt och mycket kan man säga om det här året.
Det här är nog det största året hittills för mig, det har hänt supermycket.
Både roliga och tråkiga saker.


En del som hänt är:

Jag flyttade från mamma till en egen lägenhet, 1 Februari 2008

Fick lära mig att betala mina egna räkningar, och ta hand om min egen inkomst.

 Mitt första MVG någonsin fick jag i Projektarbete där jag skrev en bok
om hur det är att leva som barn till en missbrukare.

I Maj 2008 avslutade jag ett förhållande sedan 1 år och tre månader tillbaka.
Tack och lov för det!

Det jobbigaste av allt var när mamma flyttade från Jävre i Maj. Där vi bott i 17 år.

Jag tillbringade massor av timmar med min syster under sommaren,
det betyder så mycket för mig.

En av dom bästa sakerna som någonsin hänt mig hände: Jag fick tillbaka min bästa vän i mitt liv!
Tack och lov att man lär sig av sina misstag. Från din sida viker jag aldrig igen Marielle.


Jag har tillbringat mycket tid i Manjärv med mamma och min stora nya familj.
Det betyder verkligen kärlek för mig!


Nya människor, och nya vänner träffade jag.
Väldigt speciella människor som betyder mycket för mig idag!


Hamnade för första gången i mitt liv i bråk med poliser.


 Och (nästan) sist men inte minst, jag fyllde myndig!
Det verkligen en speciell födelsedag det här året. Jag fick den bästa present jag önskat mig i över 16 år.
Att pappa var med på mitt kalas gjorde det till världens bästa dag. Bara hans närvaro den dagen (skit i presenterna, det betyder inte lika mycke som detta) gjorde mig så lycklig och glad.
Min dröm som jag haft sedan jag var en liten flicka blev verklighet.


 Jag medverkade i Tv4 Nyhetsmorgon och pratade om hur det är att ha en förälder som sitter i fängelse.
- En stor erfarenhet i mitt liv. Glad är jag att jag kan dela med mig till alla andra som haft det som mig,
eller har det som jag har haft det! Tack förresten alla människor som gett sån positiv feedback!
Det får mig bara att vilja fortsätta hjälpa andra barn i samma sits.


Jag har sett vem som verkligen betyder något i mitt liv och vilka som inte gör det.
Jag har sett hur falska människor kan vara och att man aldrig ska ta någonting för givet.


Den människan som stod mig nästan närmast om hjärtat, krossade det i tusen bitar.
Nu vet jag att jag aldrig mer kan lita på mitt eget kött och blod.
- Jag som trodde blod var tjockare än vatten!


 Jag har fått chansen att träffa en person som står mig varmt om hjärtat och betyder så himla mycket för mig.
Hoppas verkligen att det fortsätter så för annars kommer mitt hjärta att göra ont.
Att någon kan betyda så mycket för en, det trodde jag nog inte.


 Rädslorna för att vara ensam följer mig inte längre. Dom har försvunnit under årets gång.


Mitt hjärta och mina tankar har slutat tro att pappa faller tillbaka igen. Jag tror på HONOM nu, att han klarar det här.
Min oro är borta tror jag, även om den kanske finns där någon enstaka gång. Jag har en inre ro i kroppen..
- Men jag vill verkligen inte att den ska falla tillbaks till någon annan person. Det är de jag är mest rädd för.


Året har varit följt med sorg och smärta, glädje och kärlek. Jag har haft en underbar sommar med nära och kära.
Obeskrivliga och jävligt roliga fester har vi hunnit med, minnen för livet! Det här året har varit så stort för mig,
jag hade aldrig kunnat drömma om att bli mer självständig och med båda fötterna på jorden. Jag trodde aldrig att
jag skulle må så här bra. Det var jobbigt att flytta hemifrån, självklart! Men samtidigt så mår jag så bra så
det var verkligen värt det, jag känner inte att jag gjorde något misstag. Jag känner mig faktiskt mer stark än jag
någonsin gjort förr.. Varför vet jag inte riktigt, men jag har väl insett att ensam är stark också.



