Hon är verkligen tillbaka ..


Efter att ha varit instängd i ett rum utan mat och vatten i fem dagar så är hon tillbaks igen.. Våran katt och mammas bebis. Det känns superskönt men oj så smal hon har blivit. Igår köpte vi blötmat åt henne, (hon äter det inte i vanliga fall) men oj vad hon åt. Måste och köpa mer idag eftersom vi bara köpte en liten förpackning igår. Ja man kan nästan säga att hon varit på bantningsvecka .. Helt ensam. Undrar vad hon har gjort egentligen, men säkert har hon varit rädd.

Igår orkade jag inte uppdatera, var mest med katten och hon låg brevid mig igår i soffan, dessutom så har hon börjat prata med oss.. Alltså mjaoua som hon aldrig gjort förr. Och hon vill till och med att man ska ta upp henne i famnen. Hon är som en helt ny katt istället för en bitch som hon varit.. Nåja, superkul att hon är tillbaks, och det märks på mamma också att hon fått tilllbaks sin bebis!

Ska snart åka till Manjärv, hörs senare !

Kommentarer
Postat av: mamma

ja hon är verkligen tillbaka, igår fick hon sitt piller igen nu sitter hon i fönstret och tittar på fåglarna här utanför, snart ska hon få åka till manjärv

2009-03-28 @ 09:39:04
URL: http://lulecarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0