Kolla vilken vacker katt !

Ja idag så fortsätter letandet efter katten.. Det var någon som hade sett en skygg katt i närheten av minuten-automaten inne i Älvsbyn igår. Så mamma ringde polisen och anmälde att hon var försvunnen.. Så dom skulle ta in henne om dom såg henne någonstans. Sedan så har dom även ställt ut en kattfälla (mammas jobbarkompisar) så att om hon blir hungrig så finns hon nog snart i den buren.. Förhoppningsvis!

En från Kattakuten ringde mamma idag och hörde om vi saknade en orange katt, men inte det.. Det var en hane också så det var ju helt fel. Men kolla vad jag hittade på deras hemsida



En katt som ser ut som min och mammas förra katt, Sotis. Som sprang bort när vi bodde i Jävre. Han var också ungefär två år. Världens finaste katt alltså. Tjock var han dock  men det var mest gulligt. Han var också väldigt dyr i drift, eftersom han jämnt åt, vilket kanske var mindre bra. Varför vi valde att inte ha Lycka som utekatt var för att Sotis sprang bort, och man blir ju så ledsen varje gång djuren försvinner.. Och Sotis och Lycka kom också från samma mamma och det värsta är väl nu om vi inte hittar våran katt så kan man inte ta en katt från Mimmi längre eftersom hon nyss stereliserades. Lycka är också den enda av 4 katter som lever sedan två år tillbaka, eftersom dom andra aldrig blev rumsrena så togs alla bort efter ett halvår ungefär. Men gud så lik  den där katten var Sotis!
Däremot finns den här katten i Luleå om någon saknar den .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0