Om jag ser tillbaka på det här året. Så är jag inte samma Evelina som förra december. Jag har inte lika mycket ilska i mig, jag är en gladare version av mig själv. Med drömmar och hopp om framtiden, med livslust och ser saker och ting mer positivt än förut. Jag vet vart jag har mig själv och vad jag vill med mitt liv. En vilja att kunna åstadkomma någonting, någonting som kan hjälpa andra människor. Och jag vet att jag en dag kommer kunna göra det, för det är så jag är skapad. Jag är ganska lik min mamma, som ställer upp för allt och alla som vill allas väl och är orolig för alla som har det svårt i livet. Jag vill hjälpa andra barn med den erfarenheten jag har av livet.

Allting har jag att tacka mina föräldrar för. Det är ju faktiskt dom som skapat mig till den jag är idag. Det är av deras misstag jag kan lära mig av och faktiskt så tror jag, att allt min familj gått igenom har gjort mig till en stark person.

Jag är en person som aldrig skulle låta mig köras över av någon (inte nu bokstavligt talat, men ni fattar..) ingen behandlar mig illa längre, jag kan stå emot. Allt skitsnack som florerar just nu skrattar jag åt, för jag vet vad jag har i mitt liv och det är människor med kärlek och glädje. Inte bittra människor med hat (om man säger så.)


Brad Paisley

Underbar låt!

Brad Paisley - Whiskey Lullaby

Manjärv imorn !

Åh vad jag är trött! Vaknade redan klockan sex imorse.
Det var väl rätt trevligt hos mormor i alla fall,
om hon bara inte hade fällt så dumma kommentarer som hon gjorde.
Menmen, hennes problem om hon tänker låta så.
I fall min mamma ska be om ursäkt till någon så ska
alla som snackat skit om mig och min familj be om ursäkt till mig.
That's it, man kan inte förvänta sig något om man är lika dum i huvvet själv..
Jag sitter i alla fall inte och dricker alkohol med min pappa,
ni som fått för er det eller ni som hört rykten om detta, så stämmer det inte de minsta!
Den eller jag kan säga dom, som spred ut det ryktet måste ju må jävligt dåligt i sig själv,
eller inte ha något eget liv och istället förstöra andras välmående.

Menmen, sånna människor är rätt patetiska i mina ögon,
så då vet ni det!

I alla fall så har jag just kommit från stan,
har umgåtts med pappa sedan klockan halv fyra ungefär.
Vi blev bjudna på mat hos faster Anki, gott!
Såå nu ska jag bara packa mina grejer som jag ska ha till Manjärv och åka till Micke!

Heipa.


Mördare, droger och vadfan tänkte ni med maten?

Jävlar vad mycket det händer just nu både i Sverige och i  Piteå!
 Åmsele mördaren släpps, ni vet Juha Valjakkala,
han blir villkorligt frigiven i februari.
Ska man gå och vara mörkrädd och allt nu eller?

Överdoser på flera håll i landet, speciellt av den nya drogen mefedron.
En flicka i Luleå tog en överdos förra helgen, hon fick kramper och andingssvårigheter..
En 18 årig flicka som sniffade mefedron i Stockholm dog.
Och till er som använder den här drogen säger jag  bara;
Sluta! Du vill väl inte att ditt liv ska sluta nu? På grund av en dödsdrog?
Tänk ett steg längre (även om det kan verka omöjligt) och ha roligt utan droger & alkohol.
För visst, är livet mycket roligare när man slipper ha ångest för att man inte kan betala
räkningar, eftersom man köper droger för det i stället?
Jag hoppas verkligen att alla ungdomar och vuxna (!) i Piteå vaknar
och inser att den här drogen inte är någonting att leka med.
Det gäller naturligtvis alla droger,
men den här drogen är den som florerar i Piteå som en partydrog just nu.

