Så här gör du Gino !
Snacka om att jag är proppmätt! Vi blev bjudna på mat hos Kristoffers mamma Mary. Kotletter (hur det då stavas) med potatisgratäng, sallad och sås. Väldigt mumsigt ska jag tala om, verkligen ! Och mamma gjorde efterrätten, Kivi, banan och jordgubbar, med vit choklad på åsså in i ungnen! Skitenkelt och jävligt gott..
Gino
Först tar du fram en form.
Skalar/skär alla frukter och bär i fina skivor.
Ta mycket frukt och bär så det täcker formen.
Sedan sockrar du bären och häller på lite olivolja.
Och till sist så river du över vit choklad över alla bär och frukter.
Sedan är det dags att snöra in allt i ungnen!
På ungefär 125 grader tills chokladen smält och fått lite färg.
Först tar du fram en form.
Skalar/skär alla frukter och bär i fina skivor.
Ta mycket frukt och bär så det täcker formen.
Sedan sockrar du bären och häller på lite olivolja.
Och till sist så river du över vit choklad över alla bär och frukter.
Sedan är det dags att snöra in allt i ungnen!
På ungefär 125 grader tills chokladen smält och fått lite färg.
Kommentarer
Trackback