Läs mer på PiteåTidningen:
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4269318

Sedan har vi skolmaten som dom ska skära ner på, idag hängde protestlistor i matsalen.
Jag vet dock inte om det är en bra protestlista eller om det är ett skämt.. Men kanske inte..
I alla fall så funderar jag och Marielle på att skriva en insändare till Piteå Tidningen idag.
För vafan har ni tänkt att vi elever ska leva på? Ni sätter in praktik måndag - tisdag på oss handelselever,
sedan ska dom som har rätt till pengar till mat (för att dom inte har råd att äta på skolan) inte få det.
Ni som bestämmer om våran praktik och ser till att en del elever inte får någon mat eller matpengar:
SKIT NER ER FÖR HELVETE !
Jag blir så jävla förbannad och irriterad att jag snart vill spricka. Jag tänker inte gå hungrig en gång till!
Maten är nog dålig redan som den är! Och sedan en sak till bara: Ni klagar på att unga flickor (eller ungdomar i allmänhet) svälter sig själv. Men herregud, det är ju för fan Kommunfullmäktige och Maria Stoltz som kommer svälta oss!

Heipa.

Kanske en julklapp åt mig själv!

Har just hittat telefonen jag vill ha !
En LG KS360 blå kostar endast 1 515 kronor!
En perfekt telefon för mig som bara älskar att skriva sms!
Får jag den inte av någon snäll människa återstår de att se vad man får i julklapp.
Kanske blir det en julklapp åt mig själv? :)

Beskrivning från katshing.se
''Den ultimata luren för dig som skickar mycket SMS. Riktigt QWERTY slide tangentbord i en lur för det här priset=Kungligt!!''

Köp den till mig tack,
såå följ länken
http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=17901

(gick ju inte att infoga någon bild)

Lyckas liv del 1 !

Jag saknar min katt något otroligt! Men samtidigt så är jag faktiskt glad att jag slipper vara med henne just nu. Mamma ringde just och berättade att hon är pilsk igen. Hon är det jämnt, i alla fall när jag är där typ. Men tur så slipper jag henne nu i alla fall, under den här jobbiga veckan. För när hon är pilsk skriker hon från sju på morgon tills hon somnar för kvällen... Men snart så ska vi sterelisera henne, även om jag  nu vill ha kattungar.. Men det får jag inte.

Skulle så gärna vilja ha henne här i lägenheten,  men nu är hon så van att vara i en stor lägenhet och i ett stort hus. Så tänk er henne på en 24 kvm lägenhet. HAHA! Det skulle jag nog inte klara av heller.
Förhoppningsvis får hon väl komma och hälsa på någon gång i alla fall, jag tror hon skulle tycka det var lite skönt med lite semester.. Eller ? :)

Mamma behandlar henne i alla fall som om hon vore hennes bebis. Dom leker till och med tagen med varandra, och tro det eller ej,  men katten älskar det!


Något hon älskar mest av allt är i alla fall youghurt kulor som hon får i en liten boll (där hon ska försöka få ut dom)
Hon ska få sånna av mig på fredag! Sååå mysigt, äntligen får jag sova med henne, flera dagar i rad, hon är så varm och gosig.

Och det bästa av allt med en katt: Man kan prata om allting med dom! Och det kommer aldrig fram, haha.
Visst är jag väldigt smart? Hon är i alla fall mitt sociala stöd ibland. Och ibland är vi ovänner när hon är värsta kärringen.

Men jag älskar i alla fall min katt Lycka!
Som ni kanske märker,
hon fick ju just ett helt blogginlägg!

Jag vill ha ett till MVG

Nu sitter jag här igen med en varm kopp te, men nu äter jag rostade mackor med skinka och gurka.
Det är jävligt gott kan jag lova. Även om det hade varit godare med fläskfilé eller nått...
Menmen, är man fattig så är man!

Ska lägga mig ner i sängen och plugga nu,
har prov i rättskunskap imorgon.
''Vårt Skyddsnät'' handlar det om.
Kan ju bli intressant att se vilken svårighetsgrad
det här provet är på.

Ibland blir jag bara så jävla less alla VG:n,
ge mig ett till MVG för fan i betyg!

Hallelujah

Kan fortfarande inte sova... Herregud!

Denna låten klingar i mina öron nu:
Fast med Molly Sandéns version.



Det finns en sång som säger allt
som värmer när det blåser kallt
som lockar dej att gråta eller jubla
den har nånting som griper tag
och leder dig från natt till dag
och plötsligt vill du sjunga hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Den visar att vi hör ihop
som ett försiktigt glädjerop
förenar det oss i det bitterljuva
det liv vi måste klara av
och allt vi tog och allt vi gav
så vi kan båda ropa hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Det är en sång om enkelhet
det lilla som vi alla vet
den talar till det vackra och det fula
den badar oss i månens sken
så skälvande men ändå ren
ett sprucket men ett vackert hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah, hallelujah


Godnatt igen då.

Jag saknar julen med dig mamma!

Snart ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon på praktiken.
Förresten så kommer jag få jobba under julen! Eller efter julen kanske man säger.
26 & 27 kommer jag att jobba på Esprit i Piteå ! Härligt, härligt, även helgen efter också.
Snacka nice med lite pengar, dock får jag ju mindre socialbidrag,  men vad gör de?
Snart kanske jag äntligen får försörja mig själv istället för att leva på bidrag!

Längtar i alla fall tills i helgen, eller onsdag i alla fall,
då åker jag nog till mormor, hon behöver hjälp med att plocka upp tomtarna.
Sedan så behöver hon alla kakburkar också för att hon ska göra massa julfika.
Det gillar jag ju!

Blir nog att vi är hos Lotta i Hortlax på Julafton,
Jag, Mamma, Kristofer, Mormor, Morfar, Kenneth?!, Lotta & Stefan.
Det var ju vi för två år sedan också, det kommer bli så konstigt..
Och jag har ingen julkänsla alls, jag som alltid brukar ha det.
Men jag antar att det är för att jag inte bor med mamma längre.
Mamma skruvade alltid upp hennes speldosa (som hon fått av sin morfar)
och sedan drack vi glögg och åt pepparkakor, lyssnade på julmusik och klädde granen tillsammans..
Ingenting är sig likt rättare sagt.

Hoppas jag får den där julkänslan till helgen när jag ska vara hos mamma..
Åker till Manjärv på fredag eftersom mamma jobbar lördag,
sedan åker vi till Luleå söndag.

Måndag ska jag och Mamma till Piteå och hjälpa mormor så vi skjutsar Kristofer på jobbet klockan sju,
sedan åker vi till Jävre.. Gamla lilla Jävre, jag saknar det faktiskt lite!
Mamma ska torka fönsterna och jag får väl dammtorka eller något liknande.
Handla julklappar till min storasysters småpojkar ska jag också göra,
vilket jag inte har någon aning om vad än.
Sedan har jag körlektion halv tre så mamma får väl skjutsa dit mig och gå med mormor på stan medans.
Ett fullspäckad schema den dagen, sedan så ska jag och mamma tillbaks till Luleå,
kanske för att pynta granen eller något liknande.
Blir i alla fall en mysig vecka med mamma, katten & Kristofer hoppas jag.
Även om inte Samuel är med. Han är bara med nu under helgen!


Blev en jävligt tråkig kväll i alla fall.
Ni vet när man förväntar sig någonting och så blir det inte,
det suger liksom musten ur en. Eller ja, man tappar lusten.
Jag tappar lusten till att lyssna på dig när du inte lyssnar på mig.
En helt enkel sak att säga men som inte sägs.
Ja jag blir faktiskt besviken.
Och faktiskt om jag får tro på det mitt hjärta säger mig,
så kommer jag bli besviken snarast.
Tror ni att jag har fel? Säger mina känslor något orimligt?
Jag skulle kunna skriva metersvis med text i bloggen idag,
för ingenting är som det ska, inte någonstans på något sätt..
It's like playing with fire.


Snygga Sneakers som jag bara måste ha!

För en stund sen kom jag på att man skulle kunna söka efter skor på internet!
Det har jag nog aldrig tänkt på förut, för tänk, det finns lite större utbud då.
Och jag har hittat flera som jag vill ha ! Jag bara älskar skor. Helt otroligt!

Dessa två par hittade jag på http://www.have2have.se/
Jag skulle vilja att dom fanns i vitt och att jag kunde ha dom på studenten,
väldigt snygga va?


Och dom här måste jag bara ha i vår, ett helsnyggt sneakers par!
Du hittar dom på http://www.houseofsneakers.se/ i fall du skulle vilja ge dom till mig :]



P.S JAG HAR HITTAT MASSOR MER MEN JAG SKA INTE TRÅKA UT ER. DS.


I hate when I'm feeling down inside.
It's like my heart is burning in anger.

Varma mackor & Té!


Sitter här och äter varma mackor med en kopp te till. Mums vad gott.
Det är min middag idag, jag har typ ingen mat hemma just nu.
Blir att leva fattigt veckan ut.. Menmen, snart är det ju julafton!
Då får man ju äta en massa god mat..

Har prövat mig på A fasen idag men det gick inte så bra,
ska försöka plugga lite både idag och imorgon och sedan göra den igen.
Har lovat mig själv att sätta den innan nästa körlektion,
som jag har halv tre på torsdag eller måndag.
Kom inte ihåg just nu..
Har haft körlektion idag i alla fall,
jag är kunglig på att backa och parkera!
Bara så ni vet! 


I student tankar!

Åååh, så skönt att bara ta en lugn helg! Snacka om skönt.
Idag har jag inte gjort mycket, bara varit med Micke oså.
Vi har städat bort, men tro det eller ej, jag har pluggat också!
Allt i från Småföretagande B till Rättskunskap och lite i körboken också..
Härligt känns det, jag känner mig mer positiv till skolan nu,
kanske för att det snart är jullov och för att vi går mot en ljusare tid..

I alla fall, alla tankar går till studenten nuförtiden.
Vilken upplevelse! Jag menar, det händer bara once in a lifetime,
om ni förstår vad jag menar. Jag längtar redan tills vi ska börja planera studentveckan.
Men bara för att vi är en supertråkig klass så kommer det väl bli skittrist?

Våran klass är speciell, vi gör typ aldrig någonting tillsammans
förutom när det är ''klassens dag''. Vi har fan aldrig ens haft en klassfest!
Och med en klassfest behöver det ju inte betyda att man ska supa,
eller hur? Det finns så mycket mer man skulle kunna göra..
Bara umgås liksom, som vanligt folk.
Lära känna varandra bättre kanske..
För jag menar, hur många timmar umgås inte klassen varje dag?
Eller ja, onsdag-torsdag-fredag i alla fall..
Vi tillbringar ofantligt mycket tid tillsammans men jag kan inte säga att
jag känner någon mer än Marielle särskilt väl.

Studenten kommer i alla fall bli klockren tror jag.
På mitt Champagne glas kommer det i alla fall att stå
''Evelina HP3B'' alltså, så att ingen kan sno det!


Efter jul blir det gröt och grönt i skolan i Piteå.

Herregud, ''efter jul blir det gröt och grönt i skolan'' .. Ännu mer pengar ska sparas in,
det gör dom genom att förändra skolmatsedeln, som redan nu är nog dålig.
I alla fall enligt mig - ibland får man inte ens varm mat i skolan, alltid är något överkokt,
stekt för länge eller nått annat. För det mesta nuförtiden har vi fått en massa rester..

Alltså var tionde dag kommer de att serveras grötmat, lika ofta kommer det att serveras soppa..
Och den vegetariska maten blir bara en dag i veckan. För att spara 350 000 kronor stänger dom
personalmatsalen på Strömbackaskolan.. Det som verkligen går att äta, som kött och potatisgratäng,
kommer finnas en gång mindre per termin.. Sen så dras praopengen till mat in också..
Så skriver Piteå Tidningen den 13 december.

Vafan är det här? Är det meningen att vi ska gå hungriga på skolan?
Det är nog dålig mat idag som det är, alla som tjatar på att eleverna ska äta,
men om det blir sämre nu, så kommer halva skolan gå hungriga,
under långa dagar. Tänk er att gå från klockan åtta till tjugo över fyra en dag,
och bara få en gröttallrik, skulle ni bli mätt på det och orka en hel dag?

Läs artikeln själv !
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4256785


Hur blir det med balen?!

Åh vilken jobbig dag! Jag har i alla fall inte försovit mig,
men gud så jobbigt att gå från klockan åtta till halv fyra.
Man tar ju nästan livet av sig själv..

Och vet ni? Igår var jag och Marielle och kollade på balklänningar..
Det sämsta som var, var att vi fick veta att dom inte hyr ut klänningar längre!
Vilken katastrof! Inte har jag råd att köpa en, aldrig i livet.
Den jag ville ha, som jag såg igår, kostade ungefär 3900 kr.
Hur ska jag ha råd att gå på balen ens?
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Så säg mig, hur blir det med balen ens?
Ska man orka gå ens?

Jobbig dag !

Idag försov jag mig igen (klantiga jag) ändå la jag mig ju typ i tid igår..
Var hos läkaren igår morse och bricanyl eftersom jag har så svårt att andas
men jag har ändå inte kunnat sova så bra, jag hostar på natten ändå..

Har massor att göra i skolan just nu också, innan jullovet..
Känns skönt att man blir ledig i nästan tre veckor snart,
för jag lovar er, det kommer att behövas!
Jag är så himla skoltrött så att det inte är sant.. Usch!
Men efter jullovet är det bara ge järnet ända fram till studenten !

Vet ej riktigt vad som händer i helgen,
jag längtar efter mamma men jag stannar nog i Piteå..
Orkar inte fara ända till Luleå bara för en dag typ,
men nog hade det varit roligt att göra julgodis!


Slutade tidigt idag med !

Ingen rolig dag i dag, den började helt kasst. Den första som kom in i butiken idag var mormor,
johanna, simon och kerstin. Det blev en liten smärre chock.. Har ju inte pratat med mormor på
över en månad, den 1a november var det exakt jag ringde henne.. Såå, konstig stämning ja!
Jag började i alla fall gråta med en gång, det var verkligen inte roligt alls.
Jag frågade varför hon aldrig ringer och så hennes svar var att hon väntade på att jag skulle höra av mig.
Sedan så sa hon att jag inte hade gjort något fel och att hon hade överreagerat.. Och att hon ändå hade
tänkt på mig varje dag .. Och det har jag med gjort, jag har tänkt ringa henne flera gånger men inte haft
några pengar på telefonen.. Menmen, det var jobbigt. En jobbig dag har ingen lust att prata med någon just nu,
för jag är inte så social och pratglad.
Vill bara vara för mig själv!

Ringde doktorn idag också, är less på att ha en jävla hosta hela tiden.
Massor med slem i halsen, ja ni vet jag ska inte gå in på detaljer..
Har haft problem att andas i flera månader,
speciellt på morgonen och kvällen.
Så imorgon ska jag på vårdcentralen,
fick en akuttid eftersom jag hade haft astma när jag var liten, så jag skulle komma så fort jag kunde.

Och sedan så ska jag inte festa på ett bra tag, inte ens nyår tror jag.
Det får bli en lugn jul & nyår med familjen, sedan får man se vad som händer.
Men just nu så känns det som det bästa! :)

Snart julafton, vad ska jag få mammsen? ;)

Pink - Sober

Härlig låt !

Pink - Sober

Körlektion idag!

Jaaa sådärja! Nu har jag diskat bort och såå, det behövdes verkligen.
Jag fick sluta tidigare för Maria idag eftersom vi hade typ åssit att göra.
Dom enda varorna vi fick var cirka tio väskor.. Menmen, hoppas på mer imorgon.
Vi har i alla fall fått in världens snyggaste skinnjacka i butiken som jag bara MÅSTE ha!
Men det kan jag glömma, den går på 2400 kronor. Men hallelujah så snygg den var!

Annars har det inte hänt mycket, Lotta var ledig idag,
så det var jag, Kicki och Maria i butiken.
Och snart, om två veckor, två dagar före julafton så åker Maria till Thailand,
fuskigt va? Dom äger typ ett hus där dom knösarna!

Haft körlektion idag också med Christer, hahahahaha.
Herregud... Jag är sämst på att köra,
tur att det var den 3:e körlektionen bara, jag har ju 12 kvar som tur är!

Jaja, dags att fundera ut dagens mat (!) har typ inte något hemma ens.
Fattiglapp de är ja de!

Grattis !

Nu har jag just gjort mat, korvstroganoff och ris. Hade verkligen ingen fantasi kring mat idag,
så det fick bli så enkelt som möjligt. Men det är ju gott i alla fall, eller hur?
Nu väntar jag bara att Micke ska komma från jobbet så att vi kan ääääta!
Jag är jättehungrig har knappt ätit något idag.. Törstig är jag i alla fall..
Haha..

I alla fall så vill jag bara säga GRATTIS MARIELLE PÅ 19 ÅRS DAGEN!



Hoppas du får en superfin dag med mycke presenter!

Tidig kväll igår

Nu är jag äntligen vaken, trodde inte jag skulle vakna förens sent ikväll..
Men det gjorde jag ju! Och sliten är jag även om jag kom hem redan klockan elva.
Blev en jävligt tidig kväll för mig, men det är nog på grund av att jag legat sjuk hela veckan,
har ingen ork i kroppen. Synd att jag var tvungen lämna Marielle,
men hon hade nog trevligt ändå!

Nene om man skulle plocka ihop lite innan Micke kommer då.
Annars lovar jag att han dör.

PÅ G

Blev inte att träffa pappa något idag, Anna glömde att hämta mig!
Haha, så kan det gå om man har mycket att tänka på!
I alla fall så ska jag snart sätta mig på bussen (16.00)
och åka till Öjebyn. Där blir jag bjuden på mat av Marielle,
hon är verkligen en ängel!
Såååå, vi syns väl ikväll eller nått,
vet inte riktigt vem som ska dit..

See you.

Jag tycker om dig massor Micke ;)

Alvin And The Chipmunks

Lite musik !

Alvin And The Chipmunks

I lågornas sken




Det var en gång en liten fågel..

En liten lista

förlåt men jag dör av tristess :/

Vad på motsatt kön:
Läppar eller ögon:
Ögon
Kramar eller kyssar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Armar
Busig eller lydig: Busig!

Har du någonsin:
Tappat bort glasögon/linser:
Ja.
Blivit tagen av polisen: Ja.
Sett någon bli nerslagen: Nja
Blivit nerslagen: Ja
Röntgats: Ja
Haft sex med en kompis: Nej
Kysst en främling: Nej
Krossat någons hjärta: Nej, tror inte det iaf..
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja..
Gråtit över motsatt kön: Ja
Sjungt på scen inför folk: Javisst, men då var jag liten..
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nja,

Antal...
Hjärtan brustit på grund av dig:
No idea
Ärr du har på kroppen: Eh bra fråga

Senaste:
Personen du fick mail av:
Facebook.com
Personen du fick sms av: Mamma
Personen du träffa: Micke
Personen du ringde: Marielle
Saken du köpte: Mat..

Vad har du gjort idag: Sovit, duscha..
Var det kul: Nää
Hur tidigt stiger du upp: Grymt olika, beror på vilket humör jag är på.
Vad ska du göra ikväll: Festa.
Är du seriös: Ja allmänt
Använder du hårspray: Sällan
Kan du stå på händer: Nej

Sjuk hela veckan!

Har varit lite dålig på att blogga, men jag har legat sjuk i stort sett hela veckan.
39 graders feber och jätteförkyld, det var verkligen det minsta jag behövde just nu!
Menmen.. Sånt som händer..

Ikväll blir det fest för Marielle som fyller 19 år imorgon,
men först ska jag förbi storasyster och hälsa på pappa..
Förhoppningsvis kan dom köpa cigg åt mig för jag har tappat mitt leg!
Illa....

Dagens låt:

Shorty - Min kärlek

RSS 2.0